Abimn yeni girdiği işteki samimi bayan arkadaşı! acil yardım edin lütfen :(

ya bira icmesi mi ahlaksız yapıyor insanı.. afedersiniz ama 5 vakit namazında bası örtülü olanların ne haltlar cevirdigini herkes biliyor.saptırmayın konuları lütfen. bi bira icti ahlaksız aileye ters hem cirkin yaslı..abim efendi dünya yakısıklısı. nerde objektiflik ?? abisini bayıltıp mı icirmiş kız birayı. demek ki abisi de iciyordu!! mütasıp aile olabilirsiniz ama herkesin aklı fikri var.baskı ile birseyleri engellerseniz böyle olur.

Kız dışarıda içki içiyormuş , gece ailesine yalan söyleyip başka yerde kalıyormuş , yaşlı gösteriyormuş. Bunlar sadece sizin düşünceleriniz . Abiniz öyle düşünmüyor ki hala görüşmeye devam ediyor . Bence uğraşmayın boşuna

bugun gidecektim ama işteyiz cıkınca ararım dedi abim

O hanımefendi ben miyim bilmiyorum ama tanımadığı bir insan hakkında yorum yapmak ne kadar sağlıklı size göre? İçki içen insan size göre hata yapıyordur, konu sahibine göre de hatalıdır eyvallah, ama belli ki abisi öyle düşünmüyor, düşünse oturup kızla çıkmazlar değil mi akşam? Demek ki ortada biz diye birşey yok konu sahibinin ailesinin istekleriyle abisinin istekleri farklı, aksi olsa enaz 20 yıldır yetiştirdikleri çocuk 1 aydır tanıdığı kız için fikirlerini değiştirmezdi değil mi?

Yıllllaaarrr önce bende eşimle flört ederken anneme babama yalan söylerdim buluşacağımız zaman. Eeee dışarda içki de içtim, hatta bir kaç akşam arkadaşlarla (tabi eşiminde olduğu ortamda) akşam takıldık, bir yerlere gittik. Ben gene eve yalan söyledim. Yani bütün bunları yapan birinin kötü mü olması gerekiyor anlamadım. Koşullar onu gerektiriyormuş ki yapılmış. Bunları yapanın kötü veya öyle biri olmasına gerek yok ki.

Bir insanı tanımadan, bilmeden, sırf bir kaç hareketine bakarak (ki bu hareketlerde öyle kötülenecek hareketler değil) abinize yakıştırmamak ne kadar doğru? Kaldı ki, abiniz halinden memnun, abiniz sizden uzaklaştı diye sanırım kaygılanıyorsunuz. Valla kusura bakmayın ama önyargılısınız, ayrıca tanımadığınız biri hakkında böyle düşüncelere saplanarak günahda işliyorsunuz. O kişinin hakkında gıybet yapıyorsunuz. Tanımaya çalışın, belki sizin umduğunuz gibi biri değildir, belki çok seveceksiniz. Böyle önyargılarla insanlara yaklaşmayın.

dur bakalım daha ortada fol yok yumurta yok, belki henüz daha tanışma aşamasındalar, abin koskoca adamdır neyin doğru neyn yanlış olduğunu o da en az senin kadar biliyordur kendisi için. abini kendinizden uzaklaştırmak, soğutmak istemiyosanız abin size açılmadıkça ve fikrinizi sormadıkça karışmayın.

abin normalde efendi aile icinde efendi. abin arkadaslarıyla nasıl biliyor musun? hic onu erkek erkege gördün mü yada arkadas grubunda nasıl ??

kırmızı isaretli yazılarıNı okuyanlar anlar zaten senin niyetini.. bak bakimm kız kac kg abini avcuna mı alcak sizden koparıp kötü yola mı düsürcek tövbeee yaarabbiim. daha da bişi yazmıcam artık anlamak istedigin gibi alıyorsun.. manavdan kavun karpuz seciyosun sanki ölç tart aman!!!

