Abimin eşi lütfen akıl verin

-Sohbet uygulamalarında takılan bir eş
  • İftar sofrasında huşu eşliğinde haplanan bir kayın
  • Canı hap çeken yeni gelin
  • Sürekli olarak bu inanılmaz grubu aile sofrasında buluşturan anne
Ortama bak Rönesans tablosu gibi😂 Siz çoktan son yemeği yemişsiniz,ailedeki her figür Judas gibi 😂😂
Anne hapçı kayın ve kuyruk sallıyor diyen damadı iftar sofrasına davet edeceğine sokak hayvanlarını doyursa gerçek bir hayır işleyecek ama haberi yok😒

Anne hapçı kayın ve kuyruk sallıyor diyen damadı iftar sofrasına davet edeceğine sokak hayvanlarını doyursa gerçek bir hayır işleyecek ama haberi yok😒
Şahsen böyle bir kayınbiraderim olsa anneme söylerdim, eşimin bana yengem hakkında söylediği çirkin lafı da söyleyip bir araya getirme derdim, kayınbiraderi de evliymiş, evli adamların başka kadınlar hakkında söylediği yakışıksız sözler mide bulandırıcı ama nasıl oluyorsa hala evliler.

-Sohbet uygulamalarında takılan bir eş
  • İftar sofrasında huşu eşliğinde haplanan bir kayın
  • Canı hap çeken yeni gelin
  • Sürekli olarak bu inanılmaz grubu aile sofrasında buluşturan anne
Ortama bak Rönesans tablosu gibi😂 Siz çoktan son yemeği yemişsiniz,ailedeki her figür Judas gibi 😂😂
İstemeden güldüm buna ama durum bu bende ne halt etcem. Bilemedim

Hap kullanan kardeş kötü huylu değil soran gelin kötü huylu yani öyle mi?
Nasıl bir zihniyetiniz var? Kadını rahat bırakın.
Şakasına bile demiş olabilir. Dedikodu yapmaya yer arıyorsunuz eşinizle. Eşiniz de iğrenç bir insan, kuyruk sallıyor ne demek? Onun hapçı kardeşine mi kalmış yeni evlenmiş kadın? Kişi kendinden bilir işi demişler, eşiniz kuyruk sallamayı iyi biliyor herhalde.
Abim eşiyle kaynım aynı ortamda bulunmuşlar daha önce sonradan öğrendim ve ikiside salağa yatiyolar

Şahsen böyle bir kayınbiraderim olsa anneme söylerdim, eşimin bana yengem hakkında söylediği çirkin lafı da söyleyip bir araya getirme derdim, kayınbiraderi de evliymiş, evli adamların başka kadınlar hakkında söylediği yakışıksız sözler mide bulandırıcı ama nasıl oluyorsa hala evliler.
Adam şeker atar gibi montunun cebinden alıp atıyorsa bilmeyen yoktur muhtemelen. Erkekler evli de olsa bekar da olsa yaptıkları şeyler hiç yadırganmıyor toplumunun çoğu kesiminde. Kayınbiraderin hapı çok normalleştirilmiş ama gelinin belki şaka olarak söylediği cümle kuyruk sallamaya kadar gitmiş.

Son düzenleme:
Kocanız da pek tekin değil ayrıca. Eski konularınızda tüp bebek tedavisi için 3 gün evde olmadığınızı, bu sırada eşinizin sohbet programı indirdiğini yazmışsınız. Abi kardeş leşler. Yengenizi suçlamak yerine onlara bakın.
Ben bunların huyunu biliyorum zaten onlarda masum değiller meğer kaynimla bizim gelin daha önce aynı ortamda bulunmuşlar bunuda sonradan öğrendim o yüzden iyce midem bulandı abime yazık birde bebekleri oldu simdi

Adam şeker atar gibi montunun cebinden alıp arıyorsa bilmeyen yoktur muhtemelen. Erkekler evli de olsa bekar da olsa yaptıkları şeyler hiç yadırganmıyor toplumunun çoğu kesiminde. Kayınbiraderin hapı çok normalleştirilmiş ama gelinin belki şaka olarak söylediği cümle kuyruk sallamaya kadar gitmiş.
Daha önce aynı ortamda bulunmuşlar sonradan öğrendim tabi buda aklımı karistirdi tabi

Abim eşiyle kaynım aynı ortamda bulunmuşlar daha önce sonradan öğrendim ve ikiside salağa yatiyolar
Belli ki abiniz de kullanıyor, üçü birlikte kafa buluyorlar işte. Ama ne hikmetse siz sadece kadına kafayı takmışsınız.
Kaynınız kullanıyor sorun yok, abiniz kullanıyor sorun yok, gelin kullanınca oooo yollu.
Sizi ilgilendirmeyen şeylere kafa yormayın bence, insanlar istedikleri gibi yaşasın hayatlarını, bu hikayedeki herkes yetişkin.

