• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler abiyemin üstüne ne renk eşarp örtmeliyim ?? (resimli)

maviyexsxil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2008
382
1
116
37
Antalya
$20052011391.webp

herkese merhabalar
bu elbiseyi aldım mezuniyetim için fakat başıma nasıl bişey örtsem bi türlü karar veremedim elbisenin rengi biraz koyu bi kırmızı yardımcı olursanız sevinirim

elbisenin aynı renginden şifon başörtü alabilirsin,kestiriliyor kumaşçılardan çok güzel oluyr bi parçada gümüş rengi alırsın kuaförün güzel bi şekil verir bence....

gümüş rengi esarp ve ayakkbyla gzel olur ama bi denemek görmek lazm sırıtrsa elbsenin tonlarnda bişey de terch edeblrsn

elbisenin aynı renginden şifon başörtü alabilirsin,kestiriliyor kumaşçılardan çok güzel oluyr bi parçada gümüş rengi alırsın kuaförün güzel bi şekil verir bence....

zaten etek boyu kısalıcak ordan çıkacak olan kumaşla deneyebilirim

bence elbisenin renginden örtü çok saçma olur. elbise kırmzıı başörtüsü kırmızı çok boğar. ben olsam çok güzel gri bi eşarp alırdım,, elimede gri bi çanta alırdım,, hem elbisende gümüş rengi bi detayda var hoş olur bence

aynı renk esarp boğar bence çünkü abiyenizin işlemesi zaten aşırı dikkat çekmiyor, eşarpınızı da lame rengi alın aynı renkte ayakkabı ve çanta ile bütünlük sağlar. :34:

öncelikle elbisen çok hoşmuş,güle güle giy:)elbisenin belindeki çiçeğin taşları var ya onun renginde bişi bence hoş olur,ama o hoşuna gitmezse aynı renklerde arkadaşın dediği gibi şifon bi fular alıp içine o renk gümüş rengi bi bone takar, yanına da yine taşlı bi aksesuar takarsan çok tatlı olur eminim:)Hayırlı olsun bu arada.

öncelikle elbisen çok hoşmuş,güle güle giy:)elbisenin belindeki çiçeğin taşları var ya onun renginde bişi bence hoş olur,ama o hoşuna gitmezse aynı renklerde arkadaşın dediği gibi şifon bi fular alıp içine o renk gümüş rengi bi bone takar, yanına da yine taşlı bi aksesuar takarsan çok tatlı olur eminim:)Hayırlı olsun bu arada.

teşekkür ederim elbisemi beğendiğiniz için bulması baya bi zor oldu Antalya'da yaşıyorum ve kapalı abiye bulmak işkence olmuştu resmen. çiçeğn rengi bi eşarp alıcam büyük ihtimal yani gri gümüş gibi buraya koyarım resmini yine

bence elbisenin renginden örtü çok saçma olur. elbise kırmzıı başörtüsü kırmızı çok boğar. ben olsam çok güzel gri bi eşarp alırdım,, elimede gri bi çanta alırdım,, hem elbisende gümüş rengi bi detayda var hoş olur bence

ben de böyle düşünüyorum:61:

abiye kapali olunca, e$arp ve abiye ayni renkte olunca cok boguyor.

onun icin, bel kisminda, griy gibi bir cicek var.
Griy e$arp,
griy canta,
griy ayakkabi
ve gumus renkli cok iddali, bel kismindaki cicek gibi bir YUZUKLE muhte$em olur!

Back
X