Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen o dediginiz gruptan. Ama bana da ters gelen bu. Sen konusmayabilirsin sorunun olabilir bu beni ilgilendirmez ikisinin sorunuYengeniz saçmalamış, herkes istediği misafiri çağırır özel gününe.Konuşmuyorsa görünce muhatap olmaz,yengeliğini yapar çekilir kenara.
Peki bu arası bozuk olduğu kişiyle normal bir küslükleri mi var yoksa sizin de bildiğiniz büyük bir problemleri mi oldu? Kimisi çünkü kendi bir sorun yaşayınca tüm aileyi arkasında görüp onların da kendini tutmasını istiyorYengeniz de o gruptan galiba.
En sinir olduğum insan tiplerindenAynen o dediginiz gruptan. Ama bana da ters gelen bu. Sen konusmayabilirsin sorunun olabilir bu beni ilgilendirmez ikisinin sorunu
Sanirim bende cok kisi silecegim. Insan boyle zamanda anliyor kimin ne oldugunu aramizda nerdeyse 20 yas vardir. Ama kafa olarak ondan daha olgun oldugumu dusunuyorum. Sen abimin karisisin bu evi bir nevi ikinci kizi kendilerini gosteriyolar bu sekildeEn sinir olduğum insan tiplerindenBaba tarafımdan olan akrabalarımda öyle çok insan var, insana gına geliyor bir yerden sonra. Ama ağır cahillikten kaynaklanıyor bu durum, eskiden babaannem eften püften bir sebeple anneme kızıp bir süre küserdi,halamlardan biri de hemen küserdi . Barışınca babaannem annemle,hemen o da konuşmaya başlardı. Küçüktüm anlamıyorum sanarlardı, ama o halam beni de görmezden gelirdi bir yerde rastlasa annemlerle konuşmuyor diye.Halbuki ben çocuktum benle ne alakası varsa. Büyüyünce anladım ne kadar cahil olduklarını.
Uzak durmak en güzeli, yengeniz de gelmezse gelmesin kendi ayıbı olur. Sizin de onun kızı falan evlendiğinde babanız anneniz gitmesin, onlar zorda kalsın.
İnsan özel günlerde anlıyor böyle şeylerin önemini, düğününde falan çok insan sileceksin böyle saçmalıklar yüzünden.
Aynen öyle, birinci derece akraban birde. İlla biri gelmeyecekse o çağırdığınız akrabanın yengenizin kesin geleceğini düşünerek gelmemesi lazımdı. Ama yengeniz çocukça davranıyor. İnsan zaten stresli, nişanlınla bile stresli olduğunuz için aranızda bir sürü problem çıkıyor düğün yaklaştıkça . Bir de insanlar tek derdiniz onlarmış gibi saçma sapan detaylarla uğraşıyor. Siz davet etmişsiniz, gerisi ona kalmış. Abiniz falan ararsa da benim en özel günüm bu, bir sürü işimiz var , yengem bir ihtiyacın var mı diyeceği yerde birde yengemin tripleriyle uğraşamam deyin. Ben benzer durumlarda öyle yapmıştım, iki şehirde düğün yaptık, ikisine de gelebilecekken bahaneyle gelmeyen( en yakın sandığım akrabalardan) ve binbir bahane sunan insanlar var, hepsini sildim. Yani görüşüyorum ama kafamda kendilerini çok farklı bir yere oturttular ve artık ordan onları kaldırmam çok zor. Yengen de gelmezse düğününe içinde ona karşı zerre bir his kalmayacak. Sen değil o kaybeder.Sanirim bende cok kisi silecegim. Insan boyle zamanda anliyor kimin ne oldugunu aramizda nerdeyse 20 yas vardir. Ama kafa olarak ondan daha olgun oldugumu dusunuyorum. Sen abimin karisisin bu evi bir nevi ikinci kizi kendilerini gosteriyolar bu sekilde![]()
Iftira vs. Yok aslinda findik kabugunu bile doldurmucak bi neden. Yengem aslinda akrabamiz akraba evliligi yani bu kus oldugu kiside yengemin annesiyle kus. Yengemde annesyle kus oldugu icin kusYenge neden küs oda önemli bence ... kendisine iftira mı attı o kadın yada bir zarar mı verdi ? Sonuçta abinin karısı bence çokta umursanmayacak bir kişi değil
HahahahahahahahŞu egonun yarısı bende olacak varya..![]()
Daha bugun oldugu icin abim beni aramadi bisey demedi. Ki arasada zaten o da doldurusa geliyo genelde esini savunuyor hakli veya haksiz ne olursaGidip masasında oturacak değildi ne saçma o geliyor diye gelmemek abiniz ne diyor bu duruma yengenin biraz bahanesi olmuş gibi hiç tenezzül edipte arama onun terbiyesizliği