Sana tavsiyem şu canım.Mış gibi yap.Daha önce mülakatlara katılmış ,stajda tur rehberi ve bankada çalıştığım için sana şunu diyebilirim.Özgüven sonradan oluşabilcek bişey evet.Bazılarında doğuştan olur.Eğer sen eksikliğini hissediyosan bunu geliştirebilirsin.Ben kendimin problemini bulmaya çalıtığımda en büük problemin kendimi başkalarıyla kıyaslayıp neden bende onlar gibi özgüvenli değilim dedim.Bi kere herkesin kendiyle problemi var bunu bil.(benimde var)
Ama bunu insanlara hissettirme.ÖzgüvenliyMİŞ gibi yap işde en uzman senMişsin gibi yap vs.Ama bunu kararında yap.Kimseye bişey kanıtlamaya çalışma.Sınava çalış ve şu an göbeğini özgüvenini düşünme.Sınavın bittiği gün diyete gir.Eğer durumun varsa spor salonu yoksada ebru şallının karın egzersizlerini yap.Ve duygusal müzükler dinleme bu aralar.Unutma insan mutluyken müziğin melodisine mutsuzken de sözlerine takılır.Kimsenin moralini bozmasına izin verme.Kişisel gelişim kitaplarını sana şiddetle tavsiye ederim.Ne zaman bişeyi yapamıycağımı düşünsem ben bu kitaplardan okurum.Ve dua et.