Söyledikleriniz tamam doğru ne başını kapatıp bacaklarını açanlarıda bilirim ama sizinde dediğiniz gibi bir ihtimal abisi içmiyor da bu bayan arkadaşın ilgisini kaybetmemek içinde başlamış olabilir. Arkadaş aşırı korumacı ve fikirlerinde sabit biri keşke genele vurabilse bu olguları ama korktuğuda bu tarz eylemler muhtemelen. Abisinin daha önce kız arkadaşı olmadı ise yada bu kadar ilgi gösterip üzerine düşen bir bayan olmadı ise eğer bayanın bu erkeği kapaklaması daha kolay olur. Arkadaşda en çok bundan korkuyor ki bayanların yeri geldimi neler yapabileceğini yine başka bayan bilir kardeşi olarak panik halinde abisinin yanlış bir seçim yapmasını istemiyor. Düşünce yapısı tamamen doğrudur demiyorum lütfen yanlış algılamayın.

mydarkheart peki internetten tanışıp arada 11 yaş fark olan bi erkekle tanışıp konuşmayı nasıl buluyorsunuz

sizce uygun mu sizin gibi bi aileye

cidden merak ettim

Bakın ben kimseye ahlaksız demedim. Olan şeyin bana da ters olduğunu söyledim. Arkadaş kötü olacağı korkusundan şuanki ruh halinden yanlı davranmış olabilir. Ama hayat tarzı öyle olmadığı için gördükleri yanlı davranmasına sebeb olabilir. Ama bu kadarda kırıcı yorumlar yapmaya gerek yok. Her aile gelin adayını ölçer tartar biçer. Bunuda kimse yadırgayamaz değil mi?

Son düzenleme:

abim çapkın birisi değil ciddi bişey arıyor aslında bu saatten sonra da ben de ona uygun olmayan birisiyle yanlış bir karar vermesinden korkuyorum. bu arada üstüne alınan baya arkadas varmış.

Abisi ergenlik caginda mi ? ne yaptigini bilmeyecek etkilenecek kadar ... Bu arada kac yasindasiniz .... Eger cok gencseniz sizden korkulur....

yüreğine sağlık

bak sana olacakları söyleyim, bu şekilde davranarak anca abini gaza getirmiş olursunuz ailecek.

benim abimin kız arkadaşını rahmetli babam daha hiç tanımadan etmeden reddetmişti, ki kız da açık söyleyeyim abimden çok daha fazla meziyetleri olan iyi bir aile kızıydı, neyse bunlar flört ettiler daha flört aşamasında babamlar müdahale ettiler ve bi nevi iş inada bindi. abim evlenmeyi zamana yaymışken erkene aldı, evlenmek istediğini söylediğinde babam reddedince evi terketti, tek başına gidip kız istedi abim, düğün yaptı yıllar sonra da boşandı

böyle yapıp sırf siz muhafazakarsınız diye karşı tarafın da sizin gibi yaşamasını ve aile bireylerinizin de sizin gibi düşünmesini beklemeyin. abini kaybetmek istemiyosan uzaktan izle ve müdahale etme.

mydarkheart peki internetten tanışıp arada 11 yaş fark olan bi erkekle tanışıp konuşmayı nasıl buluyorsunuz

sizce uygun mu sizin gibi bi aileye

cidden merak ettim

kesinlikle... tam ben yazacaktım konu sahibi arkadasın daha önceki actıgı yorumlara bakın bu ne yaban celiskidir yaaa..pessssssssssssssss

baskasına olunca yerin dibine vurulur hep zaten bravooo sütten cıkma ak kasık misali

İyi yapmışsın.

Git bir tanı bakalım kızı,hırlımıdır,hırsızmıdır,sapıkmıdır?

Etraf kötü,gazozuna ilaç katar sonra kötü emellerine alet eder,belli mi olur?

Bu devirde bırakılmaz öyle erkek çocuk bilmediği,tanımadığı kızlarla başbaşa.

ya ben de ondan korkuyorum acıkca bişey de diyemiyorum ama sonradan pişman olacağı seyler yapmasını istemiyorum aslında sen de beni anlıyorsun

ben nişanlıyım su anda o ben değilim bilip bilmeden yazıyorsunuz

ben cevabımı aldım teşekkür ederim hep öyle olur zaten

sizin üyeliğinizle yazılan herşey sizin sorumluluğunuzdadır

ve konu kendi adınıza açılmıştı

çünkü tanıştım,resmini gördüm,güven konusu yaşıyorum diye yazılmıştı

neyse

abim çapkın birisi değil ciddi bişey arıyor aslında bu saatten sonra da ben de ona uygun olmayan birisiyle yanlış bir karar vermesinden korkuyorum. bu arada üstüne alınan baya arkadas varmış.

İyi de canım belki abin öyleydi siz fark etmediniz ayrıca daha dur ya bi nefes al :) ortada ciddi bişey yoktur eminim. Bırak abini yanlışını doğrusunu görsün sizde nişanlıymışsınız Allah tamamını erdirir inşallah nişanlınız ile kendi geleceğinize bakın abinide kendi geleceğine ha olur büyük bir yanlış abine dile getirirsin yapacağın başka bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…