Abimn yeni girdiği işteki samimi bayan arkadaşı! acil yardım edin lütfen :(

anlamak istediğin taraftan bakma.... yorum yazmak zorunda değilsin anlamadığın apacık ortada zaten

Ne var canım dışarda bira içmişse anlamadım her insanın yaşam tarzı abinizin seçimi. Siz içmeyen birini bulun hem de dışarda!

Konu sahibi arkadasim sorunuz bu kizin abinizi degistirecegi korkusu. Abim eve erken gelirdi demistiniz, simdi yeni ise girmis daha gec gelmeye baslamis. Aksam gezmeleri yokken , bu kizla gezmeye baslamis. Daha sonra kizin yaptiklari hosunuza gitmemis. Bircok aksam gece gezen kizlar var onlarin davranisi ve hayat tarzini kötü elestirmek te nedir.

şaka gıbı bır konu
ıkısıde bırbırlerıyle olmaktan hoslanıyorlarsa sıze ne ...

yok cırkınmı yaslıymıs bıra ıcıyormus

dısarda hıcmı alkol almadınız cokmu farklı bırsey bu
yada ınsanların yasından buyuk gostermesı onların sucumu bılmıyorum ama garıpsınız

anlamak istediğin taraftan bakma.... yorum yazmak zorunda değilsin anlamadığın apacık ortada zaten

anlamadığım mı çokta iyi anladım ben sizi

örnekte gösterdim

iyi niyetli olan insan der ki

kızın yaşam biçimiyle abimin ki farklı acaba mutlu olabilirler mi yarın öbür gün sorun çıkmaz mı merak ettim dersen istediğin cevapları alırsın

ama kalkıpta işi ahlaksızlığa götürüp yaşlı gösteriyor dersen yok ne biçim ailesi var muhabetine getirip sonunu da nasıl kurtarabilirim diye bitirirsen

bunları duyman çok normal

siz evli misiniz yada yarın öbür gün nasıl birisini getireceksiniz damat diye bunları bilemezsiniz o yüzden oluruna bırakın abiniz isterse olur istemezse olmaz

bu sizin isteğiniz göre şekillenecek birşey değil

Allah allah. Neden konu sahibinin üstüne bu kadar gidiyorsunuz?? O kızı tanıyor olsanız bu anlatılanları yapıyor olduğunu görseniz bir ton laf dersiniz. Abinin kız kardeşi söyledi diye gözü kapalı savunuyorsunuz. Görümcelik felan yapmıyor kız. KENDİ AİLE YAŞANTISINA UYGUN OLMAYAN BİRİNİN ZARAR VERECEĞİNİ DÜŞÜNÜYOR. Sizce normalmi 1 ay tanıdığı insanla bu kadar samimi olması arkadaş bile olsa?
Devir babanın oğluna güvenmediği devirken o kız nasıl 1 aydır tanıdığı birine bu kadar samimi oluyor. Demekki kaybetmekten korktuğu birşey yok. Evlense buraya yazsa gelinimiz böyle böyle diye ozamanda denir nasıl bir kadın bu evliliğe yakışır mı? Herkes yaşantısına uygun kişilerle birlikte olsun mutlu olsun ister sevdikleri. Belki abisi göremiyor bazı şeylerin büyüsüne kapılmış olabilir. Neyse bu kadar üstüne gitmeye gerek yok.

Konu sahibi arkadaşım abinle muhabbetin iyise birgün al konuş karşına. Belki oda onunla sadece zaman geçirmek için beraberdir farkındadır olanların. Birden eteklerin tutuşmasın. Abin aklı başında biriyse oda sizin düşündüklerinizi düşünüp varsada eğer sevgili manasında birşeyler kesecektir görüşmesini.

Kimse kimseye düşündükleri tercihleri yüzünden laf söyleme hakkını bulamaz kendinden. Sana göre arkadaşlarla gidilir içilir 1 ay olur 1 sene olur farketmez. Başkasına göre 5 vakit namazda olan akşam evinde olan maküldür. Yorum yaparken aşağılar gibi yapmayın.

Son düzenleme:
canım beni anladığın için teşekkür ederim işte ben de tam bundan bahsediyorum ama diğer arkadaşlar beni anlamamakta ısrarlı... çok haklısın ben de senin gibi düşünüyorum

Canım anladım seni çünki baktığın penceresen baktım konuya. Yalnız konu açarken genel yaz daha iyi olur yani başkalarının yaşam biçimini zedelemeden hatta "Bence" kullansaydın eleştirdiğin noktalarda yanlış varsayımlarının olduğunuda görebilirdin burda bir birimizden çok şey öğrenmek yerine tartışma yaşanmazdı. Herkes kendi hayatından bir parça sunardı yanlışı ile doğrusu daha net çıkardı ortaya.

Abinin hayatı bu istediği gibi şekillendirir kendi aile şemasını kendi oluşturacaktır elbet haklı olarak karışamazsınız ki endişeleriniz bile yersiz belki abin belki kız sadece takılıyorlar bırak takılsınlar eğlensinler yanlış en büyük hazinemiz yanlışta olsa onum yanlışı karakterini oluşturur. İçen bayanlar kötü bayan değildir ailesi sizin gibi değildir o bayanın arayıp sormazlar senin ailen gibi sen gibi düşünmek zorunda değiller ki.

siz konu sahibinin arkadası mısınz yada ikinci nickli adresi misiniz ?? konu sahibi aile yasantısına uygun olmadıgını hangi uslüpla anlatmıs ! ona bir bakın derim. anlatmaktan anlatmaya fark var cünkü. o anlatmıs herkes baska türlü anlamıs ise demek ki kendini ifade edememiştir. !

