- Konu Sahibi mydarkheart
-
hemen neden ahlaksız damgasını vuruyorsunuz daha tanımadığınız birisi hakkında ahlaksız demek ne kadar doğru
abiniz bu kadar övgüyü hakedecek birisi diyelim öve öve bitiremediniz saf mı ki ahlaksız birisini anlamayacak mı
kızdan hoşlanmadım bize uygun değil sanırım diyebilirsiniz anlarım
ama kalkıpta yaşlı gözüküyor ahlaksız ne biçim anne babası var saat kaça kadar sokakta bu kızdan nasıl kurtulabilirim dersen böyle cevapları alman çok normal
ve hiç iyi niyet göremiyorum
büyük konusmuyorum düzgün oku soruyu yazma cevap anlamadan
anlamak istediğin taraftan bakma.... yorum yazmak zorunda değilsin anlamadığın apacık ortada zaten
canım beni anladığın için teşekkür ederim işte ben de tam bundan bahsediyorum ama diğer arkadaşlar beni anlamamakta ısrarlı... çok haklısın ben de senin gibi düşünüyorum
Allah allah. Neden konu sahibinin üstüne bu kadar gidiyorsunuz?? O kızı tanıyor olsanız bu anlatılanları yapıyor olduğunu görseniz bir ton laf dersiniz. Abinin kız kardeşi söyledi diye gözü kapalı savunuyorsunuz. Görümcelik felan yapmıyor kız. KENDİ AİLE YAŞANTISINA UYGUN OLMAYAN BİRİNİN ZARAR VERECEĞİNİ DÜŞÜNÜYOR. Sizce normalmi 1 ay tanıdığı insanla bu kadar samimi olması arkadaş bile olsa?
Devir babanın oğluna güvenmediği devirken o kız nasıl 1 aydır tanıdığı birine bu kadar samimi oluyor. Demekki kaybetmekten korktuğu birşey yok. Evlense buraya yazsa gelinimiz böyle böyle diye ozamanda denir nasıl bir kadın bu evliliğe yakışır mı? Herkes yaşantısına uygun kişilerle birlikte olsun mutlu olsun ister sevdikleri. Belki abisi göremiyor bazı şeylerin büyüsüne kapılmış olabilir. Neyse bu kadar üstüne gitmeye gerek yok.
Konu sahibi arkadaşım abinle muhabbetin iyise birgün al konuş karşına. Belki oda onunla sadece zaman geçirmek için beraberdir farkındadır olanların. Birden eteklerin tutuşmasın. Abin aklı başında biriyse oda sizin düşündüklerinizi düşünüp varsada eğer sevgili manasında birşeyler kesecektir görüşmesini.
Allah allah. Neden konu sahibinin üstüne bu kadar gidiyorsunuz?? O kızı tanıyor olsanız bu anlatılanları yapıyor olduğunu görseniz bir ton laf dersiniz. Abinin kız kardeşi söyledi diye gözü kapalı savunuyorsunuz. Görümcelik felan yapmıyor kız. KENDİ AİLE YAŞANTISINA UYGUN OLMAYAN BİRİNİN ZARAR VERECEĞİNİ DÜŞÜNÜYOR. Sizce normalmi 1 ay tanıdığı insanla bu kadar samimi olması arkadaş bile olsa?
Devir babanın oğluna güvenmediği devirken o kız nasıl 1 aydır tanıdığı birine bu kadar samimi oluyor. Demekki kaybetmekten korktuğu birşey yok. Evlense buraya yazsa gelinimiz böyle böyle diye ozamanda denir nasıl bir kadın bu evliliğe yakışır mı? Herkes yaşantısına uygun kişilerle birlikte olsun mutlu olsun ister sevdikleri. Belki abisi göremiyor bazı şeylerin büyüsüne kapılmış olabilir. Neyse bu kadar üstüne gitmeye gerek yok.
Konu sahibi arkadaşım abinle muhabbetin iyise birgün al konuş karşına. Belki oda onunla sadece zaman geçirmek için beraberdir farkındadır olanların. Birden eteklerin tutuşmasın. Abin aklı başında biriyse oda sizin düşündüklerinizi düşünüp varsada eğer sevgili manasında birşeyler kesecektir görüşmesini.
bize göre ters seyler... büyük konusmuyorum hiç bir zaman ama istemiyoruz biz böyle birisini... sizde istediğiniz gibi anlamayın
Kimse kimseye düşündükleri tercihleri yüzünden laf söyleme hakkını bulamaz kendinden. Sana göre arkadaşlarla gidilir içilir 1 ay olur 1 sene olur farketmez. Başkasına göre 5 vakit namazda olan akşam evinde olan maküldür. Yorum yaparken aşağılar gibi yapmayın.
