Abimin Hadsiz Nişanlısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayatımız yaklaşık bir senedir mafoldu. Abim evde tek erkek ve okumuş. Biz de istesek alirdi biz ne dersek yapardı sözümüzden çıkmazdi. Ama çalıştığı yerden bir kiz buldu kiz onun aklini başından aldı. Kontör istiyoruz onu bile göndermiyor artık. Kiz tam bir bela. Sarışın mavi gözlü baya guzel bir şey ama hiç bize benzemiyo. Biz kapalıyiz filan o acik giyinmese de basi açık. Modern bir sey abimin cok parasini harcayacak belli. Abim para harcayip evlilik teklifi bile etmis. Bizdeyse sözde evlilik teklifi yapılır. Ne gerek varr ???!!!

Ve kiz kıskancin teki. Ben nişanlıyim. Neymis evim varmis su kadar bilezik takilmis. O okumus etmis buyuksehirde yetismis o da ev istiyormus benden cok bilezik istiyormus. Ne yani sen okudun modernsin guzelsin diye abimi kullanman mi lazim? Abim onun yanina gidince degisiyor. 5 bin liralik gelinlik istemis. Sinirden cildiriyorummm. Benim evim var da senin de olmak zorunda mi . Ne yapmam gerekiyor sizce? Bugune kadar rahat yasamis abim onla evlenince hepten parasini yiyecek.
Trollüğün de bir adabı var ama, böyle olmuyor, hiç eğlenceli değil :işsiz:

cemile hanim, tek sorun bu kizun cok para harcatmasimi ve kapanmamasimi yoksa baska seylerdemi var.

benim akraba cevremdede bir olay var kadin bildiginiz kocasini yillardir aldatiyor ama koca kim ne derse desin benim karim yapmaz modunda. ailede zengin bu kadin hem malini yiyo hem aldatiyo. ee adamin da baska kardesleri var bizim hakkimiz olan mali o kadinda yiyo (aldattigi icin bu tepki) eeee ne oluyo bu defa mal bölüsemiyorlar oluyo. ama tepki malin bölüsülmemesi degil sadece aldatan kadinin bundan faydalanmasina. herkestende daha cok faydalaniyo..

bunu anlatmamin nedenide benim düsüncem aslinda cemile haniminda tepkisi kizin parayi yedigine degil kizin kendisine ama kendini burda yanlis ifade ediyo

Şaka mısın trol müsün abin senin kölen mi snn eşin kız kardeşinin kölesi olsa hoşuna gider mi? Abin demekki cahillerden bıkmış o kızı bulmuş siz insanları nasıl böyle ayrıştırırsınız? Adam evlilik fikrini kafaya koydu demekki ve birikim yapıyor. Siz belli ki çok yemişsiniz abinizi kız da parasını tutmasını istiyor belliki haklı olarak. Gidin kocanız alsın kontör. Ben kardeşimden bi talepte bulunmam siz çok garipsiniz

cemile hanim, tek sorun bu kizun cok para harcatmasimi ve kapanmamasimi yoksa baska seylerdemi var.

benim akraba cevremdede bir olay var kadin bildiginiz kocasini yillardir aldatiyor ama koca kim ne derse desin benim karim yapmaz modunda. ailede zengin bu kadin hem malini yiyo hem aldatiyo. ee adamin da baska kardesleri var bizim hakkimiz olan mali o kadinda yiyo (aldattigi icin bu tepki) eeee ne oluyo bu defa mal bölüsemiyorlar oluyo. ama tepki malin bölüsülmemesi degil sadece aldatan kadinin bundan faydalanmasina. herkestende daha cok faydalaniyo..

bunu anlatmamin nedenide benim düsüncem aslinda cemile haniminda tepkisi kizin parayi yedigine degil kizin kendisine ama kendini burda yanlis ifade ediyo

Öyle aldatma filan yok ama bizle icli disli olamamasi bizleyken sıkılmasi bi makyaj malzemesine 200 300 lira vermesi sorun. En az 5 10 tane montu var. Kimseyi kendine karistirtmaz laf soyleyemezsin hemen aglar

Annem laf söyletmiyor o farklı siz farkli diyor o sizin gibi olamaz siz onun gibi olamazsiniz. Kiz bize selam bile vermiyor ama anneme karşı cok yalaka yan yana uyumusluklari bile var iki yüzlü pislik

Öyle aldatma filan yok ama bizle icli disli olamamasi bizleyken sıkılmasi bi makyaj malzemesine 200 300 lira vermesi sorun. En az 5 10 tane montu var. Kimseyi kendine karistirtmaz laf soyleyemezsin hemen aglar

aldatma oldugunu söylemek istemedim.

ben sizi anladim...yani neye tepkili oldugunuzu...bos verin düsünmeyin bence bunlari..sadece siz kendi kendinize sinir olur durursunuz.

Kızın babasi vefat etti babam bize göstermedigi sevgiyi ona gösteriyor her seferinde cok guzel kiz cok hanim kiz diyor herkesin gözünü boyadi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X