Abisi kocamı işe almıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baksana, güler misin ağlar mısın. Böyle yazmış bir de eski konusuna…

Ben gidip kendime oksijen maskesi takacağım biraz, galiba sinir krizi geçirezammm
Suni teneffüs yapayım mı sana. İlk yardım sertifikam var

Baksana, güler misin ağlar mısın. Böyle yazmış bir de eski konusuna…

Ben gidip kendime oksijen maskesi takacağım biraz, galiba sinir krizi geçirezammm
Geçinmek diye algıladıgı ne acaba.
Harbiden merak ettim.
Ne yiyip, içiyor bunlar.
Hem de işsiz, çalışmayı sevmeyen bir kocayla ve bu pahalılıkta.

Ay yazdıkça yazasım geliyor. Tutamıyorum kendimi.

Sizi anal sekse zorlayan, ağzı leş gibi kokan, yıkanmayan, iş beğenmeyen kocanıza geri mi döndünüz??

Şu leş hallerine bakmadan size açılırsan beğenirim seni dediği için, açıldığınız eşinize geri döndünüz yani?

Duchenne MA çocuğunuz var, düzgün bir bakıma ihtiyacı var. Adamın umrunda değil. Yazıktır bari çocuğunuzu düşünün. Gerçekten size de çocuğa da yazık. Bu adamı boşayın, kendinize yeni bir hayat kurun. Evladınıza yazık ya. Vallahi deliriyorum.

Bu çocuklara çok üzülüyorum.

Yetmezmiş gibi siz acilde kanlar içinde düşük yaparken umursamayan bir adam bu. Cidden değiyor mu bu adam sizin yaptıklarınıza???

**yorumunu şimdi gördüm. Gerçekten merak ediyorum nasıl geçiniyorlar. Çünkü bu çocuğun özel ve ciddi bir bakıma ihtiyacı var. Sersefil yaşıyor yavrum, içim kıyıldı şu an.. Led_BiR_Vele_DisTiri

Tek çocuğa yazık.

Bu pisliği koca diye yanında tutup,onun için görünüşü değiştirip üstüne birde eltiden kıskanan kadın ondan farklı değildir. .

Etlisi kapabilir oyüzden boşamıyor olabilir

Kocanızın huyunu bile bile abisinden iş dilenip rezil olmak mı istiyorsun.ondan da önce bir işte dikiş tutmayan evine çocuğuna bakmayan adamla ne işiniz var evde besliyor musunuz?eve nerden para geliyor siz çalışmıyorsanız bu kocayla evliliği sürdürmek neden?

Eşiniz çalışmazken nasıl geçiniyorsunuz biz karı koca çalışırken zorlanıyoruz da
Kaynatam var evde onun emekli maaşıyla geçiniyoz oğlumdan engelli ve bakım parası var onu ben hiç görmüyom direk koçam alıyo

Babasıyla çok takışıyo iş bul git artık yata yata öküz gibi oldun diyo bana da abimi ara iki araba yıkarim kolay iş diyo çalışacani bilsem ararım ama calismazki

Kaynatam var evde onun emekli maaşıyla geçiniyoz oğlumdan engelli ve bakım parası var onu ben hiç görmüyom direk koçam alıyo
Ya daha niye bu adamlasın gebeliğe bağlı tansiyon problemim var tansiyonum çıktı yazık o evladın rızkını yiyor ki o para olmasa emin ol çok boşanmıştı yapmayın bunu kendinize lütfen yaaa

Eşinizi kefil olacaksınız ozaman.eşinizin aklı ile kimseyi aramayın,gitsin kendini düzeltsin sonra karşısına adam gb çıksın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…