ünive başlar başlamaz nişanlandılar, yanlış bir hamleydi aileler için, onlar da daha çocuk yaştaydı. abimde diyor geçmişi sorgulamak aileleri yadırgamak istemiyorum olan oldu, kaderimiz böyleymiş diyor hep. ama nereye kadadr böyle olacak, kız çalışmıyor ki belki boşanıp başkasıyla mutlu olabilmeyi düşünsün.sanırım severek evlenmemıs abınız cıddı manada
haklısın kendi çocuğuna gösteremediği ilgiyi öğrencilerine gösteriyorYani abin niye bişey hissetmiyorsa kızınn da başını yakıyor ki? Koskoca öğretmen olmuş, hayır istemiyorum bununla evlenmeyeceğim diyememiş mi?
Uyuz oldum. Valla aralarında çözsünler. Sizin yerinizde olmak istemezdim, abinizin cinsel hayatını dinlemek zorunda hissetmeyin.
Kız ayrılacağım falan dese yola gelme ihtimali var mı? Abinin bu benim kaderimmiş diye zavallı ayağına yatması da itici.
Kendi derdine çözüm arayamayan insan, hangi öğrenciye faydalı olacakmış?
evet cnm tamamen görev olarak görüyor ne yazık ki, kuzenm sakın anlatma anneme diye baskı kuruyor, abimden çekiniyor birşey söyler diye.Madem ona göre değilmiş, neden boşanmıyor canım? Babasından ilgi alaka göremeyen bir çocuk, kocasından ilgi alaka göremeyen bir kadın ve içinden bunlar gelmeyen bir adam. Neresinden tutsan elinde kalır.
Bu şekilde bu üçlü mutlu olamazlar. İstersen anne-babana bir çıtlat konuyu ikisinide alıp karşılarına konuşsunlar bir nevi terapi gibi. Belki aralarındaki bu soğukluk iletişimsizlikten ileri geliyordur? Sizin iteklemenizle hale yola koyulabilir. Ama böyle devam etmez herkes kendi açısından haklı.
Şu an abinin evliliği bir tür iş akdine dönüşmüş gibi. Sanki görev belleyerek yerine getiriyor bazı şeyleri iki tarafta.
Sen canını sıkma, sorumlusu sen değilsin. En fazla kıza bir kaç tavsiye de bulunabilirsin.haklısın kendi çocuğuna gösteremediği ilgiyi öğrencilerine gösteriyor
keşke sıkmayabilsem, ikiside o kadr iyi insanlar ki, hele ki yiğenm melek daha, çok dua ediyorum ama sizin fikirlerinizede çok ihtiyacım var.Sen canını sıkma, sorumlusu sen değilsin. En fazla kıza bir kaç tavsiye de bulunabilirsin.
Olan çocuklara oluyor işte. O kötü
sevgısızlıgın sonu dıyorum sadece ...merhaba kızlar abim ve kuzenim 4 yıldır evliler. İlk günden beri yengem hep şikayetçi ilgisiz diye. İlk başta alışırsın dedim, işleri yoğun çünkü çalıştığı okulda,varı yoğu öğrencileri. ama kuzenm için çok zor oldu başka ildeler, hiç akrabamız yok. Aşk evliliği değildi tabiki yaptıkları kız yabancıya gitmesin hesabı mı kader mi bilemem evlendiler sonuçta. o zaman istiyordu ikiside. ama abim kızın hayatını zindana çevirdi vurdumduymazlığı ile. 1,5 yaşında dünyalar tatlısı bir de yiğenm var, ona hamileyken aralarında ki tüm karı koca ilşkiside bitti. abimin hep bahaneleri, önce bebek zarar görür demeler, bebek olunca iyileşmen lazım demeler, aynı yatakta iki yabancılar 2 yıldır. çok üzülüyorum, ama ne kadar üzülsemde gelinimiz kadar üzülmem mümkün mü ki? konuştum abimle yazları karısını kızını getirip annemlere bırakıyor kendi tekrar dönüyor iş yerine, karından çocuğundan niye kaçıyorsun niye böyle yapıyorsun diyorum, evlilik bana göre değilmiş, babalık bana göre değilmiş, benm kaderm