- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Kusura bakma da eski konunu gun gibi hatirliyorum. O kadar geldigine sukret. Cok normal boyle davranmasi.Ablam bayramdan bir iki gün önce geldi eşiyle anneme. geldiği gün görüştük bayramda da yanına gittik bayramın ikinci günü de gittik. Ertesi gün biz eşimle tatile çıkacaktık. gittik gittiğimiz gün akşamı da onları bize davet ettik. Geldiler bi saat oturup gittiler yeğenim çok küçük hep ağlıyor ama bizde evdeydik yani dışarda olsak neyse. Ablam gelmeden önce eşi ile konuşup anlaşmış çok oturmayalım hemen kalkalım diye eniştem demiş eşime. Eşim söyledi bana da. Çok ilginç işte kaç aydır görünüyorsunuz hemen kalkmak istemesi dedi. Bana da ilginç geldi. Sizce normal mi? Sz kardeşinizle oturmazmıydınız evine gitmişken? Sonra hep siz mi dert anlatırsınız kardeşinizi hiç dinlemez misiniz? Kötü gününde neyin var demez misiniz?
Ablam bayramdan bir iki gün önce geldi eşiyle anneme. geldiği gün görüştük bayramda da yanına gittik bayramın ikinci günü de gittik. Ertesi gün biz eşimle tatile çıkacaktık. gittik gittiğimiz gün akşamı da onları bize davet ettik. Geldiler bi saat oturup gittiler yeğenim çok küçük hep ağlıyor ama bizde evdeydik yani dışarda olsak neyse. Ablam gelmeden önce eşi ile konuşup anlaşmış çok oturmayalım hemen kalkalım diye eniştem demiş eşime. Eşim söyledi bana da. Çok ilginç işte kaç aydır görünüyorsunuz hemen kalkmak istemesi dedi. Bana da ilginç geldi. Sizce normal mi? Sz kardeşinizle oturmazmıydınız evine gitmişken? Sonra hep siz mi dert anlatırsınız kardeşinizi hiç dinlemez misiniz? Kötü gününde neyin var demez misiniz?
Eniştenin doğru söylediği ne malum? Doğruysa bile karısıyla aldığı özel kararı niye size yansıtacak kadar terbiyesiz?Ablam bayramdan bir iki gün önce geldi eşiyle anneme. geldiği gün görüştük bayramda da yanına gittik bayramın ikinci günü de gittik. Ertesi gün biz eşimle tatile çıkacaktık. gittik gittiğimiz gün akşamı da onları bize davet ettik. Geldiler bi saat oturup gittiler yeğenim çok küçük hep ağlıyor ama bizde evdeydik yani dışarda olsak neyse. Ablam gelmeden önce eşi ile konuşup anlaşmış çok oturmayalım hemen kalkalım diye eniştem demiş eşime. Eşim söyledi bana da. Çok ilginç işte kaç aydır görünüyorsunuz hemen kalkmak istemesi dedi. Bana da ilginç geldi. Sizce normal mi? Sz kardeşinizle oturmazmıydınız evine gitmişken? Sonra hep siz mi dert anlatırsınız kardeşinizi hiç dinlemez misiniz? Kötü gününde neyin var demez misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?