Kızını seviyor aslında evdeyken ilgilenmeyede çalışıyor ama öğrenciler için ayırdığı ek zamanları ailesine ayiramıyor. Istese yaparmis ama içinden gelmiyorMuş. Hocalarımız hep derdi hiç bir evliliği çocuk kurtarmaz diye, gerçekten öyleCevaplarım sana değil zaten ama kusura bakma abine çok uyuz oldum
Herkes evlenmek zorunda değil diyorum. Ona göre değilmiş madem
Çocuk bile yapıp babalık benlik değil demek çok küstahca
Ama öğrencilerine vakti var
Felaket tellalı olmak istemem de bu erkek arkadaşlarla bile daha ilgili diyosun
Keşke deseymisSenin gibi o da hayır diyebilirmiş istese
Abin diye toz konduramıyorsun ama o senden büyükmüş anlatabiliyor muyumKeşke deseymisabim mezun olduktan sonra bi kere bana daha evlenmeden önce bu kız bana ayak bağı oluyor, yurt dışına gidip çalışmayı o kadar çok istiyorum ki demişti. Ama bende öğrenciydim. Hiç akıl edememişim abi istemiyorsan evlenme diye
Kesinlikle haklısın canım abim olunca ben iyi yönlerini görmeye çalışıyorum. Diyorum ya keşke bu kadar şeyi bilmeseydim.Abin diye toz konduramıyorsun ama o senden büyükmüş anlatabiliyor muyum
Sen bile hayır dediysen o da diyebilir miş
Hiç bir sebep evlen çocuk yap ama eh işte adetten diye olmasını makul kılmıyor
Sende bir kadınsın eşin böyle dese ne yapardın, hayallerin çöp olmaz mıydı kandırılmış hissetmez miydin
Abin suçlu, bu kadar net.
AbiM resmen hayatı zindan ediyor kendinede esinede, şu an yigenim bilmiyor ama o da büyüdüğünde farkedecek ve cok kızacak babasına. Resmen eziyet ediyorsunuz bile diyorum abime söylediği tek şey kaderimiz bu, bizim de İmtihanimiz buAbin diye toz konduramıyorsun ama o senden büyükmüş anlatabiliyor muyum
Sen bile hayır dediysen o da diyebilir miş
Hiç bir sebep evlen çocuk yap ama eh işte adetten diye olmasını makul kılmıyor
Sende bir kadınsın eşin böyle dese ne yapardın, hayallerin çöp olmaz mıydı kandırılmış hissetmez miydin
Abin suçlu, bu kadar net.
sana bir sey sorcan yanlis anlama canim bu evlilik gercekten isteyerekmi yapildimerhaba kızlar abim ve kuzenim 4 yıldır evliler. İlk günden beri yengem hep şikayetçi ilgisiz diye. İlk başta alışırsın dedim, işleri yoğun çünkü çalıştığı okulda,varı yoğu öğrencileri. ama kuzenm için çok zor oldu başka ildeler, hiç akrabamız yok. Aşk evliliği değildi tabiki yaptıkları kız yabancıya gitmesin hesabı mı kader mi bilemem evlendiler sonuçta. o zaman istiyordu ikiside. ama abim kızın hayatını zindana çevirdi vurdumduymazlığı ile. 1,5 yaşında dünyalar tatlısı bir de yiğenm var, ona hamileyken aralarında ki tüm karı koca ilşkiside bitti. abimin hep bahaneleri, önce bebek zarar görür demeler, bebek olunca iyileşmen lazım demeler, aynı yatakta iki yabancılar 2 yıldır. çok üzülüyorum, ama ne kadar üzülsemde gelinimiz kadar üzülmem mümkün mü ki? konuştum abimle yazları karısını kızını getirip annemlere bırakıyor kendi tekrar dönüyor iş yerine, karından çocuğundan niye kaçıyorsun niye böyle yapıyorsun diyorum, evlilik bana göre değilmiş, babalık bana göre değilmiş, benm kaderm buymuş, ne yapalım çekeceğiz deyip duruyor. tabiki onunla özel hayatını konuşamıyorum. boşanmayı mı istiyorsun diyorum. yok diyor ben kaderime razıyım çekerm diyor. kendince o da ızdırap çekiyor. yakınlık kuramıyorum istemiyorum diyor. başka biri mi var diyorum kabul etmiyor. tek ilgi alanı erkek arkadaşları öğrencileri, karısını kızını evde bırakıp onlarla yemeğe gezmeye gidebiliyor. onlarla beş kere gidiyorsa bir kere karısı kızıyla gidiyor. ne yapmak lazım. kuzenm sakın kmseye söyleme annemlere falan diyor. biri büyü yaptı desek bizim ailede öyle işlerle uğraşan olmaz ama aklım almıyor olanları. bnm kendi abim benm evliliğime özenerek çok kıskanıyorum sizi, ne kadar seviyorsunuz birbirinizi, aşkla bakıyorsunuz her daim dedğinde sevinemiyorum içim parçalanıyor. abim nasıl doğru yolu bulur yardım edin
Peki yengen aşık mı kocasınaYani abime göre ikisi aynı evde çocuğa anne babalık yapacak ama birbirine soğuk davranÃcak çünkü içinden gelmiyor ya hani, görev olarak onlara bakacak maddi ihtiyaçlarini görecek. En büyük ihtiyaç sevgi olmasına rağmen veremeyecek. Ikiside buna razı olacak. Ve imtihanlarini böyle atlatacaklar. Yengemse hep bir umut düzelmesini bekleyecek. Gerçekten çözümü bir tek ben mi göremiyorum diyordum ama bu iş iyice Kördüğüm olmuş. Allah yardımcıları olsun
