Abimin esi

ElifTuba

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
11
28
8
31
Merhaba arkadaslar. Uzun zamandir forumu takib ediyorum ama yeni uye oldum. Sorunumu paylasmak icin birilerine ihtiyacim vardi cunki.
Abim 7 aydir evli. Bizimle birlikde yasiyorlar. Yengem evlendigi gunden beri surekli benim kiyafetlerimi kullaniyor. Yalnizca kiyafetlerimi de degil makyaj malzemelerimi de. eskiden izinsiz kullanirdi. Odama girer,dolabimi acar kiyafetlerimi toplar odasina gotururdu. Ben istemesem o kiyafetler temelli onda kaliyordu.O goturmekden utanmiyordu ama ben kiyafetlerimi geri isterken utaniyordum. Bunu her hafta alisverise goturdum,ne isterse aldim. Kendim hediyyeler aldim sirf benimkileri kullanmasin diye. Kendime aldiklarimi teklif ettim gidelim de sana da alalim begendiysen. Hayir diyordu. Sonra da benimkini kullaniyordu. Kiyafetlerimi arayipta bulamadigim bi gun sinirlendim kiyafetlerimi benden izinsiz kimse almasin diye ortaya bagirdim,buna da mesaj yazdim bulamiyorum sinirleniyorum diye lutfen getir sende neyim varsa. Getirdi,amma bu seferde benden istemeye basladi iste oyunu ver buyunu ver bunu giyeyim. Ben evde olmayinca alip kullaniyordu,annem izin aldin mi diyince evet diyordu. Anlattim buna herkes bizi ikiz saniyor bu kizin giyecek seyi mi yok diycekler dedim. Ama yine istemeye devam ediyor. Sinirlendigimi sevmedigimi anladigi halde istiyor. Ne alsam aynisindan gidip aliyor. Yatak ortume kadar bile aynisindan aliyor. Yalnis anlasilmasindan evlenmeden once giydigi 2 gomlegi 1 pantalonu vardi,simdi bir dolapa sigmayacak kadar kiyafeti,ayakkabisi var. Her hafta alisverise cikiyor ama yine de benim kiyafetleri istiyor. Nasil kurtulayim bu durumdan bilemiyorum

Yengeniz cocuk mudur ne oyunu ver buyunu ver giyeyim diyor
Kendi kendisine gidip neden almiyor hep sizin elinizdekilere goz dikmis amaci ne yani
Calisiyor mu yengeniz abiniz ne diyor bu duruma sanirim ayni evde yasiyorsunuz isiniz zor

Yengeniz cocuk mudur ne oyunu ver buyunu ver giyeyim diyor
Kendi kendisine gidip neden almiyor hep sizin elinizdekilere goz dikmis amaci ne yani
Calisiyor mu yengeniz abiniz ne diyor bu duruma sanirim ayni evde yasiyorsunuz isiniz zor
20 yasinda kendisi,calismiyor,ama abimin maasinin yarisi onun oluyor ,yani onun parasi benden daha fazla zaten. Vermeyince de bozuluyor bu sefer. Abime bu konuyla ilgili birsey soylemedim,arada kalsin istemiyorum. Allah icin bana da soyluyor iste benim kiyafetlerimi neden giymiyorsun diye,ben de sevmem oyle seyi,o ne oyle,herkes kendininkini giysin diyorum. Yine de anlamamis gibi davraniyor.

20 yasinda kendisi,calismiyor,ama abimin maasinin yarisi onun oluyor ,yani onun parasi benden daha fazla zaten. Vermeyince de bozuluyor bu sefer. Abime bu konuyla ilgili birsey soylemedim,arada kalsin istemiyorum. Allah icin bana da soyluyor iste benim kiyafetlerimi neden giymiyorsun diye,ben de sevmem oyle seyi,o ne oyle,herkes kendininkini giysin diyorum. Yine de anlamamis gibi davraniyor.
Yengeniz daha cocuk ya olgun degil :)) Ama haklisin neden onunla kiyafetini paylasacakmissin ki ustelik abin para da veriyormus acik acik sorsana yenge sen ne istiyorsun paran var git kendine al deyin kisilik bozuklugu var sanirim.

