Abimn yeni girdiği işteki samimi bayan arkadaşı! acil yardım edin lütfen :(

mydarkheart

doğru insan??
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
447
0
46
Diğer
daha bir ay bile olmadı abim yen bir işe girdi. orda mesai arkadaşı bir bayan var. abim işe girerken kız demiş ki. 'bu bizim işimize yarar'.... sonra kız rahatsızlanmıs dısarı cıkmıs ofistekiler abimi kızın peşine göndermişler... ofiste calısan bayan elemanları değl abimi göndermişler..... abimden önce o işe nişanlı birisi başvurmuş onu almamışlar... abm her gün iş çıkışında bu kızla bir yerlere gitmeye basladı. annem her gün onun sevdiği yemekler yapıyor ama o her gün eve tok karnına ve gec bir saatte geliyor..... ilk baslarda abim dedi ki bana, kız elini cebine atmıyor! bende kendini suistimal ettirme dedim. daha tanımıyorsun bile... sonradan harcamaya baslamıs o da abimin dediğine göre.. ayrıca kız ş yerinde gec saate kaldığı zaman babasına iş yerinde mesaiye kaldıgını söylememiş, arkadasımda kalacam demiş. gece gec saatte eve değil baska bir yere gitmiş. abim normalde hiç alkolü sevmez. gecenlerde eve geldiğnde bira kokuyordu. cafede otururken içmişler, o kız da bira içmiş dısarda! facebookta kızın fotografını gördüm yasından çok dah ayaslı görünüyor ve cok çirkin. benim abim cok yakısıklı bütün arkadaslarım hayrandır nerdeyse abim pek kimseyi begenmezdi kolay kolay. neden böyle oldu bilmiyorum. annem de çok üzüldü. oğlum bu kızı mı beklemiş bunca zaman. cok yaslı duruyor dedi. abim yasından daha genc küçük gösterir o kız da aksine yaslı gibi.... dün dedim ki abime.. annem cok üzüldü kız çirkin ve yaslı görünüyor dedi dedim. hiç seslenmedi abim...... abimi bu kızdan nasıl kurtarcam lütfen akıl verin.... hem abimin yanına yakışmıyor hem de ahlaki olarak uygun değil bize...... lütfen bi akıl verin

Canım tipini yaşını düşünüp üzülmeyin tabi hoş değil de ahlaki olarak uygun değilse bence zaten eninde sonunda vazgeçecektir sıkma canını hevestir diye düşünüyorum.Çünkü birden değişmiş sonuçta çalışan bir insan olduğuna göre belli yaşı geçmiş bazı değerleri oturmuştur bir süre sonra gözü açılır.

canım abını o ısyerınden cıkarmak lazım ılk basda sonrada kıza faceden msj at bıseyler yap ısde telı varsa ara abını soqutmaya calıs uzuldum qercekden

canım öncelikle abini kıskanıyorsun sanırım ve kimseyle paylaşmak istemiyorsun bu çok normal tatlım ama abin kaç yaşında acaba?kimseyi tanımadan etmeden bence ön yargılı yaklaşmayın derim ve bunca zaman bunumu beklemiş demiş annen insanın dışına değil içine bakıcaksın canım benim bunun içinde tanımak öyle fikir sahibi olmak değerlendirmek gerekir madem güvenemiyorsunuz ve iyi şeyler düşünemiyorsunuz evinize davet edin ve bir bakın derim ben ama abiniz adına kararlar vermeyin sonrasında çok aşırı bir tepki verebilir ki abinizde düşünüyordur eminim yani hemen tanıştı diye kızı alıcak diyede bişey yok ve gerçekten insanların dış görünüşleri hakkında böyle düşünme canım Allah ın gücüne gider sonrasında belkide bundan daha kötü biriyle karışılaşır abin ve çok sever belkide bu yüzden kimse hakkında kötü düşünme canım tanımadan etmeden ben eve davet edin bir gözlemleyin derim sonrasını abiniz anneniz konuşrsunuz birlikte

canım abını o ısyerınden cıkarmak lazım ılk basda sonrada kıza faceden msj at bıseyler yap ısde telı varsa ara abını soqutmaya calıs uzuldum qercekden

kıza faceten mesaj atması ortalığı karıştırmasına sebep olur ve abisiyle arası büsbütün bozulur

Abiniz kızdan kurtulmak istiyor mu bakalım? Siz neden üstünüze vazife edindiniz? Belki sadece arkadaşlar.

Kız dışarda bira içti diye ahlaksız mı oluyor, nereden biliyorsunuz ahlaki olarak size uygun olmadığını?

Ayrıca kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş.

ve canım ayrıcada face ten mesajdır vs. dir abini soğutmaktır falan asla bunları geçirme aklından daha büyük tepkilere yol açabilir sonuçta hayat abinin hayatı ve kendi seçimlerini kendisi yapabilecek yaştatır diye düşnüüyorum şimdiden gerilmeyin derim oda farkına varıcaktır dediğim gibi siz bence evinze davet edin gözlemleyin belkide ordaki hal ve haraketleri abinizede hoş gelmeyecektir ama sakın ha abinizi soğutmak vazgeçirmek için bişey yapmayın size ters düşebilir...

canım kac yasındasın ?abin kac yasında_?? abin dünya yakısıklısı .kız ise dünya cirkini oldu bir anda.. belli ki abin durumundan halinden memnun 5 yasında cocuk mu ki kandırma ile kızla bulussun etsin.. ayrıca güzellik göreceli kavramdır. dısa degil içe bak derler!!! annen ve sen abini kıskanıyorsunuz sanırım,hayatına baska biri girecek diye ..annen abinin en sevdigi yemekleri yaparak mı onu kandırmaya calısıyor!! cidden gülerek okudum mesajını oldukca cocukca geldi.. ayrıca alkol sigara kullnıp kullanmamakla mı insanların ahlakları yargılanıyor !!!!!!!!!!

