Abim duyar diye korkmusBence ailenden korkuyodur senden hoslanmasa evlilik konusmazdi. Ablan niye boyle yersiz bi hareket yapmis?
Ya benim babam yok abimde evde sözü geçen insan bi 6 ay beklememiz lazım söylemek için o geçen süre de baskasindan duyar sa is kötu olurGerçekten seviyorsa neden bıraksın hadi korktu bıraktı diyelim anlayamadım neden evlilik niyeti varsa çekimsin ki bu kadar. Abin çok mu sert. Senin için bişeyleri göze alması gerekir. Abinden önce annen baban var. Onlar varken laf düşer mi abiye
Bence bu kader ben ki abimden deli gibi korkan kizAnnemle babama açılıcam de bakalım ne diyecek. Çözüm bul. Bulduğun çözüme göre anlarsın sevip sevmediğini
Abin duysa ne olacakmis cocugun niyeti evlilik zatenAbim duyar diye korkmus
Ama istemeye falan anca baharda olur dedi o zmn a kadar da kimse duymasın dedi hani belki olmaz Adımız çıkmasın diyeAbin duysa ne olacakmis cocugun niyeti evlilik zaten
Sevdim ama☺Ablanın mesajı ile vazgeçen ,senin yalvarmalarınla barışan birinden hayır gelmez.Önce kişiliği otursun sonra ne istediğine karar versin de öyle ilişki yaşasın.
rüzgar nereden esiyorsa oraya savrulan birinden hayır gelmez.
Not:abinin arkadaşından başka erkek mi kalmadı kuzum .
Ablam evli ya niye kıskansin ailemin huyu nu bildiği için sevgili olduğumuz oryaya çıkarsa ne verirler ne ikna olurlarAblan kıskanmış bence sizi. :d yaşlar kaç? Abine söylesin bence sevgilin. Arkadaşının kız kardeşiyle evlenen insanlar biliyorum.
Yok ya tanıyorum az çok onu hem biliyor aldatsa bile hemen kulağıma gelir abimle çok samimi onu bırak böyle şeylerden pek anlayan biri diilAblan niye ona mesaj atmış anlamadım . Ben olsam ablama iyi bir patlardım ne demek benle değil de onunla konuşmak ... Abin arkadaşına güvenmeyecekse kime güvenecek ?
Ablanın lafıyla bu gün senden ayrılan ,Yarın evlenince abim kardeşimi geri getir dese geri mi verecek? Bu adam seni aldatıyor olmasın sonuçta raya süre girdi bulmuş olabilir başka birini ? Aynı anda senide götürüyor olabilir .
Yok ya tanıyorum az çok onu hem biliyor aldatsa bile hemen kulağıma gelir abimle çok samimi onu bırak böyle şeylerden pek anlayan biri diil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?