- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.217
- 698
- Konu Sahibi Yorgunyurek35
-
Suni teneffüs yapayım mı sana. İlk yardım sertifikam varBaksana, güler misin ağlar mısın. Böyle yazmış bir de eski konusuna…
Ben gidip kendime oksijen maskesi takacağım biraz, galiba sinir krizi geçirezammm
Geçinmek diye algıladıgı ne acaba.Baksana, güler misin ağlar mısın. Böyle yazmış bir de eski konusuna…
Ben gidip kendime oksijen maskesi takacağım biraz, galiba sinir krizi geçirezammm
Eşine laf ettim ama tam tencere kapakmıs ya bunlar.Baksana, güler misin ağlar mısın. Böyle yazmış bir de eski konusuna…
Soruyoruz da onu ısrarla cevaplamıyor.Eşiniz çalışmazken nasıl geçiniyorsunuz biz karı koca çalışırken zorlanıyoruz da
Eli ayağı tutana yardım falan vermesinler araştırmıyorlar mı bilsem şikayet ederim böyleleriniSoruyoruz da onu ısrarla cevaplamıyor.
Sosyal yardım alıyorlarsa da eğer bilemiciim...
Tek çocuğa yazık.Ay yazdıkça yazasım geliyor. Tutamıyorum kendimi.
Sizi anal sekse zorlayan, ağzı leş gibi kokan, yıkanmayan, iş beğenmeyen kocanıza geri mi döndünüz??
Şu leş hallerine bakmadan size açılırsan beğenirim seni dediği için, açıldığınız eşinize geri döndünüz yani?
Duchenne MA çocuğunuz var, düzgün bir bakıma ihtiyacı var. Adamın umrunda değil. Yazıktır bari çocuğunuzu düşünün. Gerçekten size de çocuğa da yazık. Bu adamı boşayın, kendinize yeni bir hayat kurun. Evladınıza yazık ya. Vallahi deliriyorum.
Bu çocuklara çok üzülüyorum.
Yetmezmiş gibi siz acilde kanlar içinde düşük yaparken umursamayan bir adam bu. Cidden değiyor mu bu adam sizin yaptıklarınıza???
Ben direkt haram zıkkım ediyorum.Eli ayağı tutana yardım falan vermesinler araştırmıyorlar mı bilsem şikayet ederim böylelerini
Etlisi kapabilir oyüzden boşamıyor olabilirAy yazdıkça yazasım geliyor. Tutamıyorum kendimi.
Sizi anal sekse zorlayan, ağzı leş gibi kokan, yıkanmayan, iş beğenmeyen kocanıza geri mi döndünüz??
Şu leş hallerine bakmadan size açılırsan beğenirim seni dediği için, açıldığınız eşinize geri döndünüz yani?
Duchenne MA çocuğunuz var, düzgün bir bakıma ihtiyacı var. Adamın umrunda değil. Yazıktır bari çocuğunuzu düşünün. Gerçekten size de çocuğa da yazık. Bu adamı boşayın, kendinize yeni bir hayat kurun. Evladınıza yazık ya. Vallahi deliriyorum.
Bu çocuklara çok üzülüyorum.
Yetmezmiş gibi siz acilde kanlar içinde düşük yaparken umursamayan bir adam bu. Cidden değiyor mu bu adam sizin yaptıklarınıza???
**yorumunu şimdi gördüm. Gerçekten merak ediyorum nasıl geçiniyorlar. Çünkü bu çocuğun özel ve ciddi bir bakıma ihtiyacı var. Sersefil yaşıyor yavrum, içim kıyıldı şu an..Led_BiR_Vele_DisTiri
Kaynatam var evde onun emekli maaşıyla geçiniyoz oğlumdan engelli ve bakım parası var onu ben hiç görmüyom direk koçam alıyoEşiniz çalışmazken nasıl geçiniyorsunuz biz karı koca çalışırken zorlanıyoruz da
Kaynatam var evde onun emekli maaşıyla geçiniyoz oğlumdan engelli ve bakım parası var onu ben hiç görmüyom direk koçam alıyo
Ya daha niye bu adamlasın gebeliğe bağlı tansiyon problemim var tansiyonum çıktı yazık o evladın rızkını yiyor ki o para olmasa emin ol çok boşanmıştı yapmayın bunu kendinize lütfen yaaaKaynatam var evde onun emekli maaşıyla geçiniyoz oğlumdan engelli ve bakım parası var onu ben hiç görmüyom direk koçam alıyo
Eşinizi kefil olacaksınız ozaman.eşinizin aklı ile kimseyi aramayın,gitsin kendini düzeltsin sonra karşısına adam gb çıksınŞimdi kocamın abisi 2 sene önce araba yıkama yeri açtı ilk açtığında abi benide yanına alsana demiş abisi de eli alırim seni almam demiş kocam oldu olası çalışmayı sevmez zati daha önce boya satan dükkanda çalışıyodu adama kızıp dükkanın camını indirmişti bilgisayarını kırmıştı adamin zararını abisi ödemişti biliyo yani kardeşinin ne mal olduğunu şimdi bir daha demiş abi yanına al işim yok para yok cepte diye hayır demiş yine. Bana diyo ki sen abimi ara yalvar yakar acındir kendini çocuk aç ekmeğimi z yok diye ozaman belki beni alır dedi. Dedim hayatta yapmam öle bişey adam olda girdiğin yerde çalış dedim sana şimdiye kadar iyi davrananda kabahat dedi. Yani şimdi abisini arasam miki beni sever biliyom söylesem alır da ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?