Abimin yanında kalıyorum yengem beni istemiyor

21 yaşında ve öğrenciymişsiniz. Neden yalnız kalamayasınız ki?
İnsanlar okumak için bilmedikleri şehirlere gidip yalnız yaşıyorlar. Siz aynı şehirdesiniz, çok daha kolay olurdu.
Ve yengenizden çok sizin için iyi olur bu durum.

Kiraya verilen evin kirasını abiniz mi alıyor? Evi bunun için kapattırmış olabilir mi?

Abinizle konuşun, kiranın en az yarısını, mümkünse tamamını isteyin. Babanızdan maaş da bağlanmış.
Eşyalı, küçük bir ev tutarsınız. Mis gibi yaşarsınız.

3 kuruş kira alacak diye eşini de sizi de rezil etmesin.

Son düzenleme:
Yenge hanım surat asana kadar abiye deşeymiş ya yakında ev tutulsaymis ya eviniz kapatilmasaymis. Nedense yengenin hicbir şey demedigine ya da diyemedigine eminim şimdi küçük oyunlarla sizi yıldırmaya çalışıyor. Abiye sizi geçiremiyor size sarıyor ohh ne güzel sizin de suçunuz yok ki abi sizi zorlamış belli. Zaten acılı bir doneminizde çok düşünmeden kabul etmişsiniz.

Şahsen ben yengenin davranışlarını söyler ayrı eve çıkardım. Hiç sevmem düzgünce kendini ifade etmek varken pasif agresif davranışlar sergileyerek bir şeyler yapanı. Derdini abiye anlatsın sonra. Abi de değişik tabii. Ama yenge belki şirin görünmek için kabul ettiyse diye abiye bir şey diyemiyorum şimdilik.

17 18 yaşında çocuklar üniversite okumak icin sehir dışına gidiyor. Siz 21 yaşındasınız. Pekâlâ yalnız yaşayabilirsiniz. Abiniz size iş bulmak konusunda yardımcı olsun. Yengenizle de açıkça konuşun. Yenge benden rahatsiz olduğunu biliyorum. Inan ki ben de rahat değilim. Düzeninizi bozmak istemezdim. Abimle konuşacağım bana destek ol deyin. Seve seve destek olur. Kendi düzeninizi kurmak için harika bir yaştasınız. Anne babanızın varlığında olsa daha konforlu olurdu tabii. Ama kader işte, bazen erken kaybediliyor. Başınız sağolsun.

8 ay önce babamı kaybettim, baska kimsem kalmadığı için abim beni yanına aldı aslında ben istemedim ama abim yapamazsın sen kız başına falan deyince kabul ettim mecbur. Ama iyice baydı artık, yengem beni istemiyor ters davranıyor surat yapıyor sürekli, ayrılmak istesem abim izin vermez ne yapmalıyım?
Yerinizde olsam abim ve yengem karşıma alır, ev ev üstünde olmaz, sizinde bir hayatınız var, yine ara ara gelirim ziyarete sizde gelirsiniz. Ben babamın evinde yaşamak istiyorum derdim. Sonrada geçerdim evime. Ataerkil toplum yapımızdan kaynaklı abinize zor ve saçma gelecektir bu düşünce ama zamanla alışacaktır.

8 ay önce babamı kaybettim, baska kimsem kalmadığı için abim beni yanına aldı aslında ben istemedim ama abim yapamazsın sen kız başına falan deyince kabul ettim mecbur. Ama iyice baydı artık, yengem beni istemiyor ters davranıyor surat yapıyor sürekli, ayrılmak istesem abim izin vermez ne yapmalıyım?
Kıyamam kaç yaşındasın, seni en iyi ben anlarım, benim kız kardeşim de senle aynı durumda ben evliyim o abimle yaşıyor se den tek farkı gelin sonradan geldi yani kız kardeşim abimle yaşarken, geldikten sonra o kadar kötülükler yaptı ki kardeşime, kapısını mi dinlemedi , eşyalarını, dolaplarını karıştırdı, sürekli uğraştı durdu , en son bir gün abim gözleriyle gördü eziyetini ondan sonra müdahale etti eşine daha önce biz desekte harekete geçmedi, ama birgün evde uyurken yengemin sesine uyanmış, o sırada kardeşime söylediklerini herşeyi duymuş ve o zaman büyük kavga çıkarmıştı, Allah yardımcın olsun inşallah, bir insan bir yetimle uğraşacak kadar aciz olmamalı, kız kardeşim sessiz ve yengemin her dediği işi yapan bir kız öyle dişli biri de değil, gerçekten çok üzüldüm dua edicem sana , üzme kendini elinden geliyorsa bir iş bu ve çık o evden..

