- Emoji Skoru
- 14.124
- Puanlar
- 248
Merhaba daha önce bu tarz muhabbetler yapılmıştı diye hatırlıyorum ama nedense bugün ben de paylaşmak istedim.çalıştığım hastaneden başka bir hastaneye ilaç almak için gitmiştim.amatem diye biryer var oraya yemek yemek için uğradık.sonra baktım bir adam benimle sürekli göz teması kuruyor, birşeyler soruyor, yabancıların arasında beni kolluyor, yol gösteriyor.zaten aşağıda da tuvaleti sorduğumda çok ilgili davranmişti.resmen fiziksel temas edecekti o derece.hatta senin icin en iyi yer burası falan dedi.sonra işte yemekte bakışmak falan derken ekmek almış gelmiş.ben de bakmıyorum abla ekmek alır mısın demez mi? Öyle ağzına kürekle vurasım geldi.eee mâdem abla diyeceksin amaç ne o zaman bu hâller hareketler? Haa bir de hepsi değil ama bir adam var işerinde inadına inadına yapar gibi abla aşağı abla yukarı.tamam takılmayayim diyorum ama abla da abla da abla.özellikle yapsan bu kadar olmaz.hatasini anlasın diye ben de ona gidene kadar abi abi deyip durdum ama yok nato mermer nato kafa.kendimi de garip hissettim ki garip çünkü.tamam yaşla alakalı değil bu durumlar bizim ülkede biliyorum ama koskoca üniversite mezunu insanların hacı Mehmet amca gibi konuşması sinirime dokunuyor.hatta bazı yaşlılar bile öyle değil.bizim oraya geliyorlar ne kızım ne abla diyen, hanımefendi diyen.80 yaşında amcalar kadar olamiyorlar.bazen sallayıp geçiyorum ama bazen de sinirleniyorum.teselli istediğim için yazmadım ama gencecik egitimli nesillerin işyerinde ya da kadınlarla nasıl iletişim kuracağını bilmemesi çok acınası ve üzücü gerçekten.kendimden düşünüyorum biri en az 45 yaşında değilse kimseye abi falan demem.düşünüyorum 30 yaşında bir erkeğe abi dediğimi ne kadar abes, saçma sapan ağızlarına da yakışmıyor o kadar kötü duruyor ki.dağ ayıları ülkesi.