Canım anladım seni çünki baktığın penceresen baktım konuya. Yalnız konu açarken genel yaz daha iyi olur yani başkalarının yaşam biçimini zedelemeden hatta "Bence" kullansaydın eleştirdiğin noktalarda yanlış varsayımlarının olduğunuda görebilirdin burda bir birimizden çok şey öğrenmek yerine tartışma yaşanmazdı. Herkes kendi hayatından bir parça sunardı yanlışı ile doğrusu daha net çıkardı ortaya.
Abinin hayatı bu istediği gibi şekillendirir kendi aile şemasını kendi oluşturacaktır elbet haklı olarak karışamazsınız ki endişeleriniz bile yersiz belki abin belki kız sadece takılıyorlar bırak takılsınlar eğlensinler yanlış en büyük hazinemiz yanlışta olsa onum yanlışı karakterini oluşturur. İçen bayanlar kötü bayan değildir ailesi sizin gibi değildir o bayanın arayıp sormazlar senin ailen gibi sen gibi düşünmek zorunda değiller ki.
Nihali ye sonuna kadar katılıyorum.Ayrıca mesela ben de içmem ama gece geç vakitlere kadar gezdiğim çok olur otobüsün son gelme saatine dek o da öyle olmasa daha gezerim belki yani.Ve ahlaksız değilim emin olabilirsinAbin belki önceden de içiyordu ama siz yeni farkettiniz bu kıza bağladınız belki de şimdi başladı.Ama eğer birdenbire huyu değişmişse emin ol geçicidir o.Eğer önceden de böyle huyları vardı da siz yeni farkettiyseniz üzüleceksiniz ama o abinizin hayatını paylaşacağı insan olabilir.Bir arkadaşın da söylediği gibi sözlerinizde temkinli olmanızda fayda var yarın bir gün yengeniz olabilir..Ayrıca sizin yapabileceğiniz hiçbir şey yok ,yapmanız gereken de yok.Siz sadece oturup seyretmek durumundasınız maalesef.
içimi rahatlattın teşekkür ederim valla çok sağol. konusuyoruz samimiyizdir kardeş değil arkadaş gibiyiz hatta bugun ben de onlarla takılayım dedim ama aradım işten daha cıkmamıslar. bakim dedim bu kız nasıl bişeymiş bi ölçüp tartalım. abimin ona ilgi gösterdiği için kıza yakınlasmıs olacagını düşünüyorum. abim normalde cok efendidir öyle fırlama tiplerden asla değil. ve iyiniyetli oldugu için karsısındakini de öyle sanabilir... ben ondan korkuyorum. dediğin gibi daha yeni gördüğü bir insanla birden böyle samimi olması bana normal gelmedi. inşallah kız iyi birisidir diye dua ediyorum hep. abimin üzülmesini istemiyorum hiç. başka ne yapabilirim bu kızın nasıl birisi oldugunu nasıl anlayabilrim kısa zamanda bunu bilmiyorum. daha abimin ilk günlerinde bile kız abime oara harcatıyormus elini cebine atmıyormus. amacı bu olabilir mi acaba diye de düşündüm acıkcası ve dediğin gibi kaydetmekten korktugu seyler mi var acaba
içimi rahatlattın teşekkür ederim valla çok sağol. konusuyoruz samimiyizdir kardeş değil arkadaş gibiyiz hatta bugun ben de onlarla takılayım dedim ama aradım işten daha cıkmamıslar. bakim dedim bu kız nasıl bişeymiş bi ölçüp tartalım. abimin ona ilgi gösterdiği için kıza yakınlasmıs olacagını düşünüyorum. abim normalde cok efendidir öyle fırlama tiplerden asla değil. ve iyiniyetli oldugu için karsısındakini de öyle sanabilir... ben ondan korkuyorum. dediğin gibi daha yeni gördüğü bir insanla birden böyle samimi olması bana normal gelmedi. inşallah kız iyi birisidir diye dua ediyorum hep. abimin üzülmesini istemiyorum hiç. başka ne yapabilirim bu kızın nasıl birisi oldugunu nasıl anlayabilrim kısa zamanda bunu bilmiyorum. daha abimin ilk günlerinde bile kız abime oara harcatıyormus elini cebine atmıyormus. amacı bu olabilir mi acaba diye de düşündüm acıkcası ve dediğin gibi kaydetmekten korktugu seyler mi var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?