Canım açık açık söyle bence rahatsız olduğunu
Tatli dille soyluyorum zaten ben hic sevmem kiyafetlerimi paylasmayi,yuzum alerjik makyaj malzemelerim bana ozel olmali falan diye. Bu sefer de lutfen falanca elbiseni verirmisin bana diye tatli dille istiyor. Ben de veriyorum hayir diyemiyorm. Yuzume hic bi zaman kotu bir sey soylemedi bu gune kadar ama bunca seyin karsisinda ben ondan bikmaktan o abime mesaj atmis iste biktim herkesden,Elif evlenip gitseydi rahatlardim filan. Bunu da tesadufen telefonu acikken gordum. Ben onu cok severim,abimle de benim sayemde tanistilar evlendiler ama cok koydu bu yazdigi .

Yengeniz daha cocuk ya olgun degil :)) Ama haklisin neden onunla kiyafetini paylasacakmissin ki ustelik abin para da veriyormus acik acik sorsana yenge sen ne istiyorsun paran var git kendine al deyin kisilik bozuklugu var sanirim.
Defalarca soyledim,bensiz gidince hep kalitesiz seyler aliyor,git diyorum pahali seyler alsana kendine guzel dursun ustunde ben oyle yapiyorum o yuzden seviyorsun benimkileri. Tamam diyor ama ayni tas ayni hamam.
Evet cocuk olgunlasmasina da baya zaman var,ben de kirmadan derdimi anlatmak istiyorum ona zaten

sen ne kadar tatlı dıllede soylesen yengen suanda bunu anlamıcaktır ınsanlara hayır dıyememen cok kotu cunku hep senden bı cıkar elde etmeye calısacakları bı zayıf nokta bu bence hayır demeyı ögrenmelısın uygun bı dılle abınle konusman senın için ıyı olabılır

Defalarca soyledim,bensiz gidince hep kalitesiz seyler aliyor,git diyorum pahali seyler alsana kendine guzel dursun ustunde ben oyle yapiyorum o yuzden seviyorsun benimkileri. Tamam diyor ama ayni tas ayni hamam.
Evet cocuk olgunlasmasina da baya zaman var,ben de kirmadan derdimi anlatmak istiyorum ona zaten
Parasina mi kiyamiyor acaba benim aklima bi geldi simdi de hani nasilsa sen almissin para gitmis ben para vermeyeyim diye mi dusuniyor
Bi de bu kiyafetleri nerde giyiyor butun gun evde senle kiyafet savasina giriyor ne ara disari cikiyor cocuk ya bu..

Tatli dille soyluyorum zaten ben hic sevmem kiyafetlerimi paylasmayi,yuzum alerjik makyaj malzemelerim bana ozel olmali falan diye. Bu sefer de lutfen falanca elbiseni verirmisin bana diye tatli dille istiyor. Ben de veriyorum hayir diyemiyorm. Yuzume hic bi zaman kotu bir sey soylemedi bu gune kadar ama bunca seyin karsisinda ben ondan bikmaktan o abime mesaj atmis iste biktim herkesden,Elif evlenip gitseydi rahatlardim filan. Bunu da tesadufen telefonu acikken gordum. Ben onu cok severim,abimle de benim sayemde tanistilar evlendiler ama cok koydu bu yazdigi .
abinle konuşsan olmazmı kuzum sende tatlı tatlı anlat abinlede aranız bozulmasın ama can sıkıcı bir durum

yengeniz çocuk falan değil.olgunlşmamış derdim ama 20 yaşında bu yapılmaz.özellikle nerede anladım .bu mesaj olayında.ne demek elif giderse kurturum.bu büyümüşte küçülmüş.nasılsa 20 yaşındayım.nasılsa yeni gelinim.nasılsa bana bir şey demiyorlar.bunu yazmasaydı belki sabret derdim .ki her yol denenmiş.20 yaşında çoğu birey ailesinden uzakta hem okuyor hem çalışıyor.küçükmüş.evet 15 yaşında.horlamıyorum.bunu baştan söyleyeyim.görgüsüz.cahil ve kurnaz gibi geldi bana.
aşkı memnu da bir sahne vardı.nihal piyano konseri verecekti.bihter çalışanların gelmesini engeledi falan.hatırladınız.sonra nihal evdekilere özel konser verdi.orada firdevs ne dedi.masumiyet en güçlü silahtır.bu kızın yaptığı da o.bence özelinizi bile paylaşmayın.çok bilmiş bu.umarım yanılırım.ama hiç sanmıyorum.

Bu konudada yengemde kendi kiz kardeşinden şıkayetciydi, yani evlenmeden önce. Dolabimi kilitliyordum artik demişti yengem... Dolabına kilit yaptır :KK66:

Back
X