• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abla ile anlaşamamak

Of ne konuşuyorsun ordan car car ya kör müsün ablanızın beddua etmesini onaylamıyorum ama karşılıklı hatalar var yazmışım. Yani insanı sinir ediyorsunuz. Yorumum kime ve neye göre yanlış ? Size göre yanlış olan bana göre doğru. Doğru gelmiyorsa siz de kendi dogrunuzu yazın madem. Millete tebelleş olmayın. Konu sahibinin yeni hesabısınız muhtemelen
Niye unutunca yanlışınız doğru mu oluyor, tabi ki gündeme getirebilirim yasak mı?

Annenizi bile azarlıyorsa anneniz ablanızı çok şımartmış. Bırakın ne konuşursa konuşsun, duymayın. Direkt size müdahalede bulunursa altta kalmayın, kendinizi savunun. Onun dışında kaale almayın kendisini, eşyalarınızı karıştırıyorsa o geldiğinde odanızın kapısını kilitleyin. O niye iş yapmıyor diye sorarsa "senin gudubet suratını görmek istemediğim için" deyin geçin. Anneniz bu zamana kadar ağzına bir tane yapıştırıp susturmadıysa bu saatten sonra da yapmaz. Bari siz kendi canınızı sıkmayın.

Bilmediğiniz için böyle demeniz normal. Bende çok pişman oldum zaten dedigime Allah uzak etsin. Anlaşamıyoruz hep kullanmaya ezmeye çalışıyor beni
Bence görüşmeyin araya mesafe koyun her kardeş kardeş olacak kuralı gerçek değil.Ben buna hiç inanmıyorum.Aşıri karakter farklılıkları varsa insan gecinemez .Büyük abla hep küçük beni kıskanıyor kafasında olabilir . Küçük kardeş önemsenmedigini hep eleştirildigini hissedebilir.Kardes diye niye dışardaki insanların kardeşlerin iyi anlaşması gerektiğine inandiklarini hiç bilmiyorum.Anlasma kan bağı ile olmaz onun için gerçekten can bağı gerekir .Sizde kardeş değil karındaş olmuşsunuz.Bu derece ise ciddi mesafeli olun ikinizde .Çok görünen bir durum.Zaten çok iyi anlaşır görünenler de bir taraf bir tarafı idare ettiği için öyle

Yani her annede anne olamiyorsa kötüsü varsa bu kardeş içinde geçerli son derece de normal.Cok iyi anlaşmak zorunda da değilsiniz rol yapmak zorunda da .Hayatınızda size toksik gelen sizi bu derece cildirtma noktasına getiren kim olursa olsun uzak durulmali mümkün olduğunca.Zorlamayin yürümez .Yanî dediğim gibi kimi iyi anlaşır kimi anlaşamaz karakter farklılıkları aynı anne babadan doğmuş olmak ortak çocukluk anıları yetmez.Bu nedenle hasta olmak yerine uzak durun .

Back
X