Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mağaralarda çiğ etle beslenerek büyütülmemiş hiç kimse ebeveyn kaybı yaşamış bir genç kızı ortada koymaz. Konu sahibinin ebeveyni vefat ettiyse abinin de etmiş. Yengenin derdi evim evim. Eşini seven biri olsa konu sahibini kendi akrabası gibi görür, onun da içi yanardı. Böyle birbirini benimseyemeyen insanlar nasıl evleniyor hiç anlamıyorum.Neredeyse bi cok kişinin yazdiklarını okudum ama burda size üzülüp yengeyi suçlayan kimse evinde bi görümceyi istemez herkesin kendi düzeni var neden istesin ki evet cok zor zamanlar gecirmissiniz anladiğım kadarı ile ve bu üzerine ek olmuş bunu kimseye yaşatmayında kendinizde yaşamayın kimse net olmamış kaynanası yada esinin bi akrabası gelecek diye ortalık kaldiranlar burda yengenize yürümüş.. yengenizinde sizinde suçunuz yok ikinizde kendi duzeninizde daha mutlu olursunuz sirf bu yüzden yıkılan yuvalar var şu abileri kardesleri erkek cocuklarını bu kadar baba gibi görmeyin kimse kimseye muhtaç olmamalı.. umarım bi an once kendi düzeninizi kurarsınız bunu yaparken sizde kırılmayın kimseyide kirmayın rabbim size kolaylık versin insallah
Anlamıyorsunuz işte severek evlendiler, köyden kız alalım diye istemedik, 2 yıl görüştüler, kız ölüp bitiyordu diyordu bem beraber yaşamak isterim, asla vazgeçmedi, abimde inandı bence, ama ben inanamıyordum hep , ayrı eve çıkmayı hep teklif ettigimde abim karşı çıkıyordu, ve eşinin bunu özellikle istediğini belirtiyordu, bence bilmeden yorum yapmayın, eşi aynı zamanda arkadasimzdi abimle evlenmek için can atan kendisiydiİki gorumceli eve de kolay kolay kimse gelin gelmezdi, abinizde bunu biliyordur. O evde yaşamaya ikna edebilecegi gibi birini seçmiş işte, sanki kiz köyden kalkip gelip abinizi kandirdi.Bu kadar da yapman guzum ya.
Odasından çıkmasa bile yük öyle mi , umarım öyle bir hale düşmezsiniz bu hayatta, zira düşerseniz görümcenizi hatırlayın olur muBenim de var başımda sizin gibi hatta 23 yaşında bi görümce. Neyse ki bu sene gidiyor. Ayyss konuyu okuyunca tüylerim diken diken oldu. Yengen başta kabul etmiştir benim gibi (zira bir insanla aynı evde yaşamadan gerçekten huyunu suyunu tam anlamayarak iyiniyetli düşünebiliyor insan ) kabul etmiş bulunduğu için git diyemiyordur. Pandemi bitince gidin okulunuza bi zahmet hatta arada ablanıza teyzenize amcanuza falan gidin kalın birer hafta biraz nefes olur yengenize. Şu an gitti mesela benimki ay dedim odasından çıkmasa bile varlığı bile ne yükmüş. Kimse kimseyi durduk yere rahatsız etmemeli yha. Jjkghbf
Keşke bu düşüncelerini eşlerine de söyleseler de kiminle evli olduklarını bilse kocalar da...Odasından çıkmasa bile yük öyle mi , umarım öyle bir hale düşmezsiniz bu hayatta, zira düşerseniz görümcenizi hatırlayın olur mu
Kesinlikle Allah kimseyi böylesine merhamet duygusundan yoksun bırakmasın..Keşke bu düşüncelerini eşlerine de söyleseler de kiminle evli olduklarını bilse kocalar da...
