Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler abiyeye uygun ayakkabı önerisi kızlarrrr.... (resimli)

bintulineb

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
528
49
118
merhaba kızlarrrrr...

kuzenimin düğünü için bu elbiseyi aldım.
gümüş rengi ayakkabı düşünüyorum ama hayatım boyunca hiç topuklu ayakkabı giymediğim için nasıl bir ayakkabı seçeyim, karar veremedim. dolgu topuk için daha rahat dediler, bilemedim...

bir de şu saç modelini istiyorum. saç çiçeği uygun olur mu? ne renk olsa güzel olur?

önerilerinizi bekliyorum...
şimdiden teşekkürler...
mucuklar...

bence bu elbiseye dolgu topuk olmaz. sadelikten yana olduğum için gümüş ayakkabı bu elbiseyi cok abiyeleştirir diye düşünüyorum. elbisenin aynı tonunda ince bantlı platformsuz sade bi ayakkabı tercih edebilirsin bence :) saç modeli illa ki bu olucak diyosan bence çiçek olmamalı. ama sımsıkı at kuyrugunu düşünebilirsin. naçizane fikirlerim :)

canım sade dediğin ayakkabı modelinden bi örnek verebilir misin acaba?

bu saç modelini düşündüm çünkü saçlarım kısa; önü uzun arkası kısa modelden. ancak bu topuz yapılabilir. ve ben topuz istiyorum.

canım bunu bulabildim bu gelinlik ayakkabısı gerçi ama :) bunun elbisenle aynı tonda olanı düşündüm ve cok yakıstırdım. bu arada minik balerin topuz düşünebilirsin bence cok güzel.

uuu kıyamam...
çok şık.
keşke giyebilsem...

şimdiye kadar hiç topuklu ayakkabı giymedim. onu ne yapacağım bilmiyorum. :44:

balerin topuz fikrini sevdim. olabilir.. evet.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…