arkadaşlar kıskanmak diye bir olay yok abim benim için annemden babamdan bile daha değerli bu hayatta ölüme bile giderim uğruna hiç düşünmeden. onu ne kadar cok sevdiğimi anlamıssınızdır sanırım. abimle tanıstırmak istediğim çok kişi oldu abim begenmedi cogunu. onun mutlu olmasını kendimden daha cok istiyorum. o cok efendi cok ahlaklı cok saygılı.... benden daha iyi bir insan insan olarak da.... onun üzülmesini istemiyorum daha işe yeni girer girmez kızın ona yakınlaşması beni düşündürdü. bu normal bişey değil bana göre daha tanımadığın bir adama bu derece yakınlasmak!! ben hayatta yapamam çevremde de böyle birisi yok..... ailesine yalan söyleyen bir kız.... her gün işten cıkınca abimle takılmaya basladı. babam abimi bile erkek oldugu halde nerde kaldın diye arar... o kızın annesi babası nerde acaba? neden kızlarını eve cagırmıyorlar o saatte her gün..... bu nasıl ahlak anlayısı ya ailesi cok rahat yada kız ahlaksız yalancı? beni yargılamayın benim cevremde kızlar erkenden eve gider erkekler bile.....

ay bi üye daha vardı böyle abim mühendis böyle yakışıklı şöyle dünya güzeli ama sevgilisi öyle böyle çirkin değil ahlaklı değil ömrümü yemişti cevap vericem diye

üzgünüm ama 2 abim var boşa konuşmuyorum ama koskoca bi sanane demek istiyorum

bu abinin kararı bu kızdan nasıl kurtarabilirm diye düşünemezsin sana düşmez çünkü

isterse dünya çirkin olsun sen karar veremezsin

onun bileceği iş bu yarın öbür gün alır karısı yapar sende bu kadar laf söylediğin kişiye yenge demek zorunda kalırsın o zaman görürsün işte

abim mutlu olsun huzurlu olsun diye düşüneceğine yok kız çirkin yok bira içiyor ünlemler filan

sen kendi ilişkine bak bi dünya yakışıklısı bul mutlu huzurlu ol abini de rahat bırak

bize göre ters seyler... büyük konusmuyorum hiç bir zaman ama istemiyoruz biz böyle birisini... sizde istediğiniz gibi anlamayın

sen hayatta yapamazsın diye baskalarının yapmasına karısamazsın canım.. abine deger vermek baska kıskanmak baska. yazılan yorumları oku bi gözlemle ilk düsün.. objektif ol.. ayrıca o kızın ailesi senin ailene göre daha rahattır olabilir . illa bin kere araması mı lazım kızlarını nerde kaldın ettin diye abinin aklı fikri yok mu da sana kalmıs bu sacmalıgın daniskası kusura bakma da!!!!!!!!!!!

Konu sahibi abisinin fiziksel özelliklerini ve ahlaki özelliklerini çok öne sürdüğü için yanlış anlaşıldı sanırım.

Arkadaşım senin sıkıntın sanırım şu ;

İlk günden erkeğe yapışan alkol kullanan ailesine arkadaşımda vs.diyerek sağda solda gezen bir bayanın abim ile ne işi var hayır gelirmi değilmi ?

Abinin hevesi olabilir gördüğü ilgi egosunu şişirmiştir belki yakın arkadaşları "Kaçırma işte" bile demiştir. Abini serbest bırak o bu ilişkide bir hata var ise kendini koruyacaktır merak etme bazı şeyler yaşanılarak öğrenilir bırakın öğrensin siz genel üstünüze düşeni yani uyarınızı yaparsınız gerisi ona kalmıştır.

Ama abinizin özeli tabi ki tecrübesiz ise bazı bayanlar böyle erkekleri bayılır kafeslemeyi sever çünki kolay kafalanır elde edilir.

bize göre ters seyler... büyük konusmuyorum hiç bir zaman ama istemiyoruz biz böyle birisini... sizde istediğiniz gibi anlamayın

sizin isteyip istememenizle mi olcak bu işler?? yarın öbür gün yengen olur görürsün.. afedersin de sanki o yolun yolcusu da kız !! ne bu yargılama bicimin ya.. mezhep ayrılıgı olur bisi olur size o konular terstir dersin anlarım ama yok gec saatte dısarda yok yaslı çirkin yok bira içiyo biz istemiyoz! siz kimsiniz??? !!! abinin hayatı secimi nerde?

büyük lokma ye ama büyük söz konusma canım..

canım beni anladığın için teşekkür ederim işte ben de tam bundan bahsediyorum ama diğer arkadaşlar beni anlamamakta ısrarlı... çok haklısın ben de senin gibi düşünüyorum

hemen neden ahlaksız damgasını vuruyorsunuz daha tanımadığınız birisi hakkında ahlaksız demek ne kadar doğru

abiniz bu kadar övgüyü hakedecek birisi diyelim öve öve bitiremediniz saf mı ki ahlaksız birisini anlamayacak mı

kızdan hoşlanmadım bize uygun değil sanırım diyebilirsiniz anlarım

ama kalkıpta yaşlı gözüküyor ahlaksız ne biçim anne babası var saat kaça kadar sokakta bu kızdan nasıl kurtulabilirim dersen böyle cevapları alman çok normal

ve hiç iyi niyet göremiyorum

büyük konusmuyorum düzgün oku soruyu yazma cevap anlamadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…