Abimin eski nisanlisini hala unutamamasi

abinizin durumu üzücü
hep kızı ve ailesini suçlamıssınız ancak bir de diğer tarafı dinlemek lazım.

Tamam da siz sevmiyorsunuz diye ağabeyinizin de hemen unutmasını bekleyemezsiniz ki 4 sene çıkmışlar az mı bu süre yani. Kendi fikirleriniz yüzünden ağabeyinin de hislerine müdahale ediyorsunuz yok evlenmiştir bile falan diyerek. Anlaşamamış olabilirler ama aşık olmuş işte hemen kestirip atmak kolay olmuyor anıları ama bence siz çok yorum yapmayın. Görüşmüyorlarmış zaten ki diyelim tekrar bir araya geldiler onların sorunu siz sevmiyorsunuz diye olmayacak değil ki.

enişteye saygılar :) senden unutamamıssın ki yazmıssın..kaderinmiş demekki..bi süresi varmış o dolmuş kavuşmussunuz...maşallah ..ayy bayılıyorum böyle ponçik sevgililere yaa...aşkınız hiç ama hiç bitmesin..
Amin inşAllah zaten hiç kendi başıma kalıp özellikle gece onu hiç aklıma getirmedim kaldiramam diye hiç beklenmedik bişey di ayriligimiz 7x24 beraberdir nerdeyse. Ben hemen univ gittim o hemen tecili bozup askere. Allah kimseye severek ayrılmayı göstermesin

İyi geceler hanimlar.
Abim gecen sene bu zamanlar nisan atti, dort senelik sevgilisiydi yedi aylik nisanlisiydi. Ama aileler uymuyordu, kizin ailesi sorun cikardi filan ve bitti. Bizim de pek gonlumuz istemiyordu ama abim sevdi diye hep susmustuk neyse..
Abimin hayatina hep baskalari girdi cikti ama hala eski nisanlisini unutamadi..:KK43: gecen aksam konusuyorduk eger dedi devam etseydik birkac gun sonra besinci yildonumumuzu kutlayacaktik.
Ama bir senedir hic iletisimleri olmadi zaten. İsin kotusu, onun fikir yapisini cok dogru bulmuyorum. Soyle ki; cok seven insanlar bir gun bulusacak diyor, ne olursa olsun, bir gun birbirimizi tekrar bulacagiz diyor... Nasil olacak o diyorum... 10senede olsa olacak sevenler bir gun mutlaka bulusur ve evlenir diyor. Cok arabeskce... Saygim sonsuz. Kiz belki evlendi bile diyorum bir sene az degil. Evlenmemis hayatinda kimse yokmus. (Ortak arkadaslar sagolsun bildiriyor)
Ama ben abimin bu psikolojiden uzaklasmasini istiyorum...
Cok sevseniz ayrilir miydiniz abi diyorum, oyle gerekiyordu diyor. Garip bir ruh halinde... Bu psikolojiden onu nasil cikarabilirim, yol gosterir misiniz?
Bu arada dr a gitmeyi kabul etmiyor. Kendisi 31 yasinda. Fikir verir misiniz kizlar, cok tesekkurler.

Keşke evlenselerdii..Aileler ne diye karışıyor yahu..

Kendisi için yanlış insansa eğeryaşayarak görürdü ,yaşayarak soğurdu ve yaşayarak karar verirdi.

En fazla boşanmış olacaktı..iyi ve güzel anları kalacaktı yanında.Acabaları olmayacaktı en azından.

Şimdi iyi mi oldu? Hayır.

Abini çok iyi anlıyorum,aynı duyguyu ben de yaşadım.

Keşke diyorumm,o gün bir Allah ın kulu çıkıp DOĞRU BULDUĞUNU DEĞİL MUTLU OLDUĞUNU yap deseydi..

