Abimin yengeme ilgisizliği :(

Abinle yengen boşansın bit zahmet abinde kendi çocugunu bu kadar üvey görmessin yazık

Bence ikisinede kitap hediye et birine mutlu evlilik sırların anlatan kadının yapması olması gerekenleri diğerinede erkeklerin yapması olması gerekenleri işe yarayabilir. Ama abine erkeklerin vazifelerini kuzeninede kadınların vazifelerini anlatanı ver kendilerindeki eksklikleri bulsunlar piyasada var öle kitaplar. Sonra o kitaba göre hareket etmeye çalışsınlar yapsınlar bunu boşanma yoluna gireceklerine denemekte fayda var

Aşk evliliği değilmiş ki...
Ne kadar mutlu olabilirler ki?

aklın yolu birdir derler ya yazan arkadaşlar hep bu çözümü sundular, ne olur sizde dua edin, rabbim haklarında hayırlı olani versin, ikiside daha çok genç abim 28 kız 25 yaşında.
Birinci insan nasil kuzeniyle evlenir ya... ikinciside yengende suc var madem sevilmedigini anladi cocuk niye yapiyor boşansinlar zorla güzelik olmaz. Abin sevmiyor bir erek 2 yil karisini elemez mi.... sevmiyor yengende bunu kabulense iyi olur....

Abiniz erken yaşta nişanladığı için yapmak isteyipte yapamadığı her şeyden eşini sorumlu tutuyor bilinç altında bence.Sevememesi cinsel anlamda yakınlaşamaması da bu yüzden.Belki evlenmeseydim şöyle olurdu böyle olurdu diye aklından geçirdikçe daha da soğuyup uzaklaşıyor olabilir.Evlenmese belki yine aynı hayatı yaşayacaktı bir şey değişmeyecekti ama o yaşayamadığı her şeyden sorumlu tutacak birini bulup hayatı kendine ve karısına zindan ediyor.

Eşi de kendisini sevdiği için ve de ortada elle tutulur somut bir neden de olmadığı için boşanmaya da yanaşmamış sanırım.Malum bizde dayak aldatma kumar yoksa boşanmak çok abes karşılanır.O yüzden bu benim kaderim diye saçmalıyor.Çünkü bu toplumun normlarına göre ortada boşanması için bi sebep bulamıyor boşanıcam dese herkes üstüne gidecek adamın e ortada çocuk da var direk vicdansız adam yaftası yiyecek.O da mutluluğu işinde aramayı tercih etmiş sanırım.

Burda olay yengenize düşüyor aslında.Keşke biraz güçlü olup boşanalım diyebilse.Ben bunları hak etmiyorum ne yapmak istiyorsan beraber yapabilirdik yurt dışına da gidebilirdik dese.Kendisini o ayak bağı konumundan kurtarsa daha aktif olsa keşke.O da kendisini işine adasa (çalışıyor mu bilmiyorum) eşini fazla takmasa daha özgüvenli olsa mesela.Belki abinizde bi kaybetme korkusu olur böylece.Karısını onun gözünde daha görünür kılar belki.

Akraba evliliği çiftlerin kendi isteği rızası üzere olmassa genelde böyle hüsran ile devam ediyor.
Nekadar zor bir durum ikisi içinde yazık günah ya birde çocuk var ama iște olmazsa olmuyor. "Yükarı tükürsen bıyık, așağıya tükürsen sakal" misali.

En doğrusu boşanmak cinsel hayatinizi size anlatnasini bile doğru bulmuyorum kocasiyla cözsün haaa abin orali olmuyormu kendimi zorla sevdiremem kapi orda derim. Abin istemiyor ap acik belli..ama cocui yapmasini bilmisler... belkide yengen istedi bagalsin diye ama inan sevgi saygi yoksa cocukta kurtarma.. hatta yengende resti ceksin

Ablamda ayni hatayi yapacakti sadece evlenmek icin evlenecekti milletin agzi kapansin diye evlilik karari aldi ama sevemedi cocugu ... hep soguk davvraniyordu benim dikkatimi cekiyordu soyluyordum cok soguksun istemiyormusun diye bu yastan sonra liseli asik gibi olamam diyodu ... ama en sonunda anladi yapamayacagini... keske abiniz en basinda anlasaydi evliligin ona gore olmadigini kizinda canini yakmamis olurdu...

Hemen neden bosansinlar diyorsunuz, sanki hic boyle evlilik yokmus gibi. Anlattiginiz gibi evlilik yasayan cook insan var. Burda abiniz evlendik bi kere nasip deyip cikmis isin icinden, evlilik bu kadat ucuz.bir.sey degil, asik olup evlense yine ayni olcakti, evliligi ayakta.tutmak iletisimi korumak karsi tarafin mutlulugu icin calismak, ozverili olmak, bunlar zor gelmis, sevemedim napiyim demis cikmis isin icinden. Hicbir sey hissetmese evlenmezdi zaten, herkes ask evliligi yapmiyor ki, mantik evliligi yapip mutlu olan yok mu. Iki taraf da caba gosterirse gayet de guzel kurtarirlar evliliklerini. Zaten cocuk kucukken boyle uzaklasmalar olabiliyor. Hemen bosansinlar demek kolaya kacmak olur.

Yıllarca kuzenim dediği insanla evlenip bu durumlara düşen binlerce kişi var..
Bence çok tuhaf ilişkiker bunlar ya
Kuzeniyle 5 yılda bi kere görüşen biri olarak benim bile aklım almıyo
Hiç o gözle bakamıyorum kuzenime
Evlenebilenlere de şaşıyorum hangi devirdeyiz artık ya

sirf "yabanciya gidilmesin" diye evlenmek olur mu ?
yerli-yabanci ,mutlu olacagina inanilan ve muhabbet ile verilen bi karar olmali evlilik.
hatanin buyugu en basinda yapilmis. ama abinizin bu vurdumduymazligi karsisinda sessiz kalmakta bi hata. en azindan baba evine gitsin yengeniz, ayrilma karari aldim falan desin,abiniz belki kaybetme korkusu yasar kendine ceki duzen verir.... ne bileyim aklima baska bisey gelmedi ki

akraba evliliği onaylamıyorum.. sağlık açısından da uygun değil. kardeş demeniz noktanıza yorum yaptım..

Keşke evlenmek için evlenmeselerdi burda sorun görücü usülü değil,görücü usülüyle evlenip seven çok...

hergun acı cekmektense bosansın madem ..Bilıyorum arada cocuk var dıyeceksın ama bence boylede hıc saglıklı bır ortamda buyumeyecek o cocuk yanı bosuna mahvolan hayatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…