Abimin Hadsiz Nişanlısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle aldatma filan yok ama bizle icli disli olamamasi bizleyken sıkılmasi bi makyaj malzemesine 200 300 lira vermesi sorun. En az 5 10 tane montu var. Kimseyi kendine karistirtmaz laf soyleyemezsin hemen aglar
Eee bunlardan size ne?
Niye karıştırtsın kendine?
Niye laf söylemenize izin versin?
Allah aşkına siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?
Bence siz eğitimli,güzel ve dik duruşlu bu genç hanımı çekemiyorsunuz.
Umarım abiniz onunla evlenir,dayalı döşeli ev alır,kilo kilo da altın takar.
Hiç tanımadığım o genç hanım için güzellikler diliyorum.
Sizi de hasediniz ve hadsizliğiniz ile başbaşa bırakmak en güzeli.

Konuyu açtığım gibi ekrandan kıskançlık kokuları aldım, abartısız
İstediği gibi giyinir, sana mı soracak saçını ne renge boyatacağını? Çalış da kendi kontörünü kendin al

Yaa bide 5,6 montu var bir makyaj malzemesine 200,300 veriyor diyor. Sen mi versiyon parasını okumuş kazanıyor ve istediği gibi giyerde gezerde alirda. Evlenince abin alacak nasılsa

Başı açık kapalı o onun tercihi abin de öyle sevmiş kabul etmiş bu da abinin tercihi

Konuyu okurken nedense kulağıma çatır çatır diye sesler geldi, sanırım sizden elen çatlama sesleri....

Tatlım o seni değilde sen onu kıskanıyorsun sanırım..Gelinlik vs. Neyse de bir insanın ev istemesi normal.
Ağabeyinin örnegin evi yok.Evlenip beraber ev almasınlar mi SENIN EVIN var diye? Enteresan

abinz nişanlıymış belli ki artık duzenini kuracak ve kendıne bakmaya baslamış bu gayette normal.. kendi hayatına bakacak yani siz de kıskançlığı bırakıp kendi hayatınıza mı baksanz ..
ayol bende görumceyım yengem gitti gelnlıgını aldı bilezikler istendi 2-3 bavul kıyaft isteği alındı .. bavulunu ben tasııdım yahu.. heee degerım kıymetım bilindimi hayır görumceyım sonucta adı çıkmş benmde görunmcem var iidir ama görumce işte
bende nişanlıyım benm de başım açıkk heee arada kısa etek sıfır kollu flnda giyiyorum ama çok şükür böyle saçma dusuncelerım yok..
bilezik istemedım yıne de taktılr ama duğunde istedim açıkçası dugunde fazla yaparsnz dedim :)
gelınlığe gelnce bana yakısa ne ise onu aldırıcam hatta özel dıktırmk istiyorm tabi 10-20 bin olmaz ama artık begendgm model kaç para ise 3bın de olabılr 5bınde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…