Arkadaşlar ben 1,5 yıldır evliyim eşimi seviyorum, benim ailem farklı ilde ailemden uzakta eşimin ailesi ile aynı sehirdeyiz uzaklık mesafesi bir araba yolu çok yakında değiliz ama arabaları var diye pat onlar bizde pat biz ordayız ailesi de kötü insanlar değiller ama sürekli yanyana olmak istiyorlar, beni çok darlıyorlar ha bire arıyorlar günlük malumat istiyorlar artık çok biktim ya ben orda olcam ya onlar bizde, en güzel yıllarım harap oldu, eşim de hemen yanlış anlıyor bisey desem ,kaç kere bu konuda kavga ettik , bu süreçte bebeği hep erteledim bu sorunlardan dolayı siz olsaydınız napardınız bana akıl verin , ya onları kırmayıp kendim harap olcam yada sıkıntımı sürekli eşimle tartışıp evliliğimi yıpratcam , şuan bile küs haldeyiz nedeni ise ben hasta iken ailesi emri vaki yapıp misafirliğe geldiler ben pert zaten gittiler ortalık battı sinirlenip eşime çattım bende
——-
Bayanlar evlilikte nasıl başarılı olunur, eşime ve ailesine nasıl davranmalıyım bazı kadınlar çok zekiler , bende kimseyle kötü olmadan nasıl mesafeli ve güzel bir ilişki kurabilirim.
Evlilik tüyolarınız nelerdir bana akıl verin . Ben hemen sinirleniyorum ve bu bana pahalıya patlıyor...
——
Eşim benden gizli ailesine bişey almış bende yakalayınca yalan söyledi sonra faturasına kadar çıkarttım, ailesine bişey almasında sıkıntı yok, fakat benim ihtiyaçlarımı kısmaya çalışan adamın bu tavrı beni delirtti , bende bağırdım çağırdım siz olsaydınız napardınız
( ayrıca ailesinin durumu iyi ev , araba herşeyi var biz kirada yaşıyoruz ev alamıyoruz) siz olsaydınız tepkiniz ne olurdu
Mihrimah Sultann
Mihrimah Sultann
bak bunların üçü de senin konun.
ailesi çat diye geldiği için eşinle tartışmışsın. Sürekli İçli dışlı olmak istediklerinden yakınmışsın. Bunları yazarken burda diyorsun ki yengem ya bakacak ya çekip gidecek. Hani eşitlik?
2. Konuda yine eşinin ailesine karşı mesafe koymanın çözümünü aramışsın ama burda hala kardeşine abinin/yengenin bakmasını abinin öyle uygun gördüğünü yazıyorsun. O zaman senin kocan da ailesiyle yakın olmayı uygun görüyorsa yakın duracaksın mecburen.
3. konuna gelirsek eşin ailesine bişey aldı diye faturaları çıkarıp kavga etmişsin benden kısıyor demişsin. Kardeşin abinle yaşarken emin ol yengenin de boğazından kıyafetinden kısılıyor. En basitinden eve aldığı meyve 5 gün gidecekse 3 gün gidiyor. Elektriğe 50 ödeyecekse 70 ödüyor. Dolayısıyla yengenin bütçesinden de kısılıyor. Sen eşinin ailesine bişey alındı diye faturayı ortaya dökerken yengen de yediği her lokmayı hesaplayabilir. Doğrusu bu demiyorum ama sen yaparken doğru da yenge yapınca neden yanlış onu cevaplar mısın?