Abimin karısı ve eşim hakkında şüphelerim var

sudedemir098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2023
89
12
18
Bugün 15 dk için geçmiş ve bir rüya gördüm abimin karısıyla eşimin ilişkisi olduğunu öğreniyordum. Uyanır uyanmaz hayret ettim 15 dk da bu kadar uzun ruyayı nasıl gördüm diye. Bilinç altımın sergisi olduğunu anladım çünkü eşim yengemle iyi anlaşır espirili kızdırmalı bi sanimiyetleri var daha önce mesafeli olması için uyarmıştım sonra yine aynı oldu şimdiye kadar gözüme çarpmamıştı ama artık rahatsız olmaya başladım. Sizce yanılıyormuyum hiç konduramayıp başına benzeri olay gelen oldumu ?

Şakalaşırken dışında elinizde done varmı.uzak durun ailecek mesafeli olun belki siz beyninizde kuruyorsunuz uzaklık candır

Espirili konuştuğu için böyle birşeyden şüphelenmek sizde de ciddi bir sorun olduğunu gösterir. Ben eniştemle çok muhabbet ederim mesela. Çok espiri yapar güleriz. Eşimin kuzenleriyle de aynı şekilde. Baya kahkahalar atarız yani çok güleriz. Eşim de hep der ki senin böyle sosyal olman herkesle iyi anlaşman benim çok hoşuma gidiyor der. Bana deseydi ki hareketlerine dikkat et çok samimisiniz falan. Eşimden soğurdum. Çünkü derdim ki benim için böyle bir ihtimal düşündüğüne göre kendisi yakınlarimizla konuşurken aklından böyle şeyler geçiyor demek ki benim için de böyle bir ihtimal düşündü. Çünkü neticede insanın fikri neyse zikri odur. Dokunma bakışma vs yoksa sadece muhabbet ve espirili konuşma varsa bu düşünceler çok hastalıklı

Siz nisan 2025 de nisanli 2023 yili nasil evli oldunuz?
Nisandan nisanliyken hadi diyelim mayisda evlendiniz ne ara esinizle abinizin hanimi samimiyet kurdu hshs
Ustelik cocugunuz da var 2023 yilinda gebelik haftalariniz da cok tutarsiz.

herkes çok tepki göstermiş ama şahit olduğumuz benzeri olaylar gördükçe acabalar geliyor akla normal olarak
İyi de bu şekilde yaşanmaz ki

Hem kendi evliliiğinize hem de abizin evliliğinize gölge düşürebilirsiniz.

gündüz kuşağında bu tip şeyler çok fazla var ama orada yaşanıyor diye de eşinizle yengenizden şüphelenmeniz çok çirkin bence.

Ya tek şüphe kaynağın sakalasmalariysa kuruntu yapıyorsun derim ama ekstra bı durum varsa bilemem, ha sen istemediğin halde ilişkileri öyle sürüyorsa ona da birşey diyemem... Rüyanın falan peşine takılıp gitme, böyle şeyleri de uluorta dillendirme, geçerli bı sebebin varsa eşinle çöz derdini.

Burda kardeşinin karısı ile eşinin ilişkisi olduğunu bilen ama bir aksiyon almayan bir üye vardı
o siz misiniz şimdi de abi olarak yazayım mı dediniz aynı şeyleri

Sadece esprili diyaloglar kurmalarindan yola çıkarak mi aralarinda bir şeyler olabileceğinden şüpheleniyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…