Abimin eski nisanlisini hala unutamamasi

İyi geceler hanimlar.
Abim gecen sene bu zamanlar nisan atti, dort senelik sevgilisiydi yedi aylik nisanlisiydi. Ama aileler uymuyordu, kizin ailesi sorun cikardi filan ve bitti. Bizim de pek gonlumuz istemiyordu ama abim sevdi diye hep susmustuk neyse..
Abimin hayatina hep baskalari girdi cikti ama hala eski nisanlisini unutamadi..:KK43: gecen aksam konusuyorduk eger dedi devam etseydik birkac gun sonra besinci yildonumumuzu kutlayacaktik.
Ama bir senedir hic iletisimleri olmadi zaten. İsin kotusu, onun fikir yapisini cok dogru bulmuyorum. Soyle ki; cok seven insanlar bir gun bulusacak diyor, ne olursa olsun, bir gun birbirimizi tekrar bulacagiz diyor... Nasil olacak o diyorum... 10senede olsa olacak sevenler bir gun mutlaka bulusur ve evlenir diyor. Cok arabeskce... Saygim sonsuz. Kiz belki evlendi bile diyorum bir sene az degil. Evlenmemis hayatinda kimse yokmus. (Ortak arkadaslar sagolsun bildiriyor)
Ama ben abimin bu psikolojiden uzaklasmasini istiyorum...
Cok sevseniz ayrilir miydiniz abi diyorum, oyle gerekiyordu diyor. Garip bir ruh halinde... Bu psikolojiden onu nasil cikarabilirim, yol gosterir misiniz?
Bu arada dr a gitmeyi kabul etmiyor. Kendisi 31 yasinda. Fikir verir misiniz kizlar, cok tesekkurler.
Yeter artik ya biz sevdigimizi bulamiyoruz sevenler kavussun bari gidin abinizle konusun ve istiyorsa ulasin kiza.

Cok ama cok haklisiniz, artik umut da yok barismalari icin, niye önlerine bakip mutlu olmayi denemiyorlar bilmiyorum..

Sahte hesap ile abinizin ismini yazarak "x seni unutamadi. Sende hala seviyosan hic bisey ikinizin mutlulugundan önemli degil" gibi bisey yazabilirsiniz. Sizin yazdiginiz da anlasilmaz

Sahte hesap ile abinizin ismini yazarak "x seni unutamadi. Sende hala seviyosan hic bisey ikinizin mutlulugundan önemli degil" gibi bisey yazabilirsiniz. Sizin yazdiginiz da anlasilmaz
Bu mantikli.. Kizin annesi pisman eder kizcagizi, ondan korkuyorum, cok cirkefti ve barisirlarsa eger kizini tanimaz, orda öldürür oyle gozu kara bir kadin :(

çok abartmış bazıları.
uzman yardımına ne gerek var ki şu durumda?
abinizin karşısına doğru insan çıkınca eskiyi silip atar zaten emin olun.
henüz kalbini fethedebilecek, kalbinde tertemiz bir sayfa açtıracak insanla karşılaşmamış.
o yüzden eskiye sığınıyor.
bu da son derece normal.
1 yıl da çook uzun süre değil ayrıca.
bu kadar üzülecek bir mesele yok ortada.

çok abartmış bazıları.
uzman yardımına ne gerek var ki şu durumda?
abinizin karşısına doğru insan çıkınca eskiyi silip atar zaten emin olun.
henüz kalbini fethedebilecek, kalbinde tertemiz bir sayfa açtıracak insanla karşılaşmamış.
o yüzden eskiye sığınıyor.
bu da son derece normal.
1 yıl da çook uzun süre değil ayrıca.
bu kadar üzülecek bir mesele yok ortada.
tesekkur ederim, kimse vazgecilmez degil bunun farkindayim. Ancak ben karsimda mutsuz biri gorunce kotu oluyorum aile icinde surekli depresif modda, onu mutlu etmeye calisiyorum kendimce, bunun yolu da baristirmaktan geciyor diye dusunuyorum.

Bazı insanlar 2 aşkada şans vermiyor hayatı boyunca yalnız kalmayı seçiyor ,onların kafasına göre aşk insanın başına sadece bir defa gelir şeklinde ,o kadar acımasız ve sabit fikirdeler kendilerine karşı , kardeşinizin durumunu en iyi analiz edecek insan sizsiniz ,insanlara mesafeli içi kapanık ise yukarıda yazdıklarım gibiyse , endişelenmekte haklısın ,
zaten sürekli aşık olan da en kolay vazgeçendir ,

Bazı insanlar 2 aşkada şans vermiyor hayatı boyunca yalnız kalmayı seçiyor ,onların kafasına göre aşk insanın başına sadece bir defa gelir şeklinde ,o kadar acımasız ve sabit fikirdeler kendilerine karşı , kardeşinizin durumunu en iyi analiz edecek insan sizsiniz ,insanlara mesafeli içi kapanık ise yukarıda yazdıklarım gibiyse , endişelenmekte haklısın ,
zaten sürekli aşık olan da en kolay vazgeçendir ,
Guzel analiz yaptiniz.. Abimin sosyal hayati ve arkadaslariyla iliskileri gayet iyidir, ancak ask hayati konusunda insanlarla tanissa bile mutlu olmayi secmek istemiyor.. Depresif modu seviyor sanirim..
Tesekkurler.

Üzerinden 1 yıl geçtikten sonra hala depresif olması tuhaf , takıntılı bir insan sanki.İnsan allah korusun, annesi babasını bile kaybetse, hüzün , özlem hayat boyu sürer ama o depresif hal 1 yıl sürmez.

Ne yalan söyleyeyim bende çok seven eski sevgililerin bir gün tekrar birleşeceginden yanayım. :) Yaşanmışlıkları unutmak gerçekten çok zor. Ayrılık çok üzmüş abinizi. Zaman her şeyin ilacı. Inşallah gönlüne göre birisini bulur ve eskisi gibi olur.

Back
X