Abimin yengeme ilgisizliği :(

Kızını seviyor aslında evdeyken ilgilenmeyede çalışıyor ama öğrenciler için ayırdığı ek zamanları ailesine ayiramıyor. Istese yaparmis ama içinden gelmiyorMuş. Hocalarımız hep derdi hiç bir evliliği çocuk kurtarmaz diye, gerçekten öyle

Senin gibi o da hayır diyebilirmiş istese
Keşke deseymis abim mezun olduktan sonra bi kere bana daha evlenmeden önce bu kız bana ayak bağı oluyor, yurt dışına gidip çalışmayı o kadar çok istiyorum ki demişti. Ama bende öğrenciydim. Hiç akıl edememişim abi istemiyorsan evlenme diye

Kız başkasına gitmesin mantığı ne ya. Mal mı bu eşya mı? Şimdi daha mı iyi oldu. Ben abinize de kızamadım. Ailesinin kurbanı olmuş resmen. Anladığım kadarı ile oda küçükmüş kabul ettiğin zaman. Üni okurken yazmışsınız. Yazık olmuş her iki tarafın hayatına. Çocuğu hepten yazık. siz iki arada kalmışınız ikisi de kan bağından insan. Boşanmak tek çare gibi herşeyin çözümü var ama sevmeyince sevemez ki insan.

Abin diye toz konduramıyorsun ama o senden büyükmüş anlatabiliyor muyum
Sen bile hayır dediysen o da diyebilir miş
Hiç bir sebep evlen çocuk yap ama eh işte adetten diye olmasını makul kılmıyor
Sende bir kadınsın eşin böyle dese ne yapardın, hayallerin çöp olmaz mıydı kandırılmış hissetmez miydin
Abin suçlu, bu kadar net.

Kesinlikle haklısın canım abim olunca ben iyi yönlerini görmeye çalışıyorum. Diyorum ya keşke bu kadar şeyi bilmeseydim.

AbiM resmen hayatı zindan ediyor kendinede esinede, şu an yigenim bilmiyor ama o da büyüdüğünde farkedecek ve cok kızacak babasına. Resmen eziyet ediyorsunuz bile diyorum abime söylediği tek şey kaderimiz bu, bizim de İmtihanimiz bu

sana bir sey sorcan yanlis anlama canim bu evlilik gercekten isteyerekmi yapildi

Yani abime göre ikisi aynı evde çocuğa anne babalık yapacak ama birbirine soğuk davranÃcak çünkü içinden gelmiyor ya hani, görev olarak onlara bakacak maddi ihtiyaçlarini görecek. En büyük ihtiyaç sevgi olmasına rağmen veremeyecek. Ikiside buna razı olacak. Ve imtihanlarini böyle atlatacaklar. Yengemse hep bir umut düzelmesini bekleyecek. Gerçekten çözümü bir tek ben mi göremiyorum diyordum ama bu iş iyice Kördüğüm olmuş. Allah yardımcıları olsun

Peki yengen aşık mı kocasına

sana bir sey sorcan yanlis anlama canim bu evlilik gercekten isteyerekmi yapildi
Dört sene nişanlılıktan sonra sanırım görev olarak evlendi abim. Çünkü mezun olunca hemen evlenmesi gerekirken yani çok seven hemen kavuşmak isteyen insanlar böyle yapardı Heralde, bir yıl da öyle bekledim abim. Evliliğin ilk yılında çok çok az görebiliyordum ama genel olarak bizim yanımızda kibar ve sevgi dolu davranıyordu, ya yapmacıkti yada sevmeye çalışıyordu. Ama kız gerçekten çok seviyor abimh, abim haketmesede

Böle devam ederse kuzeninizde dayanamaz bence.

Düzeltmek için hiç bişey yapmıyorsa ona kader diyemez, kader deyip geçmek işine geliyo .
Kadının hayatını karartmış daha çok

Ben asla çözülmez demiyorum ama abin çözmek istemiyo diyorum
Kader bu deyip oturmak işine geliyo
Aldatılsa kader bu der oturur muydu ? Hayır, gider boşanırdı millete de anlatırdı
Şimdi de evlenmiş ama sorunları var madem terapiste gitmeliler. İlle de yengenin cinnet anını mı bekliyo
Napalım imtihan bu deyip başka insanlarla vakit geçirerek öylesine evli kalmakla da sanmıyorum ki imtihan kazanılsın

Karisini sevmemis sevmiyor , Bu saatem sonrada sevmeyecegine göre en mantiklisi bosanmak

Ne demek kaderime raziyim , kaderine razi bosanmayacak peki ya kizin hayati ?

Yani bu durumda ikisinede yazik olmuyorda olmuyor zorlamanin bir anlami yok ..

peki ailwn evlenmesi icin zorladimi abini

Ablasndan o akılı almıştı bi kere aramıyorsa arama, takma sende diye. Abimin işine geldi resmen.
İşine geldiyse kötü
Ben de ilgisiz sevgiliye bunu yapınca beni ayrılığa sürüklemiş ve hızla nişanlanmıştı..İçimde bir yaradır

Kaderim bunu çekerim demek ne kadar bencilce. Sanki eş ve çocuk çekilecek bi dert. Asıl dert kendisi olduğunun ve çekilecek durumda olanin kendisi olduğunun farkında değil mi? Böylelerini evire çevire bi pataklamak gerekiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…