- 17 Ağustos 2015
- 602
- 395
- 23
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sence en fazla kac gosteriyor olabilirim ki 50 6oTürkiye de yasiosun yaafu. Belkı yaslı da gözüküo olabılırsin.
Valla durmuyorum ya en fazla 25 gosteriyorum.ustunj diyen olmadi oyle demeyin oda zoruna gidiyor insanjn abla demesin trafikte 1 saat beklerim ayakta yaYaşından büyükmü duruyosunkıben 32 yasındayım daha bana yer veren olmadı
ayakta gitmektense ben teyzeye bile raziyim
![]()
iyi dee yaşa bakmıyor o hitap şekli "abla" bana 35 yaşındaki dolmuş şoförü abla diyor ya22 yaşındayım kendi yaşıtlarımdan sürekli abla kelimelerini duymaya başladım zoruma gidiyor artık ya psikolojim bozuldu kardeşim bile abla demiyor bana biraz önce kargo almaya gelen çocukla konuşuyorum işte size ulaşmak imkansız sürekli meşgul gibisinden şaka yapıyorum abla çok yoğunuz demez mi kan beynime sıçradı abla ne ya sürekli bunu duymaktan bıktım işten eve dönüyorum otobüste gel abla otur diyorlar içimden abla deme yerde verme öküz diye saydırıyorum budamı dert diyeceksiniz ama çok taktım bu durumu![]()
Evet hanimefendi demiyorsan siz de demi bu kadar da okuz olunmaz siz demek cokmu zor 3 harfBende sinir oluyorummm
abla ney ya....![]()
Tuvalet terliyle vurcan boylwlerin agzina :)iyi dee yaşa bakmıyor o hitap şekli "abla" bana 35 yaşındaki dolmuş şoförü abla diyor ya![]()
Ney abala deme.lazim olur fantezisimi abovvv :)Bizim ülkemiz abla demek,
Seni kardeş olarak görüyirum demek kızaamben biri demese hemen anlıyorum adamın niyetini
![]()
Bide o var demi bacim kardesim dunya ahiret abla hey ben bunlari 5 kisi daga kaldirsinda kurtulak :)Hahahaha ayy cok hossunuz konu sahibi...
Bir arkadasta belirtmis abla bizde; hanimefendi,bayan x,matmazel madam gibi bisey...
Eger daha samimiyse kisi "aplasi" seklinde oluyor.
Ben kasaba manava kasiyere beyefendi diyince garipsiyorlardi simdi abi(!) diyorum buyur aplammmm diyor..
Bakarmisiniz ? Afedersiniz?beyefendi diyince? Onlarda ne diyecegini sasiyor ama abi? Diyince buyur aplasi diyorlar.
Bence iyi ya apla iyidir.
Ben en cok bağan'a gicik oluyor hele hele bacim lafina uyuz oluyorum![]()
Hanimefendi demiyorsa bile siz de ya siz tanimadigin birene abla ne ki ayni yastayiz tahminendaha az önce abla lafını duydum,ben takmıyorum bunu diyenler eğer tanıdıklarım değilse hitap özürlü olduğunu düşünüyorum.Sonuçta karşınızdaki bayanın yaşını bilmiyorsanız abla yerine hanımefendi denebilir![]()
Kesinlikle katılıyorumBence abla eğitim seviyesi düşük insanların hitap şekli. Kafaya çok takmamak lazım .
Birazda saskinliktan oluyor.
Ben kizimla parka gittim gecenlerde ben 39 yadindayim kadin 30-35 arasidir kadin kizimi seviyor uzaktan kucagina almak istedi kizim gitmek istemedi kadin zorla kucagina alacak bende aman teyze zorlamayin dedim kadin bozuldu neyse ben kizimi kucagina vermedim diye bozuldugunu dusundum meger kadina teyze demisim aslinda "teyzesi" demek istemistim kismet boyleymis