- 15 Eylül 2020
- 358
- 182
- 53
- Konu Sahibi cikolatalipankek
-
Ben 5 aylık nişanlılıyım. Kaynanam bana altın alacak, ya baget seti alayım, ya da çeyrekli altın kolye alayım dedi. Hangisini istersin, bence kolyeyi belki takmazsın, baget seti daha çok kullanışlı olur senin için dedi. Sizce hangisi daha iyi olur benim için? Siz benim yerimde olsanız hangisini alırdınız? Altın çeyreği takmasan bile yatırım amaçlı olur diyorum. Baget takımıda çok hoş güzel duruyor ama, kararsız kaldım
Ben 5 aylık nişanlılıyım. Kaynanam bana altın alacak, ya baget seti alayım, ya da çeyrekli altın kolye alayım dedi. Hangisini istersin, bence kolyeyi belki takmazsın, baget seti daha çok kullanışlı olur senin için dedi. Sizce hangisi daha iyi olur benim için? Siz benim yerimde olsanız hangisini alırdınız? Altın çeyreği takmasan bile yatırım amaçlı olur diyorum. Baget takımıda çok hoş güzel duruyor ama, kararsız kaldım
O gümüş olayı hallloldu ki geri tekrar altın seti teklifi sunuyor kadın.Yanlış hatırlamıyorsam siz zaten tercihinizi gümüşten yana yapmıştınız. Doğru mu hatırlıyorum?
5 aylık nisanlilikta kayinvalidenizin verdiği çeyreği ve bilmem neyi de kaybetmiştiniz. Onları bulabildiniz mi?
O gümüş olayı hallloldu ki geri tekrar altın seti teklifi sunuyor kadın.
ve evet çeyreği de buldum ama şu an konumuz bu değil, ben başka soru sordum. Açık aramayı ne çok seven bir milletimiz var hayret ediyorum gerçekten
Yoo burada konu aynı falan değil, gayette farklı bir konulu soru sordum. Yinede görüş paylaştığınız için teşekkür ederimNiyetim açık aramak değil. Evirip çevirip aynı konuları açıp farklı cevap bekleyenler var sadece.
Mobilyalarınızı da atın onları da biz seçelim mademO gümüş olayı hallloldu ki geri tekrar altın seti teklifi sunuyor kadın.
ve evet çeyreği de buldum ama şu an konumuz bu değil, ben başka soru sordum. Açık aramayı ne çok seven bir milletimiz var hayret ediyorum gerçekten
Yoo burada konu aynı falan değil, gayette farklı bir konulu soru sordum. Yinede görüş paylaştığınız için teşekkür ederim
Satılmasını istemiyorsan baget set al. Bozdurunca para etmez. O yüzden satılmaz sana kalır. Ama dara düşünce bozarım diyosan ceyrekli olan. Bence baget set. Hem kaynanandan hatıra diye kalır. