İyi geceler hanimlar.
Abim gecen sene bu zamanlar nisan atti, dort senelik sevgilisiydi yedi aylik nisanlisiydi. Ama aileler uymuyordu, kizin ailesi sorun cikardi filan ve bitti. Bizim de pek gonlumuz istemiyordu ama abim sevdi diye hep susmustuk neyse..
Abimin hayatina hep baskalari girdi cikti ama hala eski nisanlisini unutamadi..

gecen aksam konusuyorduk eger dedi devam etseydik birkac gun sonra besinci yildonumumuzu kutlayacaktik.
Ama bir senedir hic iletisimleri olmadi zaten. İsin kotusu, onun fikir yapisini cok dogru bulmuyorum. Soyle ki; cok seven insanlar bir gun bulusacak diyor, ne olursa olsun, bir gun birbirimizi tekrar bulacagiz diyor... Nasil olacak o diyorum... 10senede olsa olacak sevenler bir gun mutlaka bulusur ve evlenir diyor. Cok arabeskce... Saygim sonsuz. Kiz belki evlendi bile diyorum bir sene az degil. Evlenmemis hayatinda kimse yokmus. (Ortak arkadaslar sagolsun bildiriyor)
Ama ben abimin bu psikolojiden uzaklasmasini istiyorum...
Cok sevseniz ayrilir miydiniz abi diyorum, oyle gerekiyordu diyor. Garip bir ruh halinde... Bu psikolojiden onu nasil cikarabilirim, yol gosterir misiniz?
Bu arada dr a gitmeyi kabul etmiyor. Kendisi 31 yasinda. Fikir verir misiniz kizlar, cok tesekkurler.