Ben eşime ısrar etsem eşim süpheye düşer bir dur der niye bu kadar istiyorsun gitmeyi sonunuz bu gidişle müge anlıda biter demedi deme benim kaynım var ne annemler onları davet eder nede onlar annene söyle böyle bir durum var daveti iptal etsin yoksa yengen kaynın olmayacak yollara girerseler dönüşü olmaz bide yengen ilk defa birini tanışmışsa nasıl samimi oldu onu merak ettim esin kaynın abin yengen hepsi tuaf bu arada eltin ne diyor bu duruma
Eltim yengemi sevmedi çok görüşmek istemiyor zaten olayın farkında

Adam şeker atar gibi montunun cebinden alıp arıyorsa bilmeyen yoktur muhtemelen. Erkekler evli de olsa bekar da olsa yaptıkları şeyler hiç yadırganmıyor toplumunun çoğu kesiminde. Kayınbiraderin hapı çok normalleştirilmiş ama gelinin belki şaka olarak söylediği cümle kuyruk sallamaya kadar gitmiş.
Açık konuşmak gerekirse ben böyle birini kim olursa olsun evime sokmam, haplanıp gelmeyeceğini nereden bileyim, haplandığında bana, aileme, çoluk çocuğuma kötü şeyler yapmayacağının garantisi de yok, 1-ağzıyla içmeyenleri, 2- uyuşturucu müptelalarını, 3-etraftaki kadınlara pis pis bakıp aşağılayanları babam da olsa evimde istemem.

Abi kardeşine sen nasıl bir adamsın el alemin karısı hakkında nasıl böyle konuşursun deyip ağzına bir tane patlatmıyor da kadın kuyruk sallıyor diyor🤦‍♀️

Bu laftan çok tiksiniyorum, 11 yaşındaki kıza tecavüz etmeye çalışan oğlunu savunurken kadın kuyruk sallamasa erkek gitmez diyen komşumdan beri daha da tiksiniyorum.

Kocanızın "kuyruk sallıyor" şeklindeki söylemi bana iştahının kabardığını hissettirdi.

Sağlam pabuç olsa ne kardeşiyle sizi bir ataya getirir ne de onunla ayni ortamda bulunmak ister.

Ama belli ki sizin aile genel olarak saglam pabuç değil. Hepiniz birbirinizden garipsiniz.

Açık konuşmak gerekirse ben böyle birini kim olursa olsun evime sokmam, haplanıp gelmeyeceğini nereden bileyim, haplandığında bana, aileme, çoluk çocuğuma kötü şeyler yapmayacağının garantisi de yok, 1-ağzıyla içmeyenleri, 2- uyuşturucu müptelalarını, 3-etraftaki kadınlara pis pis bakıp aşağılayanları babam da olsa evimde istemem.

Abi kardeşine sen nasıl bir adamsın el alemin karısı hakkında nasıl böyle konuşursun deyip ağzına bir tane patlatmıyor da kadın kuyruk sallıyor diyor🤦‍♀️

Bu laftan çok tiksiniyorum, 11 yaşındaki kıza tecavüz etmeye çalışan oğlunu savunurken kadın kuyruk sallamasa erkek gitmez diyen komşumdan beri daha da tiksiniyorum.
11 yaşındaki kız çocuğu mu kuyruk sallamış 🤦 ne kadar iğrenç insanlar var ya gerçi "küçüğün rızası varmış" diyenleri de duydu bu kulaklar. Azalarak bitmelerini dilerken çoğalıyorlar. Allah kadınlarımızı, kız çocuklarımızı bu zihniyetlerden korusun 🙏

11 yaşındaki kız çocuğu mu kuyruk sallamış 🤦 ne kadar iğrenç insanlar var ya gerçi "küçüğün rızası varmış" diyenleri de duydu bu kulaklar. Azalarak bitmelerini dilerken çoğalıyorlar. Allah kadınlarımızı, kız çocuklarımızı bu zihniyetlerden korusun 🙏
Evet:( üzerinden yıllar geçti ama ben bu olayı unutamadım, sapığın annesinin 11 yaşındaki çocuk için söylediklerini de unutamadım, bu lafı erkekten de duysam tiksiniyorum ama kadınlardan duyunca böyle içimden, neyse öyle işte.

Abiniz ve yengenizle, kayniniz ve eltiniz sık sık hangi gerekçeyle aynı ortamda bulunuyorlar anlamadım. Akraba falan misiniz iki tarafla
yorum yazayım dedim, bende devreler yandı.
Kayın neydi? Yenge kime denirdi? Elti baldan tatlı olan mı ? Yoksa o baldız mıydı ? Hakkaten baldız nerelerde ?
Karışık kuruyemiş tabağından hallice, herkesin birbirine artniyetle yaklaştığı bir ortamda iftar hayrına girmişsiniz.
Allah kabul etmiştir umarım. Siz de, bir cevap vermemişsiniz, ekmeğinize yağ sürülmüş gibi, tarafsız, sessiz kalmışsınız.
Hapçı kayın normal, ama ona yürüyen yenge problemli öyle mi ? Konu başlığı 'abimin eşi' Asıl eşinize yazacak bşy bulamadım ben. Onun da kimi takip ettiği ortada. Ayrıca yengeniz, yanlışı açık etmek için de söylemiş olabilirdi.
Bence ortalık survivor'a dönmeden, adadan sessizce uzaklaşın.

Kaynın ve kayın ailen çok normal gelininiz anormal aynen. İçinizdeki en normal gelininiz olabilir. Patavatsız bir şaka yapmak istemiş bence.

Back
X