- Emoji Skoru
- 20
- Puanlar
- 28
Benim bir ablam var 40 üstü yaşında bende 29. Ablamla hiç anlaşamıyorum ezelden beri. Kendisi evli arada bize gelir. Sürekli benden iş bekler bende yapmam hep emri vaki konuşur şunu yap bunu yap şunu topla yapmayınca da beddua eder. O gelince ben odama çekiliyorum çıkmıyorum annem ilgileniyor. Anneme de ben bu eve iş yapmaya mı geliyorum niye oturuyor o ne işe yarıyor demiş. Sanki ben ona hizmet etmek zorundayım. Çok kıskanç birisi herşeyi kıskanır istedigi olmayınca beddua eder üste çıkar sen kimsin sen benimle böyle konuşamazsın seni söyle yaparım böyle yaparım hele bir dene gibi konuşur. Bugün de kavga ettik. Ben annemle konuşuyorum sürekli araya giriyor bende bağırdım oda bana saldırmaya çalıştı bende sinirden bıçak orda alırım saplarım dedim sinirden odama gittim. Pişman oldum öyle söyledim diye ama aşırı sinirlendim. Ben hiç anlaşamıyorum onla bana hep saygısızsın der ama kendini görmez. Şuanda bekar oldugum için annemle kalıyorum ablamı zerre sevmem görmek bile istemiyorum yüzünü ne yapıcam ben bana akıl verin o kadar nefret ettirdi ki kendinden lanet olsun böyle ablaya diyorum daha neler varda işte