Abimin Hadsiz Nişanlısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yazik sana ya kontorsuzmu kaldin sen poncik görümcek seni
ne fesatsin kuzucum sen
bir evim var abimin yok olsun diye kendimi yiyorum neden kirada bi oraya bi buraya tasinsin diyorum
gorumcelik gorevinden once kardeslik gorevini yerine getir abin icin iyi isteklerde bulun

Bence kiskanc olan sizsiniz. Artik abinizin parasini yiyemeyeceksiniz diye cildiran da sizsiniz..Ne kadar bencilsiniz.Abiniz aile kurup yakasini sizden kurtarsin.Iyi olmus.
.

Konu bence gerçek değil. Konudaki gelin adayı olması gerekeni yapıyor, özellikle bizlerin tepkisini almak için yazılmış gibi bir konu.

Abin sana kontör almak zorundamı?
Ben olsam evlenme çağına gelip evlilik hazırlığı yapan abimden maddi bişey istemeye utanırım.
Abini kullanan asıl sensin.
Eşine tabiki harcayacak para evlenince bu seni ilgilendirmez.
Sen çatlamışsın kıskançlıktan allah o kızın yardımcısı olsun vallahi şaka gibisin kıskançlığında bi edebi olur

ya sen nişanlanmıssın bilmem kaç yaşına gelmissin hala abinden kontürmü istiyorsun? bu yaşına kadar her dediğinizi yapmış, sizde bir güzel kullanmıssınız ... şimdi kendi yuvasını kurucak karrısınız nazını çekicek .onların soru ,ne istemiş ne yapmış .parası senin cebinden mi çıkıcak ?Asıl kıskanç olan sensin !!şimdiden başlamıssın görümcelige ..ayrıca sana ne kapalıymış açıkmış ne isterse giyer sanamı soracak .

Gene ayni manyak ogretmen di Demi yengen guldur guldurde fikri bir skecte diyor ya kiskanc köpekk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…