Abimin eşi lütfen akıl verin

Keşke o zaman susmasaydim şimdi birde çocukları oldu
Yahu size ne? Siz sanıyorsunuz ki kardeşiniz bilmiyor, kadın onu kandırıyor. Yok öyle bi şey gayet bilerek ve isteyerek evlenmişler. Sizce gelininizin ulu orta sorduğu şeyi kardeşiniz bilmiyor mu? Birlikte de kullanmışlardır.
Ne meraklısınız yuva yıkmaya dedikodu yapmaya, kendi evliliğinize odaklanın başkalarının hayatına müdahale etmek yerine.
 
Bir ortamdayken uygun olmayan şeyler anlatıyor mesela bir çocuğa tecavüz edmisler gibi ve bir kişi birşey anlatırken onun lafını Bölüp kendi konuşmaya başlıyor bu normalmi
Yani böyle gereksiz ve nahoş konuları durduk yere anlatırken abiniz uyarmıyor mu peki ne bileyim kenara çekip alabinize söylediniz mi göze batıyor falan diye. Bence en iyisi aynı ortamda bulunmamak.
 
Bir ortamdayken uygun olmayan şeyler anlatıyor mesela bir çocuğa tecavüz edmisler gibi ve bir kişi birşey anlatırken onun lafını Bölüp kendi konuşmaya başlıyor bu normalmi
Çocuğa tecavüz edilmesi trajik bir olay, sizin aklınızda neler canlanıyor? Sülale boyu bir değişiksiniz yav.
 
Ne değişik ailesiniz yahu.. Benim anlamadığım nokta eşinizin kardeşi herkesin içinde yasaklı hap kullanırken neden bu kadar rahat? Sevgili eşiniz yengenize laf edene kadar neden o esnada kardeşine ağzının payını verememiş? Geline kadar gecilenecek çok konu var bence.
 
Merhaba hanımlar.Gecen sene abim evlendi annemgil iftara eltimgili ve kaynimgili çağırdılar ve bizde vardık ilk defa bizim gelinle orda tanıştılar benim kaynım yasak bir hap kullanıyor kafa bulmak için onu montunun cebinden alırken bizim gelinse bana yokmu demiş ben bunu duydum çok rahatsız oldum eşimse abinin eşi kuyruk sallıyor kardeşime dedi iyce sinir oldum. sonra tekrar aynı ortamlarda bulunduk ister istemez olur olmadık sohbette bulunuyor bizim gelin ben bu durumda nasıl davranmalıyim işin içinden çıkamıyorum nolur yardımcı olun
Eşinizin söylediği iğrenç, ama ben size başka bir şey söylemek istiyorum, mümkün olduğu kadar kendi aileniz ve eşinizin ailesi bir araya gelmesin bence. Bu konu olmasa bile başka sıkıntılar olabilir. Yani ne kadar mesafe olursa o kadar iyidir.
Anneniz iftara onları çağırmak zorunda değil bence. Kaldı ki kocanızın ve ailesinin zihniyeti kötü geldi bana siz hala gelin sohbet sırasında lafa giriyo diyorsunuz.
 
Hap içen kayın güvenilir , kadınlarla sohbet uygulamalarında takılan kocanız ise namazında orucunda ama gelininiz tüü kaka. Valla sizi anlamak zor.
Kocanız keş kaynınızın ağzına bakarak nasıl gelininize kuyruk sallıyor der ya da siz buna müsaade edersiniz anlayamadım.
Siz de hiç iyi bir insan değilsiniz.
 
Back
X