Abimin karısı ve eşim hakkında şüphelerim var

Öfffff yeter ama vallahi yine bir paylaşılamayan pahabiçilemez koca vakası, bende bir kuzen var kocasıyla tokalaşamıyoruz o derece bir tip yani,o söylemedi ama tabi etrafa verdiği tepkilerden az çok çıkarım yapıyoruz,küçük kuzenim 18 yaşında balkonda dururken bunun kocasıda sigara içmeye çıkıyor 3 dk kadar sohbet ediyorlar kuzenimi evden kovuyor üstünden 10 sene geçti hala konusunu döndürüyor,eskiden türk erkekleri maço olur kıskanç olur fln denirdi hatta hiç unutmam bir ablamız Alman kadınları Türk erkeklerin peşinde derdi hani sahipleniyorlar vs diye,şimdi bir komşuya,akrabaya,iş arkadaşımıza slm vermeye korkar olduk bu ney be ne yapıyorsunuz allah aşkına bu ne koca merakı neden böyle yapıyorsunuz kim bu adamlarda kadınlar bunların peşinde ahlak,edep,karakter deviripte koşuyor,kim niye baksın bunların yüzüne hadi baktı diyelim bu entrika niye boşa kardeşim,ağbi eşinden şüpelenmeye kadar gelebilirmi olay yahu bu nasıl saçma bir şey artık,varsa öyle birşey eminseniz söyleyin herkes bilsin edepsizliklerini ama söyleyemezsiniz bunun uç olduğunu kendinizde biliyorsunuz kafanızda kurup insanları mimlersiniz anca,bakın inanınki şu hareketler sağlıklı değil erkekler bu yüzden kadın gibi davranmaya başladı adamların fıtratı değişti heran bir sıkıntı çıkacak diye adamlar hemcinsleriyle görüşemiyor gezemiyor,kadınlarla zaten slmlaşamıyorlar bile,bu kadınlardaki kendine güvensizliği kim yarattı neden kadınlar bu kadar kendinden geçip kocam kocam diye harap oluyor,çoğu kadın normal değil evli oldukları adamlarıda doğduklarına pişman ettiler evlendiklerine evleneceklerine pişman ettiler,eskiden evlilik yuva idi şimdi işkence oldu yazık yapmayın şu fantezi dünyanızı dizginleyin.

Ne yazık ki artık olur mu öyle şey diyemiyorum çünkü saçma sapan ilişkiler yaşanıyor. Ama samimi diye insan eşinden ve kardeşinin eşinden şüphelenmez. Kardeşimin eşi benim eşimi,sever, sayar ama böyle bir şeyde aklımın ucundan geçmez. Benim kız kardeşimle de çok samimidir. Ama bunu düşünmek için ya kuvvetli delil yada kuvvetli paranoya gerekir.

hiç konduramadığınız biri tarafından aldatılınca o tramva bir ömür boyu küpe olarak kalıyor yaşayan anlar
küpe ?

yara olarak kalır anlarım küpe nedir yahu ? bu travma da kulağına küpe olsun gibi bir şey mi demek istediniz ? demeseydiniz keşke.

konduramamak yokki ayrıca... bilinçaltınınız 'sergi'lemiş ya işte kondurduklarınızı.

Eşim kız kardeşimle de erkek kardeşimin eşiyle de samimidir sohbet eder şakalaşır çokta sayar severler birbirlerini, ben de bu durumdan çok memnunum ailemde herkes birbirini sayıp sevdiği için, sizin şu düşündüğünüzü düşünsem kendimi asla affetmem, evet böyle olaylar olmuyor mu oluyor ama insan şu lafı bir iki şakalaşmadan rüyadan çıkarmaz ya nasıl bir kafa yapınız var sizin, düşünceleriniz son derece hastalıklı ve çok tehlikeli. Ya güvenmediğiniz adamlarla evlenmeyin ya da paranoya yapmak saçma sapan düşüncelere girmek yerine gidin tedavi olun.

hiç konduramadığınız biri tarafından aldatılınca o tramva bir ömür boyu küpe olarak kalıyor yaşayan anlar
Boyle hikayeler yazarak mi mutlu oluyorsunuz amac nedir merak ediyorum. Onceki konuyu arkadasim açtı diyecekseniz bosuna yazmayin.

kadınlar kulubu kızları böyle bağıra çağıra deste olup moral veriyosa hiçbir anlamı yok içimizi dökmenin bi dayak yemediğimiz kaldı zagen söylediklerinizi dikkate alıyorum farkındayım hala ısrarla koca delisi, paranoya bilmem ne paranoyalık birtek bu konu içinmi geçerli. Ütünün fişini çektimmi çekmedimmi diye düşünen herkes paranoya o zaman

Sorulara bi cevap versene sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…