• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abla kardeş ilişkisi

Yaşları abla değil teyze hala olacak kadar var .Yaş farkı kuşak çatışması demektir .Siz onlara yetisemezsiniz onlar sizin yaşa inemez .Zaten kan bağı önemsiz can bağı yoksa kardeş dediğin karındaş.Aile eşit davranacak sosyal açıdan anılar olacak karakterler uyacak zevkler tutacak anca öyle o iş .Aynı anne baba yetmez kardeş olmaya . Görüntüde evet gerçekte kardeş olamayan binlerceden birisiniz takmayın .Anne baba yada çevre kardeş istiyor işte oda çoğu zaman bu kadar olabiliyor

Bu konuyu daha once okudum ben, oradada ilk mesaj bu sekildeyken konu ilerledikce eniste yalnizken taciz ediyordu, konu sahibi gitmeseydi, detayları dinleseydik keske

Ben seni tebrik ediyorum kucuk yasta eyvallah dememis o adama haddini bildirmissin. Kimse senin kiyafetine yada yasam sekline laf soyleyemez. Kutuphaneye gittin doye imalar da bulunamaz. Ablan orda cikip dememis ki sen kimsin benim kardesime karisiyorsun. O yuzden bos ver
kendi hayatina odaklan
bende kardeslerimle hic bir zaman sağlıklı baglar kuramadim onceleri uzuluyordum ama baktim degismiyor artik kabullendim kendi hayatima odaklandim. Olmayinca olmuyor dunyanin sonu degil. Okulunu oku meslegini eline al evlen kendi hayatini kendi aileni kur. Bos ver onlari hic takılıp mevcut hayatini yipratma.
Ablam kocası anneme laf söyledi onda bile ağzını açamadı kocasına eziliyor onun yanında bu yaştan sonra da boşanamaz kalır öyle

Ablaların baya baya kıskanıyor seni. Özellikle büyük olana çok dikkat et. Muhtemelen eşinin yanında sizin hakkınızda o kadar kötü konuşuyor ki o da size laf söylemekten geri kalmıyor. Pislik herif aklı fikri uçkurunda muhtemelen ve sana da o şekilde yansıtıyor. Hiç altta kalma. Söyle lafını. Yoksa daha çok şey söyler bu kişiler. Anne babanın sizlere yaklaşımı nasıl? Ablalarınla sana karşı? Bu arada her şey zamanına göre değerlendirmek lazım. Onların zamanıyla seninki bir değil olamaz da. İmkan varken almayacak mı ailen sana, ya da güzel imkanlar sunmayacak mı?
Evet bende katılıyorum ailemin şuan maddi imkanı varken bana vermesin mi ailem bana karşı iyi bana karşı daha farklılar diğerlerine kıyasla özellikle babam bana daha ilgili seni daha çok seviyorum diyor en küçük çocuk olunca bir daha daha ayrı bir bağımız da var tabi

Evet bende katılıyorum ailemin şuan maddi imkanı varken bana vermesin mi ailem bana karşı iyi bana karşı daha farklılar diğerlerine kıyasla özellikle babam bana daha ilgili seni daha çok seviyorum diyor en küçük çocuk olunca bir daha daha ayrı bir bağımız da var tabi
Yalnız babanın yaptığı doğru bir şey değil. Açık açık babam ablalarıma ayrımcılık yapıyor diyorsun şu an. O zaman ablanın ailesine karşı kocasının tarafını tutmasında yadırganacak bir şey yok. Kocası anneme babama laf söyledi ablam ağzını açmadı diyorsun da neden evlat ayrımcılığı yapan ebeveynlerini savunsun ki?

Anlattıklarına göre kafamda canlanan enişte profili maalesef hiç hoş değil, tam Müge Anlı eniştesi diyeyim sen anlarsın.
Sana demem o ki, uzak dur o adamdan, ablaların da pek matah insanlar değillermiş zaten boşver herkes mükemmel aileye sahip olacak diye bir şey yok kendini kurtarmaya bak.

Yalnız babanın yaptığı doğru bir şey değil. Açık açık babam ablalarıma ayrımcılık yapıyor diyorsun şu an. O zaman ablanın ailesine karşı kocasının tarafını tutmasında yadırganacak bir şey yok. Kocası anneme babama laf söyledi ablam ağzını açmadı diyorsun da neden evlat ayrımcılığı yapan ebeveynlerini savunsun ki?
Dediklerinize katılmıyorum ablamlar evlendi gitti bi ben kaldım geriye bunun evlat ayrımcılığına gireceğini düşünmüyorum zaten de her ailede bir favori çocuk vardır

Eniştene az bile yapmişsin. Sana tavsiyem seni kiskanan, savunmayan, senin hakkin da böyle konuşan sapiklardan olabildiğince uzak dur. Önce kendini düşün

Back
X