- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi mydarkheart
-
Ortak fikir için arkadaş mı olmak gerek hanımefendi. Benim içinde yanlış bi durum. Bende öylesinden hazmetmem abim olsaydı eğer eş olsun istemem. Ne diyebilirsin neyi kabulettrieceksin bana?? burada düşüncemi değiştirin diye mi konu açmış. Bana bize bu insan uygun değil ne yapmalıyım demiş. Bile bile lades mi yapacak??
Bencede çıkabiliyorsan beraber çıkın birgün. Gözünle gör bakalım neyin ne olduğunu. Erkekler bazen gözleri görmüyor kapılıveriyorlar. Hele ki ilkkez bu tarz bi bayan arkadaşı olmuşsa ilgisini çekmiştir değişik gelmiştir. Yüzyüze görmekte sohbet etmekte fayda var
Ortak fikir için arkadaş mı olmak gerek hanımefendi. Benim içinde yanlış bi durum. Bende öylesinden hazmetmem abim olsaydı eğer eş olsun istemem. Ne diyebilirsin neyi kabulettrieceksin bana?? burada düşüncemi değiştirin diye mi konu açmış. Bana bize bu insan uygun değil ne yapmalıyım demiş. Bile bile lades mi yapacak??
içimi rahatlattın teşekkür ederim valla çok sağol. konusuyoruz samimiyizdir kardeş değil arkadaş gibiyiz hatta bugun ben de onlarla takılayım dedim ama aradım işten daha cıkmamıslar. bakim dedim bu kız nasıl bişeymiş bi ölçüp tartalım. abimin ona ilgi gösterdiği için kıza yakınlasmıs olacagını düşünüyorum. abim normalde cok efendidir öyle fırlama tiplerden asla değil. ve iyiniyetli oldugu için karsısındakini de öyle sanabilir... ben ondan korkuyorum. dediğin gibi daha yeni gördüğü bir insanla birden böyle samimi olması bana normal gelmedi. inşallah kız iyi birisidir diye dua ediyorum hep. abimin üzülmesini istemiyorum hiç. başka ne yapabilirim bu kızın nasıl birisi oldugunu nasıl anlayabilrim kısa zamanda bunu bilmiyorum. daha abimin ilk günlerinde bile kız abime oara harcatıyormus elini cebine atmıyormus. amacı bu olabilir mi acaba diye de düşündüm acıkcası ve dediğin gibi kaydetmekten korktugu seyler mi var acaba
ya bira icmesi mi ahlaksız yapıyor insanı.. afedersiniz ama 5 vakit namazında bası örtülü olanların ne haltlar cevirdigini herkes biliyor.saptırmayın konuları lütfen. bi bira icti ahlaksız aileye ters hem cirkin yaslı..abim efendi dünya yakısıklısı. nerde objektiflik ?? abisini bayıltıp mı icirmiş kız birayı. demek ki abisi de iciyordu!! mütasıp aile olabilirsiniz ama herkesin aklı fikri var.baskı ile birseyleri engellerseniz böyle olur.
ya bira icmesi mi ahlaksız yapıyor insanı.. afedersiniz ama 5 vakit namazında bası örtülü olanların ne haltlar cevirdigini herkes biliyor.saptırmayın konuları lütfen. bi bira icti ahlaksız aileye ters hem cirkin yaslı..abim efendi dünya yakısıklısı. nerde objektiflik ?? abisini bayıltıp mı icirmiş kız birayı. demek ki abisi de iciyordu!! mütasıp aile olabilirsiniz ama herkesin aklı fikri var.baskı ile birseyleri engellerseniz böyle olur.
