- Konu Sahibi kirmizigitar

kızlar yardım!
daha çok var aslında ama tabi hazırlıklar şimdiden başladı. eylül ayında abime nişan yapmayı planlıyoruz, görümce olarak normal şartlarda şıkırtılı olmam gerekiyor aslında hep öyledir ya. ama benim de asla ama asla tarzım değil abiye bişiler giymek ebn herzaman böyle soft uçuş uçuş spora yakın giysiler tercih ederim.
japons style tarzı bu elbiseleri buldum aslında tam benim tarzımda. ama bi yandan da çok cıvıl cıvıl olmak istiyorum nişanda. kıyafetim şıkırtılı olmasın ama renklerim göze çarpsın hanı herkes dönsün baksın ama bişi de yok yahu desin

bu elbiseleri dediğim gibi çok beğendim. nar çiçeği ve su yeşili mi ne karın ağrısıysa o renk arasında kararsız kaldım. nar çiçeğine kayıyo gözüm ama yeşili de sarı çanta ve sarı ayakkabıyla kombinleyip hatta belki de beline şifon kumaştan uzun sarı bir kemer yapıp çarpıcı bir hale getirebilirim diye düşünüyorum emin olamadım.... siz ne önerirsiz?
mesela bu elbise görümce için fazla sönük kalır mı? yoksa hoş durabilir mi? nar çiçeğini alırsam nası bi kombin yapmalıyım yeşili alırsam nası? yardım lütfen:)
(annem moda tasarım okuyup neyin neyle yakışacağını bilmediğimi öğrense beni herhalde vurur:)