Abisi kocamı işe almıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üzüldüm cidden , Allah yardımcınız olsun. Böyle bir adamı normal görmüyorsunuz umarım …

Yavru senin eski konular da feci be. Nasıl bir mecburiyet bu işe yaramaz herifin yanında tutuyor seni, çok üzülüyorum.

Niye sığınacaksınız aklınız yerinde gençsiniz bu asalak la niye ömür çürütüyorsunuz evladına acımayan kimseye acımaz o engelli parası olmasa bu adam çoktan atmıştı sizi ki sizde biliyorsunuz kurtulun kamburunuzdan çözüm yollarını kapatıp çaresizim diyemezsiniz ben evledımın parasını kimseye yedirmem siz evladınızında hakkını yediriyorsunuz

Siz bu kocayla hala devam mı ediyorsunuz? Eşiniz sizi taciz etmeye devam ediyor mu? bir de eltinizin gözünün eşinizde olduğunu düşünüyordunuz. Böyle düşünen bir aileyi neden adam işe alsın
Kadının aslan gibi kocasını bırakıp kendi sünepe kocasına göz koyacağını düşünmüş ciddi ciddi, insan gerçekten hayret ediyor.

Ya daha niye bu adamlasın gebeliğe bağlı tansiyon problemim var tansiyonum çıktı yazık o evladın rızkını yiyor ki o para olmasa emin ol çok boşanmıştı yapmayın bunu kendinize lütfen yaaa
Yasin bende o paraya güvenip evi terk etmiştim.ailemin yanına gittim onlarda beni gece yarısı evden kovdu bende engelli çocukla bir basima kalınca geri döndüm mecbur tek kendim olsam bı dakka durmam ama hasta çocukla coknzor

Yinede çaresiz değilsiniz bi süre kayınpederiniz yardımcı olamazmı çocuğun bakımından çalışamıyorsunuz anlıyorum ama bu asalakla yaşanmaz

Herif pasaklının teki bi de, kocanı ilk defa temiz düzgün gördüyse kadın şaşırmıştır dediydik, zor inandıydı

Adam haklı valla çalışmayan bunları yapan birini bende almak istemem bide böyle ucu paralı işlerde aileden kişi olması bana dogru gelmiyor bi sıkıntı olsa küslük kavga vs oluyor el olunca bu dertte yok bende olsam aramam senin ailenle arandaki mesele beni karıştırma derim çıkarım

Tam olarak neresine sığınıyorsun çiçeğim? Şartların karın tokluğuna bile değil.

Konu sahibinin konularını biraz daha okursam paçalarıma kadar b.ka batacakmış gibi hissediyorum.
Canlı bir örneğini ben görüyorum valla. Kaynata maaşı olmasa o diyeceğim. Bi de benim gördüğüm örnekte iş güç sahibi hali yolu yerinde kayınço yok. 5 erkek kardeş, bi adam etmezler toplasan.

Kocanıza neden abisi ile çalışmaması gerektiğini, kendisinin fevri hareketleri olduğunu, iş hayatı ile aile hayatının ayrı olmasının uygun olduğunu, eğer yanlış birşey olursa yok yere abisi ile arasının bozulacağını, doğru olanın başka bir yerde düzenli, düzgün ve sakin bir şekilde çalışması gerektiğini güzel bir dille anlatın derim.

Bu arada konu sahibine de saldırmaya gerek yok, eminim o da hepimiz gibi bu şekilde yaşamak istemiyordur.

Bu kocaya?

Kocası Türkçeden anlayacak kapasite de değil daha doğrusu dilden anlamaz çünkü engelli evladının parasını arkadaşlarıyla yiyor çalışmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…