- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Benle hiçbir ilgisi yokdolandıran kişi sanki sizin vasıtanızla abiyle tanışmış olarak algıladım yazdıkların dan eğer öyleyse seni suçlaması normal ha değilse sanane adamdan ne diye bulamaya çalışıyorsun derdim
ozaman hiçççç kafana takmayacaksın buldurmaya çalışmakla hata yapmışsın .devam arama deli mi ne senden bulmanı istiyor ne hali varsa görsünBenle hiçbir ilgisi yok
Yok istesen buldururdun yok İşte arkadaşların yapmak istememis yoksa bulurlardi filan.
+1Canım sen ailede herkesi bu kadar kafana takıyor musun ya ..
Boşver sana mı kaldı elin dolandırıcısını bulmak . Eşinde bi acayip benim karım polis mi desin . Dolandırıldıysa polise gitsin .
avukat mısın , zamanında ajanlık falan mı yaptın da illaki bulmanı bekliyor anlamadım
iyi ama eşinin abisinin bu kadar boş konuşmasına nasıl müsaade ediyorsun ki?Arkadaşım polis bu işlerle uğraşıyor onlarda bunu biliyor. Bütün mesele bu. Arkadaşım da istememiş bulmayı. Bende buldurmayi istemisim ayrıca arayip sormamisim
Telefonda söylemiş eşime.iyi ama eşinin abisinin bu kadar boş konuşmasına nasıl müsaade ediyorsun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?