yoo ben genelde görümce ve kaynanalara hak veririm ama burada konu farklı

başka şekilde açsaydı konuyu başka cevaplar verirdim ama kendi abisini överken karşı tarafıda yerden yere vurması normal değil

bakın işte öyle bi anlattı ki kadını işaretli yerdeki gibi anlamanıza sebep oldu

Son düzenleme:

içimi rahatlattın teşekkür ederim valla çok sağol. konusuyoruz samimiyizdir kardeş değil arkadaş gibiyiz hatta bugun ben de onlarla takılayım dedim ama aradım işten daha cıkmamıslar. bakim dedim bu kız nasıl bişeymiş bi ölçüp tartalım. abimin ona ilgi gösterdiği için kıza yakınlasmıs olacagını düşünüyorum. abim normalde cok efendidir öyle fırlama tiplerden asla değil. ve iyiniyetli oldugu için karsısındakini de öyle sanabilir... ben ondan korkuyorum. dediğin gibi daha yeni gördüğü bir insanla birden böyle samimi olması bana normal gelmedi. inşallah kız iyi birisidir diye dua ediyorum hep. abimin üzülmesini istemiyorum hiç. başka ne yapabilirim bu kızın nasıl birisi oldugunu nasıl anlayabilrim kısa zamanda bunu bilmiyorum. daha abimin ilk günlerinde bile kız abime oara harcatıyormus elini cebine atmıyormus. amacı bu olabilir mi acaba diye de düşündüm acıkcası ve dediğin gibi kaydetmekten korktugu seyler mi var acaba

bize göre ters seyler... büyük konusmuyorum hiç bir zaman ama istemiyoruz biz böyle birisini... sizde istediğiniz gibi anlamayın

Sanirim muhafazakar bir aileniz var, fakat abiniz sizin kadar muhafazakar olmayabilir.
Cünkü kimse kendisine birayi zorla icirmemis!
Onun icin bahsi gecen kizi degil abinizi ne kadar iyi tanidiginizi, sizin ailevi görüslerinizi
ne kadar icsellestirdigini sorgulamalisiniz.
Belki muhafazakar bir kizla evlenmek vs. istemiyordur. Olamaz mi?

Endisenizi anliyorum aslinda, seviyorsunuz abinizi ama bu onun hakkinda karar verme hakkini size tanimiyor.
Yetiskin bir insan sonucta, kendi hayati hakkinda kararlarini kendi verebilecek yasta.
Üstelik siz kizi sadece fotograftan taniyorsunuz, oturup konusmuslugunuz, bir sey paylasmisliginiz yok,
simdiden bu kadar önyargili olmayin.
Belki altin kalpli biridir, tanimiyorsunuz ki.

Bir de güzel olmak iyi bir insan olmak demek degildir.

Gönül kimi seviyorsa güzel odur.

Son düzenleme:
Kız yaşlı gösteriyor diye üzüldünüz demek ailecek E abiniz olgun görünümlü kadınlardan hoşlanıyor belki, sizin zevkinize göre hareket etmek zorunda değil ki, o kızla ahlak yapıları uyuşmuyorsa da kendi kendine karar verir işe girecek kadar büyüdüğüne göre, hem iş çıkışı oturup 1-2 bira içen insan ahlaksız mı oluyor? Bence hayatına karışmaktan vazgeçin kendi haline bırakın biraz abinizi, tanışıp iki çift laf etmediğiniz insanları da yargılamayı bırakın lütfen.

Ortak fikir için arkadaş mı olmak gerek hanımefendi. Benim içinde yanlış bi durum. Bende öylesinden hazmetmem abim olsaydı eğer eş olsun istemem. Ne diyebilirsin neyi kabulettrieceksin bana?? burada düşüncemi değiştirin diye mi konu açmış. Bana bize bu insan uygun değil ne yapmalıyım demiş. Bile bile lades mi yapacak??

teşekkür ederim.... dengi dengine...

Nihali ye sonuna kadar katılıyorum.Ayrıca mesela ben de içmem ama gece geç vakitlere kadar gezdiğim çok olur otobüsün son gelme saatine dek o da öyle olmasa daha gezerim belki yani.Ve ahlaksız değilim emin olabilirsin Abin belki önceden de içiyordu ama siz yeni farkettiniz bu kıza bağladınız belki de şimdi başladı.Ama eğer birdenbire huyu değişmişse emin ol geçicidir o.Eğer önceden de böyle huyları vardı da siz yeni farkettiyseniz üzüleceksiniz ama o abinizin hayatını paylaşacağı insan olabilir.Bir arkadaşın da söylediği gibi sözlerinizde temkinli olmanızda fayda var yarın bir gün yengeniz olabilir..Ayrıca sizin yapabileceğiniz hiçbir şey yok ,yapmanız gereken de yok.Siz sadece oturup seyretmek durumundasınız maalesef.

benim de eve gec geldiğim oluyor insanın hepimiz ama her gün daha yeni gördüğüm bir erkekler basbasa takılmam... bu bana cok garip geliyor

ayy koskoca bi sanane diyeceğim ve daha fazla cevap vermeyeceğim

sanki sen birleştireceksin hayatını ay başka şey diyeceğim ama banlanmak istemiyorum

istersen konsey filan oluşturun tüm akraba buluşun kızı ölçüp tartın kaç kilo filan geliyor

ona göre abinize izin verirsiniz konuşabilirsin ciddi düşünebilirsin diye

abinle sana mutluluklar daha çok yalnız kalır abin

Bencede çıkabiliyorsan beraber çıkın birgün. Gözünle gör bakalım neyin ne olduğunu. Erkekler bazen gözleri görmüyor kapılıveriyorlar. Hele ki ilkkez bu tarz bi bayan arkadaşı olmuşsa ilgisini çekmiştir değişik gelmiştir. Yüzyüze görmekte sohbet etmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…