Abimin karısı ve eşim hakkında şüphelerim var

Üf yaa eski üye olmamak ne kötü konulara hep fransız kalıyorsun
Siz benden eskisiniz
Bende konularına hakim değildim.
Eski üyeliklerinden tanınınca yıllardır konularına yazanlar detay veriyorlar oradan biliyorum.
Sahraankadan sonra bir yeni nicki daha var. Öncekileri bilmiyorum mesela.

Evet eşinin borçlarından dolayı resmiyette usulen boşanıyorlar sadece. Evleri ayırmıyorlar. Erkek kardeşınin kurduğu aile ilede şirket ortaklığı, borç ve mahkeme meselelerinden dolayı ilişiklerini kesmesi mümkün olmuyordu. Ve perde gibi tuhaf taleplerde dahil eşi o aile ve bacanağının karısı ile ilişkisine bir ayar vermeye yanaşmadı.

Rüyalar zaten kısa sürer, bize uzun sürmüş gibi gelir.. bunun bilimsel bir açıklaması var zaten.
Bilincaltinizda kurmuşsunuz ve haliyle rüyanıza girmis çok ayıp ediyorsunuz. Sakalassalar ne olur ki.boyle şeyleri ima etmek bile çok çirkin. Evet dikkatli olmak lazım her zaman uyanık olmak lazım da sakalastilar diye saçmalamaya gerek yok

Oncelikle herkesle her sey olabildiğine cok sahit olduk..bu ulke kayinvalidesiyle kaçan damat gördü..ama sirf sakalasti diye bu baslik bu suphe bu paranoya cok fazla..
o da bi şey mi
damadına aşık olan kayınpeder gördü bu gözler
tosununa mektuplar yazıp mesajlar atmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…