21 yaşındayım çalışmıyorum üniversite öğrencisiyim normalde ama simdi kapalı her yer tabi

Evimiz var abim yalnız kalmamı istemediği için kapattık kiraya verdik 21 yaşındayım çalışmıyorum

21 yaşındayım işte babamdan kalan emekli aylığı ve ev kirasi var onun dışında bir gelirim yok. Çok ayrılmak istiyorum ben de ama abime nasıl söylerim bilmiyorum...
Madem kira geliri var abinizin yakınından ufak bi ev kiralayın babandan maaş falanda kaldıysa geçinir gidersin ne senin keyfin kaçsın ne onların düzeni bozulsun abine de aynen böyle söyle bence

21 yaşındayım çalışmıyorum üniversite öğrencisiyim normalde ama simdi kapalı her yer tabi

Evimiz var abim yalnız kalmamı istemediği için kapattık kiraya verdik 21 yaşındayım çalışmıyorum

21 yaşındayım işte babamdan kalan emekli aylığı ve ev kirasi var onun dışında bir gelirim yok. Çok ayrılmak istiyorum ben de ama abime nasıl söylerim bilmiyorum...
Kendi evine geç cnm yazık sana, imkanın da var hem

Kıyamam kaç yaşındasın, seni en iyi ben anlarım, benim kız kardeşim de senle aynı durumda ben evliyim o abimle yaşıyor se den tek farkı gelin sonradan geldi yani kız kardeşim abimle yaşarken, geldikten sonra o kadar kötülükler yaptı ki kardeşime, kapısını mi dinlemedi , eşyalarını, dolaplarını karıştırdı, sürekli uğraştı durdu , en son bir gün abim gözleriyle gördü eziyetini ondan sonra müdahale etti eşine daha önce biz desekte harekete geçmedi, ama birgün evde uyurken yengemin sesine uyanmış, o sırada kardeşime söylediklerini herşeyi duymuş ve o zaman büyük kavga çıkarmıştı, Allah yardımcın olsun inşallah, bir insan bir yetimle uğraşacak kadar aciz olmamalı, kız kardeşim sessiz ve yengemin her dediği işi yapan bir kız öyle dişli biri de değil, gerçekten çok üzüldüm dua edicem sana , üzme kendini elinden geliyorsa bir iş bu ve çık o evden..
Çok fena insanlar var ya.

halen abide mi yaşıyor kardeşiniz

onun evi maaşı yokmu orda hizmetçi gibi yasamak çok zor

Galiba kira ve baba dan kalma maaşı abiniz alıyor.
aynı bina da ayrı evlerde oturmayı teklif edin yada abiniz ve yengeniz ile oturup konuşun davranışlarını ortaya dökün
İnanmayacagını düşünüyorsanız ses kaydı yada video kaydı alın abiniz izlesin

Elinde kaldık kadının, cevirmediği dalavere kalmadı, o yüzden kardeşimin o evden kurtulmasını istiyorm, bazen gelir bende kalır ama eşimden dolayı rahat edemiyor
Umarım bir an önce kendi evine çıkar. Şu dizilerde oluyor ya kötü karakterler yok artık diyoruz, onlara benzeyen insanlar var gerçek hayatta da:(

halen abide mi yaşıyor kardeşiniz

onun evi maaşı yokmu orda hizmetçi gibi yasamak çok zor
Maalesef yok , kardeşimi ke dine kuma gibi görüyor üstünde yeni bişey görse kıskanır, dışarı çıkar kıskanır, evde de ha bire açığını arar , artık o kadar bıktık ki keşke imkanı olsa da ordan kurtulsa , kardeşim şuan öğrenci

Elinde kaldık kadının, cevirmediği dalavere kalmadı, o yüzden kardeşimin o evden kurtulmasını istiyorm, bazen gelir bende kalır ama eşimden dolayı rahat edemiyor
kardeşin kaç yaşında

ayrı ev turun 1+1 gibi yazık değilmi o kıza birde iş bulur
bi çocuk bakar yada gider başkasının evini temizler alır parasını yengenin eziyetine çekmekten iyidir

Back
X