Amin inşAllah zaten hiç kendi başıma kalıp özellikle gece onu hiç aklıma getirmedim kaldiramam diye hiç beklenmedik bişey di ayriligimiz 7x24 beraberdir nerdeyse. Ben hemen univ gittim o hemen tecili bozup askere. Allah kimseye severek ayrılmayı göstermesin

ayy ne tatlısınız yaa... amın amın.severek kımse ayrılmasın .cok zor .bende esımle 28 saat ayrı kaldım ölüyorum sandım.28 saat ya.3 gün olsaydı ne hale gelirdim :işsiz:.baya nefes alamıyordum.kadıkoy sahılı şahit
:KK200:
allahtan barıstık yoksa kesın ölmüştüm :halay::halay:

Keşke evlenselerdii..Aileler ne diye karışıyor yahu..

Kendisi için yanlış insansa eğeryaşayarak görürdü ,yaşayarak soğurdu ve yaşayarak karar verirdi.

En fazla boşanmış olacaktı..iyi ve güzel anları kalacaktı yanında.Acabaları olmayacaktı en azından.

Şimdi iyi mi oldu? Hayır.

Abini çok iyi anlıyorum,aynı duyguyu ben de yaşadım.

Keşke diyorumm,o gün bir Allah ın kulu çıkıp DOĞRU BULDUĞUNU DEĞİL MUTLU OLDUĞUNU yap deseydi..

suan başkasıyla mı evlısın.bende su dedıklerıne aynen katılıyorum.tecrube edınerek yaşanmalı hersey

Kizin annesi dugun alisverisinde biterse bitsin diye bagirmaya basladi..:KK43: annesi zaten hep sorunlu biriydi, anneme alisveriste bagirdi, abimin ustune yurudu. Evden kovmaktan beter etti, sinir krizleri yasandi o ara cok.. Kiz da once evlenicem dedi, abim olmaz demesine karsilik... Sonra getirdi yuzukleri takti tekrar abime, seni seviyorum dedi. Bir hafta gecmeden tekrar seni kalbime gomdum diye ayrildi, ailesinin zoru ile.. Karsi cikmislar, evlenirsen hakkimi helal etmem demis annesi, aglaya aglaya ayrildilar. Cok aci, hepsine sahit olduk biz de tabii :KK43:

Durduk yere! hic birsey yokken! kizin annesi bagirmaya mi basladi cidden?

Cok büyük vebal almislar ayrilmalarina sebeb olanlar. Yazdiklarinizdan anladigim kadariyla sizde hic tekrar barismalarini istemiyorusunuz hic. Allah islah eylesin diyorum. Ömür boyu onlar bu aciyla yasayacaksa eger, sebeb olanlarda ömür boyu vicdan azab ile yasayacaktir eminim.... Icim acidi abinize.

ailelerin karışması hiç iyi olmamış
yanlışı da doğruyu da yaşayıp görmeleri gerekirdi
yarım kalmışlar hem de aileler yüzünden
zor yani
evlenmesi için falan baskı yapmayın
bu halde evlenirse bi de yazık evlendiği kıza da
rahat bırakın kendi haline

Canim bence abinle konuş ve gerçekten ona eğer bekarsa tekrar kavuşmak istermiş diye bir yol bulmaya calis.egrr kız kötü ahlaklı değilse barismalari için bir adım ativer.gercekten içinde kalmış.cok üzüldüm.belki kızda hala abini istiyordur.aileler yüzünden bitmiş ki içinde kalmış.kendi gecimsizliklerinden dolayı bitseydi içinde kalmazdı. Belkide.Yardımcı olun.Konuşun bu konuyu.baskasiyla evlenmesinden önce içindeki bu yara bı kapansın.Nasibi Belkide o kızdır bilemeyiz

Simdi her yorumu tek tek okudum. Nedense bana konu sahibi siz pek samimi gelmediniz.

Karsimsa aman vah vahh diyipde nereeyse zil takip oynayacakmis sekilde hayal ettim sizi yazdiklarinizdan ötürü.

