• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abiye arıyorumm

CINCIK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
718
0
116
İstanbul
merhaba kaynımn kına gecesınde gıyıcek abıye arıyorum 36 beden gıyınıyorum bazen 38 de oluyo şık bıse ıstıyorum elınde olan varsa resım koyabılırmı ve tabii fıyatta

ya kımsede abıye yokmu hadi kızlar ya hepımız neredeyse aynıyız 1 kere alıyoruz ve bıdaha gıyemıyoruz burdan degıs tokus ta yapabılırız veya daha uygun fıyatlara satabılırız

az beklersen ben sana bir resim koyarım beğenmeyebilirsin belki ama fikir olur en azından

nasıl abıye arıyorsun canım acıkmısın kapalımı mesela bende var kınamda bıkere gıydım bır daha gıymedım abıyemı 36 38 bedene gayet olur altı saten ustu transparan sık bı abıye onunde yırtmacı bulunmakda suan elımde fotograf yok ama koyarım yarın belkı hıc kımsede daha gıymedı ıstedın modelı tarzını belırtırsende daha cok yardımcı oluruz

$DSCF8671.webp altına altın sarısı kafesli ayakkabılarım vardı...gerçi abiye kategorisine girmeyebilir otantik abiye diyelim..:8:

nasıl abıye arıyorsun canım acıkmısın kapalımı mesela bende var kınamda bıkere gıydım bır daha gıymedım abıyemı 36 38 bedene gayet olur altı saten ustu transparan sık bı abıye onunde yırtmacı bulunmakda suan elımde fotograf yok ama koyarım yarın belkı hıc kımsede daha gıymedı ıstedın modelı tarzını belırtırsende daha cok yardımcı oluruz

acıgım canım sen resım koyabılırsen vede fıyat cok memnun olurum

degişikmiş aklımda kalsın ne kadara verirsin peki.bu arada cok sagol

Ben bunu açıkçası kınamda giymiştim 385 aldım 4 taksit:D
150 ye veririm herhalde gerçi kıyamıyorum da ama dediğin gibi ben bunu bir daha nerde giyicem...

Ben bunu açıkçası kınamda giymiştim 385 aldım 4 taksit:D
150 ye veririm herhalde gerçi kıyamıyorum da ama dediğin gibi ben bunu bir daha nerde giyicem...

ok aklımda bulunsun bıde ben daha uygun bakıyorum normal sıfır almaya kalksam zaten 100-150 ye buluyorum ama cok masrafımız var bı cok dugun pespese gelıyo takısı kıyafetı derken bayagı masraf oluyo.ondan buraya basvurdum.ama yınede cok sagol.

bendede çok var birer kez giyilip kalmış düşünürsen takas yapabiliriz,ben özele mesaj atamıyorum sen atabiliyosan mailini gönder foto koyayım

arkadaşım buldun mu abiye ? Nasıl abiye düşünüyorsun kısa mı uzun mu? renk olarak açık tonlar mı koyu tonlar mı?
Begendiğin abiyeleri yada düşündüğün abileri sen foto olarak koy, elinde olan da söylese daha iyi olmaz mı?

bulamadım düğünümüz zaten hazıranda o zamana kadar belkı bıse cıkar dıye beklıyorum.ozellılkle esten dosttan bulmaya calısıyorum.kaynımın dugunu ve kınası var.onda gıymek ıcın şık uzun abıye bakıyorum.tabıkıde uygun fıyatlı.cunku maddı acıdan cok sıkısıgız.hatta belkı odunc veren cıkarsa cokk makbule gecer ozaman.

bendede 2 tane abiye var. 1tanesini kendi kına gecemde giydim, diğerini nişanımda.
evlendikten sonra çok kilo aldım şimdi her ikiside olmuyor.36-38-40 bedene uygunlar.ister türbanlı ister açık olarak kullanılabilir.

Back
X