Dört sene nişanlılıktan sonra sanırım görev olarak evlendi abim. Çünkü mezun olunca hemen evlenmesi gerekirken yani çok seven hemen kavuşmak isteyen insanlar böyle yapardı Heralde, bir yıl da öyle bekledim abim. Evliliğin ilk yılında çok çok az görebiliyordum ama genel olarak bizim yanımızda kibar ve sevgi dolu davranıyordu, ya yapmacıkti yada sevmeye çalışıyordu. Ama kız gerçekten çok seviyor abimh, abim haketmesedesana bir sey sorcan yanlis anlama canim bu evlilik gercekten isteyerekmi yapildi
Böle devam ederse kuzeninizde dayanamaz bence.merhaba kızlar abim ve kuzenim 4 yıldır evliler. İlk günden beri yengem hep şikayetçi ilgisiz diye. İlk başta alışırsın dedim, işleri yoğun çünkü çalıştığı okulda,varı yoğu öğrencileri. ama kuzenm için çok zor oldu başka ildeler, hiç akrabamız yok. Aşk evliliği değildi tabiki yaptıkları kız yabancıya gitmesin hesabı mı kader mi bilemem evlendiler sonuçta. o zaman istiyordu ikiside. ama abim kızın hayatını zindana çevirdi vurdumduymazlığı ile. 1,5 yaşında dünyalar tatlısı bir de yiğenm var, ona hamileyken aralarında ki tüm karı koca ilşkiside bitti. abimin hep bahaneleri, önce bebek zarar görür demeler, bebek olunca iyileşmen lazım demeler, aynı yatakta iki yabancılar 2 yıldır. çok üzülüyorum, ama ne kadar üzülsemde gelinimiz kadar üzülmem mümkün mü ki? konuştum abimle yazları karısını kızını getirip annemlere bırakıyor kendi tekrar dönüyor iş yerine, karından çocuğundan niye kaçıyorsun niye böyle yapıyorsun diyorum, evlilik bana göre değilmiş, babalık bana göre değilmiş, benm kaderm buymuş, ne yapalım çekeceğiz deyip duruyor. tabiki onunla özel hayatını konuşamıyorum. boşanmayı mı istiyorsun diyorum. yok diyor ben kaderime razıyım çekerm diyor. kendince o da ızdırap çekiyor. yakınlık kuramıyorum istemiyorum diyor. başka biri mi var diyorum kabul etmiyor. tek ilgi alanı erkek arkadaşları öğrencileri, karısını kızını evde bırakıp onlarla yemeğe gezmeye gidebiliyor. onlarla beş kere gidiyorsa bir kere karısı kızıyla gidiyor. ne yapmak lazım. kuzenm sakın kmseye söyleme annemlere falan diyor. biri büyü yaptı desek bizim ailede öyle işlerle uğraşan olmaz ama aklım almıyor olanları. bnm kendi abim benm evliliğime özenerek çok kıskanıyorum sizi, ne kadar seviyorsunuz birbirinizi, aşkla bakıyorsunuz her daim dedğinde sevinemiyorum içim parçalanıyor. abim nasıl doğru yolu bulur yardım edin
Düzeltmek için hiç bişey yapmıyorsa ona kader diyemez, kader deyip geçmek işine geliyo .AbiM resmen hayatı zindan ediyor kendinede esinede, şu an yigenim bilmiyor ama o da büyüdüğünde farkedecek ve cok kızacak babasına. Resmen eziyet ediyorsunuz bile diyorum abime söylediği tek şey kaderimiz bu, bizim de İmtihanimiz bu
Ben asla çözülmez demiyorum ama abin çözmek istemiyo diyorumYani abime göre ikisi aynı evde çocuğa anne babalık yapacak ama birbirine soğuk davranÃcak çünkü içinden gelmiyor ya hani, görev olarak onlara bakacak maddi ihtiyaçlarini görecek. En büyük ihtiyaç sevgi olmasına rağmen veremeyecek. Ikiside buna razı olacak. Ve imtihanlarini böyle atlatacaklar. Yengemse hep bir umut düzelmesini bekleyecek. Gerçekten çözümü bir tek ben mi göremiyorum diyordum ama bu iş iyice Kördüğüm olmuş. Allah yardımcıları olsun
peki ailwn evlenmesi icin zorladimi abiniDört sene nişanlılıktan sonra sanırım görev olarak evlendi abim. Çünkü mezun olunca hemen evlenmesi gerekirken yani çok seven hemen kavuşmak isteyen insanlar böyle yapardı Heralde, bir yıl da öyle bekledim abim. Evliliğin ilk yılında çok çok az görebiliyordum ama genel olarak bizim yanımızda kibar ve sevgi dolu davranıyordu, ya yapmacıkti yada sevmeye çalışıyordu. Ama kız gerçekten çok seviyor abimh, abim haketmesede
İşine geldiyse kötüAblasndan o akılı almıştı bi kere aramıyorsa arama, takma sende diye. Abimin işine geldi resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?