Ablalar benim ki dertten sayılmasada, fikir ve önerilerinize ihtiyacım var, kaynanam bana altın alacak seç dedi

cikolatalipankek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2020
358
182
53
Ben 5 aylık nişanlılıyım. Kaynanam bana altın alacak, ya baget seti alayım, ya da çeyrekli altın kolye alayım dedi. Hangisini istersin, bence kolyeyi belki takmazsın, baget seti daha çok kullanışlı olur senin için dedi. Sizce hangisi daha iyi olur benim için? Siz benim yerimde olsanız hangisini alırdınız? Altın çeyreği takmasan bile yatırım amaçlı olur diyorum. Baget takımıda çok hoş güzel duruyor ama, kararsız kaldım

Ben seçmezdim kimseyle gidip altın maltın
Seçmedim de
Nasıl gönüllerinden kopuyorsa onu alsınlar
Ancak eşim ödeyecekse gider onunla seçerdim

Ben seçeceğim diyorsanız da yatırım için mi istiyorsunuz takıp gezecek misiniz ona karar verin.
Öyle seçin

Yanlış hatırlamıyorsam siz zaten tercihinizi gümüşten yana yapmıştınız. Doğru mu hatırlıyorum?

5 aylık nisanlilikta kayinvalidenizin verdiği çeyreği ve bilmem neyi de kaybetmiştiniz. Onları bulabildiniz mi?

Hic altin kolyeniz esinizin hediye aldigi birsey varmi?
Varsa Ceyrekli kolye alin digerine gerek yok pisman olmayin
Ama yoksa insana hatirada lazim alin gule.gule kullanin

O gümüş olayı hallloldu ki geri tekrar altın seti teklifi sunuyor kadın.

ve evet çeyreği de buldum ama şu an konumuz bu değil, ben başka soru sordum. Açık aramayı ne çok seven bir milletimiz var hayret ediyorum gerçekten

Niyetim açık aramak değil. Evirip çevirip aynı konuları açıp farklı cevap bekleyenler var sadece.

Ayrıca bu tip takı olaylarında teklif sunulmaz. Gönlünden koparsa alır siz de teşekkür edersiniz. Şu mu, yoksa bu mu diye seçilmez.

Mobilyalarınızı da atın onları da biz seçelim madem

ben Altını yatırım olarak görenlerdenim, konunu okurken bu bahsettiğin takıları gözümde bile canlandıramadım bu konuda çok bilgisizim sanırım
Ben tercihimi (ileride bozdurursan) kayıbın en az olanından yana kullanırdım

Yoo burada konu aynı falan değil, gayette farklı bir konulu soru sordum. Yinede görüş paylaştığınız için teşekkür ederim

Nişanlımin ailesinin durumu yok ve bu sebeple bana nişanda bir şey alamadıkları için annenizle tartistiginizi söyleyen sizsiniz. Sonra kalkıp kayinvalidenizin altın tekliflerini sıralayan da sizsiniz. Ben sizi gerçekten anlamıyorum. Mutluluklar dilerim sadece.

sizin için hangisinin daha iyi olduğunu neden ve niye biz bilelim ki? madem seçtiriyor, ne beğeniyorsan onu aldır

Satılmasını istemiyorsan baget set al. Bozdurunca para etmez. O yüzden satılmaz sana kalır. Ama dara düşünce bozarım diyosan ceyrekli olan. Bence baget set. Hem kaynanandan hatıra diye kalır. Ceyrekli olan zaman geçince kocanın hayallerini süsler bozalim falan yapar malum çeyrek çok pahalı artk

Takmazsin .yatırıma bak
Yatırımı kocana ileride bağışlayacaksan eğer o zaman gerek yok .baget alsinlar

Baget aldır bozdurmalık olunca erkeklerin gözü kalıyor

Elalemin aklı ile mi hareket edeceksiniz? Senin hayatın senin seçimin olması lazım...

Bizim insanimizda bir garip... Kafalarına göre alınca niye alınan kişiye sorulmadı derler, sorulunca da hediye bu niye soruyor derler. Kimseye yaranilmiyor demek ki...

Ben yeni gelinde bayramlarda gezmelerde altın görmeyi severim. Kendim de takmayı severim. O yüzden yatırımlık değil takmalik düşünürüm. Yatırım yine yapılır bir takım altın olsa güzel durur. Ama dediğim gibi takacaksaniz, ortaminiz buna uygunsa...

Yoo burada konu aynı falan değil, gayette farklı bir konulu soru sordum. Yinede görüş paylaştığınız için teşekkür ederim
Daha önce de kaynananızın size altın baget yüzük modeli baktığından bahsetmişsiniz. Kimse açık aramıyor, hemen altta açtığınız konular görünüyor. Bu aynı konu olmuyor mu? He pardon o yüzüktü, bu takı seti. Bir sonraki konunuz da kaynananızın size almak istediği altın bileklik olur artık. Konularınızın ana teması kaynananız ve altın. Başka gündeminiz yok mu?

Bu arada ben olsam bageti seçerdim. Para getiren altın olunca ilk fırsatta bozduruluyor, size bir şey kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…