- 24 Eylül 2021
- 41
- -47
- 1
- 38
- Konu Sahibi Yorgunyurek35
-
Bilsem giderlerim oluyo diyo bana oğluna bı çikolata bı çorap alıp gelmez sigarasi ickisine anca yeter kendi gibi arkadaşları var onlara yedirip içiriyoEsiniz paralari ne yapiyor?
Yavru senin eski konular da feci be. Nasıl bir mecburiyet bu işe yaramaz herifin yanında tutuyor seni, çok üzülüyorum.Şimdi kocamın abisi 2 sene önce araba yıkama yeri açtı ilk açtığında abi benide yanına alsana demiş abisi de eli alırim seni almam demiş kocam oldu olası çalışmayı sevmez zati daha önce boya satan dükkanda çalışıyodu adama kızıp dükkanın camını indirmişti bilgisayarını kırmıştı adamin zararını abisi ödemişti biliyo yani kardeşinin ne mal olduğunu şimdi bir daha demiş abi yanına al işim yok para yok cepte diye hayır demiş yine. Bana diyo ki sen abimi ara yalvar yakar acındir kendini çocuk aç ekmeğimi z yok diye ozaman belki beni alır dedi. Dedim hayatta yapmam öle bişey adam olda girdiğin yerde çalış dedim sana şimdiye kadar iyi davrananda kabahat dedi. Yani şimdi abisini arasam miki beni sever biliyom söylesem alır da ama bilemedim
Niye sığınacaksınız aklınız yerinde gençsiniz bu asalak la niye ömür çürütüyorsunuz evladına acımayan kimseye acımaz o engelli parası olmasa bu adam çoktan atmıştı sizi ki sizde biliyorsunuz kurtulun kamburunuzdan çözüm yollarını kapatıp çaresizim diyemezsiniz ben evledımın parasını kimseye yedirmem siz evladınızında hakkını yediriyorsunuzKocamla öle karı koca ilişkim yok sadece sığınacak yer gözüyle bakıyom çalışmıyoda akşama kadar yer içer yatar bende oğlumla haftanın 6 günü fizik tedavi özel okula gidiyoz zati kendisiyle çok muabbetim yok
Kadının aslan gibi kocasını bırakıp kendi sünepe kocasına göz koyacağını düşünmüş ciddi ciddi, insan gerçekten hayret ediyor.Siz bu kocayla hala devam mı ediyorsunuz? Eşiniz sizi taciz etmeye devam ediyor mu? bir de eltinizin gözünün eşinizde olduğunu düşünüyordunuz. Böyle düşünen bir aileyi neden adam işe alsın
Yasin bende o paraya güvenip evi terk etmiştim.ailemin yanına gittim onlarda beni gece yarısı evden kovdu bende engelli çocukla bir basima kalınca geri döndüm mecbur tek kendim olsam bı dakka durmam ama hasta çocukla coknzorYa daha niye bu adamlasın gebeliğe bağlı tansiyon problemim var tansiyonum çıktı yazık o evladın rızkını yiyor ki o para olmasa emin ol çok boşanmıştı yapmayın bunu kendinize lütfen yaaa
Şikayet edin kessinler maaşı bakalım kaç gün kalacak evdeBilsem giderlerim oluyo diyo bana oğluna bı çikolata bı çorap alıp gelmez sigarasi ickisine anca yeter kendi gibi arkadaşları var onlara yedirip içiriyo
Yinede çaresiz değilsiniz bi süre kayınpederiniz yardımcı olamazmı çocuğun bakımından çalışamıyorsunuz anlıyorum ama bu asalakla yaşanmazYasin bende o paraya güvenip evi terk etmiştim.ailemin yanına gittim onlarda beni gece yarısı evden kovdu bende engelli çocukla bir basima kalınca geri döndüm mecbur tek kendim olsam bı dakka durmam ama hasta çocukla coknzor
Herif pasaklının teki bi de, kocanı ilk defa temiz düzgün gördüyse kadın şaşırmıştır dediydik, zor inandıydıBu da sapık eşinize kızmanız gerekirken yine de ona toz kondurmayıp eltinize iftira attığınız konunuz.
Vallahi bazı üyeler bence bizim sabrımızı sınamak için konu açıyorlar.
İlk üye olduğumda çok daha yumuşak yorumlar yapardım. Ama artık fark ediyorum ki gerçekten değişmişim, sabrım azalmış. Ve sebebi de bu tarz konular.
Adam haklı valla çalışmayan bunları yapan birini bende almak istemem bide böyle ucu paralı işlerde aileden kişi olması bana dogru gelmiyor bi sıkıntı olsa küslük kavga vs oluyor el olunca bu dertte yok bende olsam aramam senin ailenle arandaki mesele beni karıştırma derim çıkarımŞimdi kocamın abisi 2 sene önce araba yıkama yeri açtı ilk açtığında abi benide yanına alsana demiş abisi de eli alırim seni almam demiş kocam oldu olası çalışmayı sevmez zati daha önce boya satan dükkanda çalışıyodu adama kızıp dükkanın camını indirmişti bilgisayarını kırmıştı adamin zararını abisi ödemişti biliyo yani kardeşinin ne mal olduğunu şimdi bir daha demiş abi yanına al işim yok para yok cepte diye hayır demiş yine. Bana diyo ki sen abimi ara yalvar yakar acındir kendini çocuk aç ekmeğimi z yok diye ozaman belki beni alır dedi. Dedim hayatta yapmam öle bişey adam olda girdiğin yerde çalış dedim sana şimdiye kadar iyi davrananda kabahat dedi. Yani şimdi abisini arasam miki beni sever biliyom söylesem alır da ama bilemedim
Tam olarak neresine sığınıyorsun çiçeğim? Şartların karın tokluğuna bile değil.Kocamla öle karı koca ilişkim yok sadece sığınacak yer gözüyle bakıyom çalışmıyoda akşama kadar yer içer yatar bende oğlumla haftanın 6 günü fizik tedavi özel okula gidiyoz zati kendisiyle çok muabbetim yok
Canlı bir örneğini ben görüyorum valla. Kaynata maaşı olmasa o diyeceğim. Bi de benim gördüğüm örnekte iş güç sahibi hali yolu yerinde kayınço yok. 5 erkek kardeş, bi adam etmezler toplasan.Konu sahibinin konularını biraz daha okursam paçalarıma kadar b.ka batacakmış gibi hissediyorum.
Bu kocaya?Kocanıza neden abisi ile çalışmaması gerektiğini, kendisinin fevri hareketleri olduğunu, iş hayatı ile aile hayatının ayrı olmasının uygun olduğunu, eğer yanlış birşey olursa yok yere abisi ile arasının bozulacağını, doğru olanın başka bir yerde düzenli, düzgün ve sakin bir şekilde çalışması gerektiğini güzel bir dille anlatın derim.
Kocası Türkçeden anlayacak kapasite de değil daha doğrusu dilden anlamaz çünkü engelli evladının parasını arkadaşlarıyla yiyor çalışmıyorKocanıza neden abisi ile çalışmaması gerektiğini, kendisinin fevri hareketleri olduğunu, iş hayatı ile aile hayatının ayrı olmasının uygun olduğunu, eğer yanlış birşey olursa yok yere abisi ile arasının bozulacağını, doğru olanın başka bir yerde düzenli, düzgün ve sakin bir şekilde çalışması gerektiğini güzel bir dille anlatın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?