• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin telefonunu kurcalamaz olaydım

Nedir bu kk'nin coluk cocuktan cektigi
Birdiniz iki mi oldunuz yahu ? Gidin ders calisin , genclerle takilin ne isiniz var kadinlar klubunde hemde bdv'de yahu?
Benim kizim 17 yasinda buraya takilsa , yetistirememisim ben bu cocugu diye kafami duvarlara vururdum
böyle ölmedim füze at :D ben de buraya 17 yaşında üye oldum :D:KK70::KK70:

Canım senin telefon karıştırmak nereden aklına geldi?
Sen de akranlarının yaptığını yapsana,örneğin çekmecelerini açık ve dağınık bırakma,saç fırçasını ayakkabılığa koyma,test kitaplarını sağa sola saçma gibi.(Bende de 2 ergen var da oradan biliyorum)
Ha arada da odanı toplayıp,zavallı anneyi mutlu etmek gibi şeyler:-)
Telefon karıştırmak senin boyunu aşar,ayrıca baştan şok olmuş olabilirsin ama yaşlarda birşey yok,okulu etkilemediği sürece.O kız için ileri geri konuşma lütfen okulda,benim kızımla abisinin arası da senle abin kadar,amanin bir de bu sorunlarla mı uğraşacağım:olamaz:

Ne oldu abine her yediğin haltı yetiştirecek diye mi korktun ki anlamadim? Ne var bunda te allam ya.
Ay ciddimisiniz bunu yazarken,herkesin kendi görümcesi canlandı gözünde galiba,konu sahibi 16 yaşında henüz ve kendince o da derdini paylaşmış,ne var bu kadar çıkışacako_O

Abimon hayatina giren kisiyi benimde tanimam gerekli degil mi ? Sonucta bu kisi abim ve bizzat kendi kan bağım. Ya karsidaki kisi iyi birisi değilse mesela ?
Ama bak ben de eşimle tanıştım,kardeşleri de beni sevmemiştir fakat eşim bunu önemsemedi.Ve evlendik.Onların frekanslarının tutması önemli olan.Saygı duyarsan abinle aran daha iyi olur.Senin beğendiğin biriyle ilişkin onun kardeşinin isteğine bağlı olsa ne düşünürsün,çok saçma bulursun bence.Ha bak bu mesajlara yarın derste bakma sakın,telefonu öğretmene kaptırırsın,benden söylemesi;)

Abin kızla flört etmezse sürekli kadınlardan uzak kalırsa insan olma namına birşey kazanmaz,
Belki ayrılacaktır belki devam edecekler senin yapacağın sırlarından o kıza bahsetmememek

Gayet ciddiyim. Yasindan dolayi bu yorumu yaptim zaten. Bu kadar buyutmesinin sebebi abisine rapor verecek olmasi degil de nedir??
Kıskanma olabilir,paylaşmak istememe olabilir,sevmediği bir kızı ailede istememe olabilir,daha bir sürü şey.Bunlar normal demiyorum,fakat burada koskoca aklıbaşında kadınlar görümcelik yaparken ben hoşgördüm bu genç kızı şahsen,öğrenecek,törpülenecek,törpülenmese de gelin törpüler nasılsa:))

Biraz daha büyümen lazım küçüğüm...

Abinin özel hayatı ve arkadaşının özel hayatı seni hiç bir şekilde ilgilendirmez.
Arkadaşının abin ile görüşmesi veya abinin arkadaşın ile görüşmesi de herhangi bir sorun teşkil etmiyor.
Yaş aralıkları gayet normal ve genç insanlar.

Zaten en başında abinin özel hayatına izinsiz girip, telefonunu karıştırman hata.
Seni ilgilendirmeyen meselelere fazla burnunu sokmamanda fayda var.
Sonunda suçlu sen çıkarsın.

Back
X