Konuda bir zorunluluk göremiyorum zira benim Gorumcemde de olduğu gibi. İnsanlar bazen yük olmaktan hoşlanıyor.(konu sahibini tenzih ediyorum zira hoşlanmadığı belli ki konu açmış çok da güzel öneri almış inşallah uygular) çocuk olmayan yaşlı olmayan kimse kimseye yük olmasın. Ben de inşallah size de gereksiz yere yük olan kisiler canınızı sıkmaz diye dua ediyorumOdasından çıkmasa bile yük öyle mi , umarım öyle bir hale düşmezsiniz bu hayatta, zira düşerseniz görümcenizi hatırlayın olur mu
Anlamıyorsunuz işte severek evlendiler, köyden kız alalım diye istemedik, 2 yıl görüştüler, kız ölüp bitiyordu diyordu bem beraber yaşamak isterim, asla vazgeçmedi, abimde inandı bence, ama ben inanamıyordum hep , ayrı eve çıkmayı hep teklif ettigimde abim karşı çıkıyordu, ve eşinin bunu özellikle istediğini belirtiyordu, bence bilmeden yorum yapmayın, eşi aynı zamanda arkadasimzdi abimle evlenmek için can atan kendisiydi
Bakın benim kız kardeşim öğrenci ve anne yok baba yok siz diyorsunuz ki abiyle yenge de tekme vursun , sizin durumu bilmem ama bizde durumlar böyle, sizin gibi düşünenleri görünce çok üzülüyorum, benimde Görümcem var böyle bir durumda kalsa ilk ben sahip çıkarım..Konuda bir zorunluluk göremiyorum zira benim Gorumcemde de olduğu gibi. İnsanlar bazen yük olmaktan hoşlanıyor.(konu sahibini tenzih ediyorum zira hoşlanmadığı belli ki konu açmış çok da güzel öneri almış inşallah uygular) çocuk olmayan yaşlı olmayan kimse kimseye yük olmasın. Ben de inşallah size de gereksiz yere yük olan kisiler canınızı sıkmaz diye dua ediyorum
Artık yorum yapmicam çünkü yaşamayan anlamaz ...Ya hem polis diye evlendi diyorsunuz hem 2 sene gorustuler, arkadasimizdi, severek evlendiler diyorsunuz.
Bir çıkar varsa da karsilikli olmuş bence. O sekilde yaşamaya can atacak kaç tane kadin bulacakti abiniz zaten.
Neyse konu baskasinin zaten
siz kendi kardesinize sahip cikmamissiniz gorumceye mi sahip cikcaksiniz yaniBakın benim kız kardeşim öğrenci ve anne yok baba yok siz diyorsunuz ki abiyle yenge de tekme vursun , sizin durumu bilmem ama bizde durumlar böyle, sizin gibi düşünenleri görünce çok üzülüyorum, benimde Görümcem var böyle bir durumda kalsa ilk ben sahi çıkarım..
Dalga mı geçiyorsunuz nasıl sahip çıkmam abim bıraksa ben ayrı düzen bile kurarım ne kadar hadsizsiniz, gerçekten çok üzücüsiz kendi kardesinize sahip cikmamissiniz gorumceye mi sahip cikcaksiniz yani
mesaja ekleme de yapmistim bunu demek istemiyrum ama kardesinize uzuldum diye onu da soyleyim.Dalga mı geçiyorsunuz nasıl sahip çıkmam abim bıraksa ben ayrı düzen bile kurarım ne kadar hadsizsiniz, gerçekten çok üzücü
Bahane yok mücadelemi Allah biliyor..Yengeler öyle ablalar da bahanelerin arkasına sığınıyor![]()
Her gün yüreğim parçalanıyor, siz biliyor musunuz bunu, abim en ufak kavgada olay çıkarıp herkes susacak diyen bir insan ayrıca polis korkuyorum sinirden yanlış bişey yapar diye , bazı şeyleri burda yazamıyorum işte...mesaja ekleme de yapmistim bunu demek istemiyrum ama kardesinize uzuldum diye onu da soyleyim.
onerimi de soyledim tutun kardesinizi kolundan tutup getirin abiniz ne yapabilir ? kardesiniz o durumda ve inanin benim burda icim parcalandi .hadsiz degilim ben sadece kardesiniz icin gercekten uzulmus birisiyim hergun eziyet cektigi evde kalmaya devam ediyor hem de onu kurtarabilecek yoldas olabilcekken bir ablasi varken
İnsAllah iyi bir insana denk gelmissinizdir. Benim ablam da yengem yüzünden kötü biriyle evlendi. Biz de sizin yaşadıklarınızı yaşadık.Bende onun elinden evlenerek kurtuldum, şimdi tek kız kardeşim kaldı o da kurtulur inşallah
Eşim iyi biri çok şükürİnsAllah iyi bir insana denk gelmissinizdir. Benim ablam da yengem yüzünden kötü biriyle evlendi. Biz de sizin yaşadıklarınızı yaşadık.
Neden bu kadar kötüsünüzBenim de var başımda sizin gibi hatta 23 yaşında bi görümce. Neyse ki bu sene gidiyor. Ayyss konuyu okuyunca tüylerim diken diken oldu. Yengen başta kabul etmiştir benim gibi (zira bir insanla aynı evde yaşamadan gerçekten huyunu suyunu tam anlamayarak iyiniyetli düşünebiliyor insan ) kabul etmiş bulunduğu için git diyemiyordur. Pandemi bitince gidin okulunuza bi zahmet hatta arada ablanıza teyzenize amcanuza falan gidin kalın birer hafta biraz nefes olur yengenize. Şu an gitti mesela benimki ay dedim odasından çıkmasa bile varlığı bile ne yükmüş. Kimse kimseyi durduk yere rahatsız etmemeli yha. Jjkghbf