Abimin yengeme ilgisizliği :(

özellikle bnm ailem de çok büyük suç var, abim ilk çocuk annem çok sver. ünive başladığında kadına ateş düştü,eyvah oğlumu oralarda kandırırlar elimden alırlar diye, kardeşimin kızı güzel hemen nişan yapalım dedi, dayımlarda palancıymış sağolsun. ertesi yıl biz size kızı verdik sıra sizde ayağına yatıp beni kuzenime istediler, kendi ailem dayım akrabalarım herkes üstüme geldi, kötü oldum istemedim diye. iyiki istememişim. allahıma çok şükür geçen yıl evlendm ve çok mutluyum eşimle, yani iki ailenin suçunu cezasını çekiyorlar. ama desenizki sizin yüzünüzden kabul etmezler. herkes akrabayla evleniyor derler

boşanma lafını etmemiştir, korkuyor çünkü, celladına aşık olmak denir ya seviyor abimi kaybetmek istemiyor. bnmde aklıma sağlık mı acaba soruları geliyor, soramıyorsun ki kız da soramıyor.

Boşanmış anne baba Çocuğu olmak artık eskisi gibi değil . Siz de pdrci imişsiniz.

Anne baba rollerini unutmayacaklar ve medeni çerçevede ayrılacaklar.

Aksi takdir de abiniz birine kapılıp gidecek o zaman medeniyet de kalmayacak ortada.

Insanlar sevmek ve sevilmek için Yaşar'lar. Eşini sevmiyorsa illa birini sevecek. Bu durum yenge için de gecerli

çok çekiniyor gerçektende, ailesine de anlatamıyor, sessiz bir kız yapı olarak.
Bence işin sırrı burada. Azıcık birey olarak ortaya çıksın kadın. Bir de böyle denesin. Sesini çıkarsın, sana konuştuğu gibi ona da dert yansın. Acındırarak değil, bir kadın olarak eksik hissetiklerini sağlam bir duruşla dile getirecek.

Abin belliki olayı tek taraflı seyrediyor. Şimdi çevresinde iş arkadaşlarına falan bakıyordur, böyle biriyle evlenseydi statü olarak aynı, aynı kafa yapısı, daha renkli bir hayatı olacağını düşünüp, içine kapalı eşini küçümsüyor sanırım.
Bir de kendine çevirsin aynayı. O ne kadar kocaki, daha iyi bir kadın hakkettiğini sanıyor? Bence eşi onu sarsmalı.

bence başkalarına ilgi duymamak içini bekar arkadaşlarıyla sürekli iletişim halinde. yarın birgün onlar evlendiğinde abimin yaptığını yapamayacaklar, karılarıyla ilgilenecekler. bazen esprisine takılıyorum senin bekarlarla işin yok artık kendin gibi evli arkadaşalrınla görüşmelisin bak bende göndermiyorum kocamı bekarların yanına diyorum gülüyor sadece

Son düzenleme:
Çok çok büyük akıllılık etmişsiniz. KESK'e abiniz de sizin kadar güçlü olabilseymiş zamanında. Yerinizde olsam boşanmalarına ön ayak olurum. O derece ölü bir evlilik onlarınki..
Annenize diyecek sözüm yok.

Nereye kadar .. Illa bi kadın çıkacak karşısına.. Gönlü boş olanın gönlü dolar diyorum ben. Medeni hal engel olamaz buna

zaten demiyormuymuş çevresindekiler, eşin ve çocuğun çok şanslı diye. çok kızdım emin misin sen dedim, ne kadar vakit ayırıp ne kadar ilgileniyorsun ki şanslı olsunlar dedim. biraz kendini açsan onlara kendini paylaşsan haklısın çok şanslı olacaklar dedim. haklısın ama yapamıyorum içimden gelmiyor, yoksa istesem okuldan çok eve vakit ayırabilirim diyor

Sevgi olmadan yürümüyor malesef.. pek gelecek göremedim allahım isindirir inşallah eşine yuvaları yikilmaZ

yerınde olsam karışmazdım ıyı olurlar kendılerınden kötu olurlar senden bilirler adın kötü görümceye çıkar. senin yapabileceğin bişey yok bence.

Nereye kadar .. Illa bi kadın çıkacak karşısına.. Gönlü boş olanın gönlü dolar diyorum ben. Medeni hal engel olamaz buna
değil mi cnm haklısın, insan bu sevgi ihtiyacımız var, mutlaka isteyecek gönül birini sevmeyi. sevgi konusundan girdiğimde de ben kimseyi sevmedim ki bu zamana kadar diyor.

acaba 4 senenin sonunda gelen ses çıkarma işe yarar mı bilmiyorum ama bende karşısına çıkıp konuşmasını söylüyorum, abinle konuşamıyoruz diyor sorunları açmaya çalıştığımda ortada sorun yok sen abartıyorsun deyip kapatıyor diyor

yerınde olsam karışmazdım ıyı olurlar kendılerınden kötu olurlar senden bilirler adın kötü görümceye çıkar. senin yapabileceğin bişey yok bence.
zaten boşanma olayı olursa heleki ben sebep olursam bu ailede bir ilk olur herkes beni taşa tutar sanırım

Tüm suç ailelerin
onlar istedi diye evlilik olmuş
Şimdi de abiniz aileler yüzünden boşanamıyor belli
hem abiniz hem yengeniz hem de çocuk için çok zor bir durum
en doğrusu boşanmaları olur

Tüm suç ailelerin
onlar istedi diye evlilik olmuş
Şimdi de abiniz aileler yüzünden boşanamıyor belli
hem abiniz hem yengeniz hem de çocuk için çok zor bir durum
en doğrusu boşanmaları olur
aklın yolu birdir derler ya yazan arkadaşlar hep bu çözümü sundular, ne olur sizde dua edin, rabbim haklarında hayırlı olani versin, ikiside daha çok genç abim 28 kız 25 yaşında.

Konuşacak, sesini çıkaracak. O sus diyince susmayacak.

Olmuyorsa boşanma için gaz ver demem. Ama kız sana dert yanacağına azıcık kendi kafasını çalıştırsın. Ya bir şekilde zorlayacak, kendi değişecek, adamı hareketlendirecek, ya da bir 20 yıl daha böyle yaşadığını hayal edecek.

Ama sen sürekli dinleme. Kendileri halletmeli. Sen evlendirmedin, sen de depresif olursun.

sevmedigi bi kadindan niye cocuk yapmis.

kadermismis. kiyamam abine!!!!!!!!!!! o kadin napsin onun sucu ne?

Bakınız bu bir mantık evliliği. Ne kadar mantıklı değil mi?

Abinizle yengenizi başbaşa süpriz tatile gönderin çocuğa siz bakın 3-4 gün.
Bir deneyin belki buzlar çözülür denemeye değer.
Bu ailelerin al bak bununla evlen diye eş sunmasindan gına geldi. Yok akraba yok bilmemneyin kizi varmış çok iyiymiş yeter artık.

sırf şu paragrafı okuduğumda dayanamadım artık, tüm suç ailelerde bence, bir kere kuzen kardeş yarısıdır yahu? oğlumu elimden alırlar nasıl bir düşünce tarzı hele mana veremiyorum. anne değilim ama annelerdeki bu erkek çocuğunu "elin kızına kaptırmama" modu nedir yahu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…