Söyledikleriniz tamam doğru ne başını kapatıp bacaklarını açanlarıda bilirim ama sizinde dediğiniz gibi bir ihtimal abisi içmiyor da bu bayan arkadaşın ilgisini kaybetmemek içinde başlamış olabilir. Arkadaş aşırı korumacı ve fikirlerinde sabit biri keşke genele vurabilse bu olguları ama korktuğuda bu tarz eylemler muhtemelen. Abisinin daha önce kız arkadaşı olmadı ise yada bu kadar ilgi gösterip üzerine düşen bir bayan olmadı ise eğer bayanın bu erkeği kapaklaması daha kolay olur. Arkadaşda en çok bundan korkuyor ki bayanların yeri geldimi neler yapabileceğini yine başka bayan bilir kardeşi olarak panik halinde abisinin yanlış bir seçim yapmasını istemiyor. Düşünce yapısı tamamen doğrudur demiyorum lütfen yanlış algılamayın.
mydarkheart peki internetten tanışıp arada 11 yaş fark olan bi erkekle tanışıp konuşmayı nasıl buluyorsunuz
sizce uygun mu sizin gibi bi aileye
cidden merak ettim
Bakın ben kimseye ahlaksız demedim. Olan şeyin bana da ters olduğunu söyledim. Arkadaş kötü olacağı korkusundan şuanki ruh halinden yanlı davranmış olabilir. Ama hayat tarzı öyle olmadığı için gördükleri yanlı davranmasına sebeb olabilir. Ama bu kadarda kırıcı yorumlar yapmaya gerek yok. Her aile gelin adayını ölçer tartar biçer. Bunuda kimse yadırgayamaz değil mi?
mydarkheart peki internetten tanışıp arada 11 yaş fark olan bi erkekle tanışıp konuşmayı nasıl buluyorsunuz
sizce uygun mu sizin gibi bi aileye
cidden merak ettim
içimi rahatlattın teşekkür ederim valla çok sağol. konusuyoruz samimiyizdir kardeş değil arkadaş gibiyiz hatta bugun ben de onlarla takılayım dedim ama aradım işten daha cıkmamıslar. bakim dedim bu kız nasıl bişeymiş bi ölçüp tartalım. abimin ona ilgi gösterdiği için kıza yakınlasmıs olacagını düşünüyorum. abim normalde cok efendidir öyle fırlama tiplerden asla değil. ve iyiniyetli oldugu için karsısındakini de öyle sanabilir... ben ondan korkuyorum. dediğin gibi daha yeni gördüğü bir insanla birden böyle samimi olması bana normal gelmedi. inşallah kız iyi birisidir diye dua ediyorum hep. abimin üzülmesini istemiyorum hiç. başka ne yapabilirim bu kızın nasıl birisi oldugunu nasıl anlayabilrim kısa zamanda bunu bilmiyorum. daha abimin ilk günlerinde bile kız abime oara harcatıyormus elini cebine atmıyormus. amacı bu olabilir mi acaba diye de düşündüm acıkcası ve dediğin gibi kaydetmekten korktugu seyler mi var acaba
bak sana olacakları söyleyim, bu şekilde davranarak anca abini gaza getirmiş olursunuz ailecek.
benim abimin kız arkadaşını rahmetli babam daha hiç tanımadan etmeden reddetmişti, ki kız da açık söyleyeyim abimden çok daha fazla meziyetleri olan iyi bir aile kızıydı, neyse bunlar flört ettiler daha flört aşamasında babamlar müdahale ettiler ve bi nevi iş inada bindi. abim evlenmeyi zamana yaymışken erkene aldı, evlenmek istediğini söylediğinde babam reddedince evi terketti, tek başına gidip kız istedi abim, düğün yaptıyıllar sonra da boşandı
böyle yapıp sırf siz muhafazakarsınız diye karşı tarafın da sizin gibi yaşamasını ve aile bireylerinizin de sizin gibi düşünmesini beklemeyin. abini kaybetmek istemiyosan uzaktan izle ve müdahale etme.
ben nişanlıyım su anda o ben değilim bilip bilmeden yazıyorsunuz
abim çapkın birisi değil ciddi bişey arıyor aslında bu saatten sonra da ben de ona uygun olmayan birisiyle yanlış bir karar vermesinden korkuyorum. bu arada üstüne alınan baya arkadas varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?