• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abimin nişanı var yardım edin nolur!

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.375
11.989
498
İstanbul
$410-10.webp$410-5.webp$JAPON-STYLE-STILI-UZUN-MAXI-SIFON-ELBISE-410__59930144_0.webp

kızlar yardım!

daha çok var aslında ama tabi hazırlıklar şimdiden başladı. eylül ayında abime nişan yapmayı planlıyoruz, görümce olarak normal şartlarda şıkırtılı olmam gerekiyor aslında hep öyledir ya. ama benim de asla ama asla tarzım değil abiye bişiler giymek ebn herzaman böyle soft uçuş uçuş spora yakın giysiler tercih ederim.

japons style tarzı bu elbiseleri buldum aslında tam benim tarzımda. ama bi yandan da çok cıvıl cıvıl olmak istiyorum nişanda. kıyafetim şıkırtılı olmasın ama renklerim göze çarpsın hanı herkes dönsün baksın ama bişi de yok yahu desin:D

bu elbiseleri dediğim gibi çok beğendim. nar çiçeği ve su yeşili mi ne karın ağrısıysa o renk arasında kararsız kaldım. nar çiçeğine kayıyo gözüm ama yeşili de sarı çanta ve sarı ayakkabıyla kombinleyip hatta belki de beline şifon kumaştan uzun sarı bir kemer yapıp çarpıcı bir hale getirebilirim diye düşünüyorum emin olamadım.... siz ne önerirsiz?

mesela bu elbise görümce için fazla sönük kalır mı? yoksa hoş durabilir mi? nar çiçeğini alırsam nası bi kombin yapmalıyım yeşili alırsam nası? yardım lütfen:)

(annem moda tasarım okuyup neyin neyle yakışacağını bilmediğimi öğrense beni herhalde vurur:)

bence mercan olan hoş duruyor. altın rengi aksesuarlarla da çok güzel olur.

yalnız bu japon stiller hiç de fotoğraftakiler gibi durmuyor. alışverişi önceden yapıp emin ol derim :)

Bence ağabeyinin nişanı için fazla sıradan yani ben de bu elbiseleri görüp çok beğendim ama bir akrabanın düğününe gitmek için bile sıradan olur diye düşünüyorum.. Daha göz alıcı bir şeyler bak diyorum ( bu arada bu sene o yeşiller çok moda...).

bende hanımlara katılıyorum yani görümce için biraz daha gösterişili bişeyler olabilir.tabi yaşınlada alakalı ama sen biraz daha bakın bence elbiselere:16:

nerde baktıysam cıvcıvlı şeyler var taşı pulu olmayan bir elbise bulamadım bacaklarım çok kalın mini giymek istemiyorum o yüzden. ya görümce olmak ne gıcık bişi pöfff

aslında, seçiminde mekan da çok büyük etken. Mesela evde ya da evin bahçesinde bir tören olacaksa bu elbise uygun olur. özellikle mercan çok hoş. platform beyaz ayakkabılarla, çantayla, takılarla kombinleyip, dağınık bir topuzla çok hoş olursun:) ama düğüne benzer şekilde kalabalık bir mekanda olacaksa tören, o zaman daha süslü, gösterişli şeyler deneyebilirsin.

ay kızlarrrrrr şıkırtılı olmak istemiyorum dedim de gitmiş baştan aşağı leopara bürünmüşüm ya:)$e.webp

Son düzenleme:
Back
X