buymuş, ne yapalım çekeceğiz deyip duruyor. tabiki onunla özel hayatını konuşamıyorum. boşanmayı mı istiyorsun diyorum. yok diyor ben kaderime razıyım çekerm diyor. kendince o da ızdırap çekiyor. yakınlık kuramıyorum istemiyorum diyor. başka biri mi var diyorum kabul etmiyor. tek ilgi alanı erkek arkadaşları öğrencileri, karısını kızını evde bırakıp onlarla yemeğe gezmeye gidebiliyor. onlarla beş kere gidiyorsa bir kere karısı kızıyla gidiyor. ne yapmak lazım. kuzenm sakın kmseye söyleme annemlere falan diyor. biri büyü yaptı desek bizim ailede öyle işlerle uğraşan olmaz ama aklım almıyor olanları. bnm kendi abim benm evliliğime özenerek çok kıskanıyorum sizi, ne kadar seviyorsunuz birbirinizi, aşkla bakıyorsunuz her daim dedğinde sevinemiyorum içim parçalanıyor. abim nasıl doğru yolu bulur yardım edin
keşke bilmeseydim gerçektende, o da senden başka kimseyle paylaşamıyorum zaten deyip ağlayarak anlatınca kime kızacağımı neye üzüleceğimi şaşırıyorum inanBence abinizinki sevgisizlikten değil karakterinden . Karısına aşık değil tamam da çocuğuna olan ilgisizliginin sebebi nedir? Erkek arkadaşlarına , öğrencilerine yeteri kadar ilgi gösteriyor da karısına neden bunu esirgiyor. Bazı erkekler böyle ışte ailesine değer vermez ama dışarıya sevgi seli olurlar .
Bir de bence abinin yatak odasına kadar olan sırlarını bilmemelisin , yengen kuzenin olsa da abinin özel hayatını bu kadar bilmen hoş değil .
Ya canım söyle kıza da o kadar çekinmesin, sanki kızıp da neyini kısacak adam. Bir maddi katkısı var sanırım. O kadar karın tokluğunu senin annen baban da sağlar.evet cnm tamamen görev olarak görüyor ne yazık ki, kuzenm sakın anlatma anneme diye baskı kuruyor, abimden çekiniyor birşey söyler diye.
senin vesevgısızlıgın sonu dıyorum sadece ...
abınızınde kuzenınızın de sucu yok bellıkı adam karısını sevmıyor, bır mecburıyetmıs gıbı kabul edıp evlenmıs ama mutsuz ve arada aıle bagı oldugundan esını yuz ustu bırakmakta ıstemıyor ama su bır gercekkı sevgısız evlılık yurumez..
kuzenınız fazla umıde kapılmasın bence duzelır falan dıye, abınızın ve onun mutlulugu ıcın bosansınlar bır an once..
çok çekiniyor gerçektende, ailesine de anlatamıyor, sessiz bir kız yapı olarak.Ya canım söyle kıza da o kadar çekinmesin, sanki kızıp da neyini kısacak adam. Bir maddi katkısı var sanırım. O kadar karın tokluğunu senin annen baban da sağlar.
Çok pısırık olmasın, hayır demeyi öğrensin.
ya yiğenim :'(Aileler kabahatli ..
Kız Başkasına gitmesinmiş. Lafa bak ..
Abinize kızamıyorum. Bazı insanlar gerçekten hayır diyemiyor ailesine. Öyle bir yetiştiriliyorlar ki çekirdekten Köle gibi..
Zorla güzellik olmaz. Demek ki olmayacak o kıvılcım yanmayacak.. Kendisini zorlasa rol yapsa abiniz daha mı iyi?
Yengene de yazık. Boşansın derhal..
Canım kaç yıllık evliler ki? Hiç mi paylaşımları yok? Kız kendini çok ifade edemiyor mu acaba?senin veSamsonn un dediği gibi tek çözüm boşanmak gibi mi görünüyor, psikolojik dnışmanım ama inanın o gözle bakamıyorum, ikisinede kıyamıyorum, acımak ne haddime acımakta istemiyorum, sadece yardımcı olabilmek istiyorum ama olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?