- 26 Eylül 2010
- 17.555
- 32.863
- 798
Böyle diyen herkes görünce lensimin markasını istiyor meselaLensliyiz diye ezildik.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle diyen herkes görünce lensimin markasını istiyor meselaLensliyiz diye ezildik.![]()
Canım gencecik kızsın bence doğallık en iyisi.Ablamın oğlu 20 yaşında kız arkadaşıyla bizi tanıştırmıştı.Kızda lens vardı yaşı 18 civarındaydı kızın.En ufak bir negatiflikte takma göz diye bahsedildi arkasından.Bence doğallığından taviz verme.Eminim çok güzel bir kızsındır en iyisi olduğun gibi görünmen.Sevgiyle kal...Eki Görüntüle 1436175 Kızlar benim gözüm kahverengi.mavi lens kullanıyorum. Yarın sevgilimin abisiyle ve ablasıyla tanısmaya akşam yemegine götürücek beni. Sevgilim alısık lenslerime. Sizce orada lensimi takmalımıyım yoksa dogal mi gitmeliyim ilerde söz nişanda lensimi takmak istiyorum ama ilk tanısmada takmalımıyım karar veremedim.Birşey götürmelimiyim yanımda ne kadar oturmalıyım bilmiyorum. İlk tanısma tavsiyesi verirmisiniz kızlar. Çokkk heyecanlıyım.Lensli halim kızlar üzerine numaralı gözlüğümü takıyorum normalde böyleyim.
kim ne derse desin cok yakısmıs canım lensler