Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Abiyenin üzerine giyeceğim bir bolero bulamadım

seyrantepe

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
210
1
316
Diğer
kızlar ne sorunlar okuyoruz bu da buraya yazılır mı demeyin, ama cidden kafayı yiyeceğimmmm... bakmadığım yer kalmamasına rağmen abiyenin üzerine giyebileceğim bi bolero bulamadımmm:( birazcık şık bişey istiyorum yok yok... bana kalsa sadece elbiseyi giyeceğim ama eşimin ailesi fazlasıyla muttasıp :(

Abiye satan mağazalara gitmelisin. Orda Saten, dantelli vs vs bir sürü bolero bulabilirsin.

Abiye satan mağazalara gitmelisin. Orda Saten, dantelli vs vs bir sürü bolero bulabilirsin.

cnm kaç tane mağaza dolaştım abiye ararken de, ama bulamadım. anadolu yakasında bildiğiniz bi yer var mı acaba? elbise kırık beyaz askılı uzun. tüllü olduğu için. bolero da yine tüllü bişi olsun istiyorum. ne renk uydurabilirim boleroyu o konuda da net değilim açıkçası... pudra rengi ile yine kırık beyazda kararsız kaldım.

pudra beyaz olabilir, nü olabilir
anadolu tarafını fazla bilmem ama kadıköy tarafına baktın mı

cnm kaç tane mağaza dolaştım abiye ararken de, ama bulamadım. anadolu yakasında bildiğiniz bi yer var mı acaba? elbise kırık beyaz askılı uzun. tüllü olduğu için. bolero da yine tüllü bişi olsun istiyorum. ne renk uydurabilirim boleroyu o konuda da net değilim açıkçası... pudra rengi ile yine kırık beyazda kararsız kaldım.

Ben Ankaralıyım hicbir fikrim yok İSt da nerde bulunur :S

kırık beyazsa abiyeniz toz pembe bolero üstüne çok hoş olur, hem yılın moda rengi ne de olsa =) eğer hazır bulamazsanız diktirin bence, başka bir modeli beğenip istediğiniz renklerde diktirebilirsiniz...

mango da adil ışık ta filan o kadar çok olur ki istedigin bolereolardan hatta hafif simli pullu olanları bile vadır. Ekole de bakabilrisin. bulamazsan da ve bedenni sorunsuzsa internetten al. Eğer hiç bir şey bulamazsan şal al şalı üstünden indirme.

şimdi baktım da internette çok güzel bolereo modelleri var vaktin varsa ipini kendin alıp örebilirsin de

Salı pazarı cuma günleri de kuruluyor o ki and yakasındasın tavsiye ederimm sadece kumaş satıyorlar..
Çok cüzzi bi rakama alıp terzide istediğin gibi diktirebilirsin..:34:

kızlar çok sağolun diktirme olayını düşündüm ama o zaman önce gözüme model kestireyimmm:) pudra rengi ii durur die düşünüyorum, altına da pudra rengi ayakkabı ile... kırık beyaz olması terettütte bırakıyor ama...

Kıyafetinizde sadece kırık beyaz hakim renk ise kırık beyaz bolero olur
Kıyafetiniz tüllü ve sade ise yakaları yukarıda dantelli bolerolarda var
Fatih caddesine baktınız mı?
Cengiz aktür ve diğer mağazalarda elbisenize kombine edecek bolerolar bulabilirsiniz.
Ya da elbisenizle uyumlu boleroyu terzide istediğiniz süslü bir şeklede getirebilirsiniz.

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle "KK Vitrin-Üyelerinden seçmeler" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Back
X