- 16 Şubat 2017
- 726
- 3.064
- 63
- Konu Sahibi Cemile_cemile
Abin icin kapanmasin zaten, Allah icin kapansinAynen başı açık abim istese de kapanmadi o abim icin ne yapti ki abimden ev istiyor
Kafalar bi milyon
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abin icin kapanmasin zaten, Allah icin kapansinAynen başı açık abim istese de kapanmadi o abim icin ne yapti ki abimden ev istiyor
Sarışın mavi gözlü baya guzel bir şey ama hiç bize benzemiyo
Biz kapalıyiz filan o acik giyinmese de basi açık. Modern bir sey abimin cok parasini harcayacak belli.
Abim para harcayip evlilik teklifi bile etmis. Bizdeyse sözde evlilik teklifi yapılır. Ne gerek varr ???!!!
Trollüğün de bir adabı var ama, böyle olmuyor, hiç eğlenceli değilHayatımız yaklaşık bir senedir mafoldu. Abim evde tek erkek ve okumuş. Biz de istesek alirdi biz ne dersek yapardı sözümüzden çıkmazdi. Ama çalıştığı yerden bir kiz buldu kiz onun aklini başından aldı. Kontör istiyoruz onu bile göndermiyor artık. Kiz tam bir bela. Sarışın mavi gözlü baya guzel bir şey ama hiç bize benzemiyo. Biz kapalıyiz filan o acik giyinmese de basi açık. Modern bir sey abimin cok parasini harcayacak belli. Abim para harcayip evlilik teklifi bile etmis. Bizdeyse sözde evlilik teklifi yapılır. Ne gerek varr ???!!!
Ve kiz kıskancin teki. Ben nişanlıyim. Neymis evim varmis su kadar bilezik takilmis. O okumus etmis buyuksehirde yetismis o da ev istiyormus benden cok bilezik istiyormus. Ne yani sen okudun modernsin guzelsin diye abimi kullanman mi lazim? Abim onun yanina gidince degisiyor. 5 bin liralik gelinlik istemis. Sinirden cildiriyorummm. Benim evim var da senin de olmak zorunda mi . Ne yapmam gerekiyor sizce? Bugune kadar rahat yasamis abim onla evlenince hepten parasini yiyecek.
Bunca yil abim okusun diye biz zorluk çektik simdi o kiz mi yiyecek parasini
Bence senin sorunun var yada abinin sadece sarisin diye evleniyorsa kizda suc yok :)sırf sarışın diye okumuş diye surekli vurguluyor bu bizim suçumuz mu
Kocanın kazancını görümcene ver benceBunca yil abim okusun diye biz zorluk çektik simdi o kiz mi yiyecek parasini
cemile hanim, tek sorun bu kizun cok para harcatmasimi ve kapanmamasimi yoksa baska seylerdemi var.
benim akraba cevremdede bir olay var kadin bildiginiz kocasini yillardir aldatiyor ama koca kim ne derse desin benim karim yapmaz modunda. ailede zengin bu kadin hem malini yiyo hem aldatiyo. ee adamin da baska kardesleri var bizim hakkimiz olan mali o kadinda yiyo (aldattigi icin bu tepki) eeee ne oluyo bu defa mal bölüsemiyorlar oluyo. ama tepki malin bölüsülmemesi degil sadece aldatan kadinin bundan faydalanmasina. herkestende daha cok faydalaniyo..
bunu anlatmamin nedenide benim düsüncem aslinda cemile haniminda tepkisi kizin parayi yedigine degil kizin kendisine ama kendini burda yanlis ifade ediyo
ohhh hem de çatır çutur.Bunca yil abim okusun diye biz zorluk çektik simdi o kiz mi yiyecek parasini
Benim nisanlim 2500 lirayla geciniyor ama abimle ikisinin maasi 10 bini buluyor
Öyle aldatma filan yok ama bizle icli disli olamamasi bizleyken sıkılmasi bi makyaj malzemesine 200 300 lira vermesi sorun. En az 5 10 tane montu var. Kimseyi kendine karistirtmaz laf soyleyemezsin hemen aglar