Benim kardesimde istemedigimiz onaylamadigimiz bi iliski yasadi. Kendileri anlasamadi ayrildi o baska. Ama eger evlenicem deseydi yaninda olurdum, ailemide olmasi icin ikna ederdim. Ömür boyu kalbinde bu aciyla yasamakdansa kötü olsada o tecrübeyi edinmeli diye düsünürdüm. Yazik olmus gercekden.

Sonuna kadar katiliyorum. Kac yil beklediler birbirlerini bizim de icimiz yandi ama bu kadari cok agir artik. Bir an once kendine gelmesi gerek..
1 yil cok da uzun bir sure degil.
Abine zaman ver.
Acisini paylas, birak anlatsin bahsetsin.
Ama iletisime gecmeye calismasin daha da cok yaralanir.
Her yil daha da azalacak ve bir gun sadece isim olarak kalacak abinin aklinda.

Benzer seyler yasadim, cok sevdim, ilkti (iki taraf icinde) yaslarimiz cok kücük olmasada, sabirla "doğru" kisiyi beklemistik. Ve birbirimizi bulduk.

Sonra hic beklemedigim bir anda ailesinin beni daha tanimamasina ragmen olan ön yargilari yüzünden bitti. Hazmedemedim rededilmeyi, ve hala daha edemiyorum, neredeyse 2 sene oldu.

Bana kurdurdugu tüm hayalleri bir kelimeyle yikabildi, ailesinden cok onu sucladim hep, önce kizginligi, sonra kirginligi yasadim.

Bu iki sene icinde konustugum insanlar oldu ama iki bulusmadan öteye gecemedi hicbiri. Birdaha hicbir zaman o güzel duygulari hissetmemekten korkuyorum.

Hala her gün aklimda, birde is yeri yüzünden mecburi görüsmelerimiz oluyor hersey dahada dayanilmaz hale geliyor. Sanki ben o günde kaldim ve hayatimda hic bir ilerleme yok, bir yerde takili kalmis gibi hissediyorum. Sayfalar dolusu yazabilirim, zor gercekten cok zor yasamayan bilmez nasil demis müslüm baba herkesin acisi sevgisi kadar. Allah kimseye yasatmasin

Benzer seyler yasadim, cok sevdim, ilkti (iki taraf icinde) yaslarimiz cok kücük olmasada, sabirla "doğru" kisiyi beklemistik. Ve birbirimizi bulduk.

Sonra hic beklemedigim bir anda ailesinin beni daha tanimamasina ragmen olan ön yargilari yüzünden bitti. Hazmedemedim rededilmeyi, ve hala daha edemiyorum, neredeyse 2 sene oldu.

Bana kurdurdugu tüm hayalleri bir kelimeyle yikabildi, ailesinden cok onu sucladim hep, önce kizginligi, sonra kirginligi yasadim.

Bu iki sene icinde konustugum insanlar oldu ama iki bulusmadan öteye gecemedi hicbiri. Birdaha hicbir zaman o güzel duygulari hissetmemekten korkuyorum.

Hala her gün aklimda, birde is yeri yüzünden mecburi görüsmelerimiz oluyor hersey dahada dayanilmaz hale geliyor. Sanki ben o günde kaldim ve hayatimda hic bir ilerleme yok, bir yerde takili kalmis gibi hissediyorum. Sayfalar dolusu yazabilirim, zor gercekten cok zor yasamayan bilmez nasil demis müslüm baba herkesin acisi sevgisi kadar. Allah kimseye yasatmasin
Allah bol sabir versin size, zordur cok zordur eminim ki.. Benim abim de yaklasik olarak ayni hisler icinde, aileler yuzunden bitince dayanilmasi daha guc oluyor demek ki. Hic bir yerden onun da unutamadigina dair bir duyum ya da bir mesaj almadiniz mi? Sosyal medya veya yakin arkadas cevresi gibi..

Back
X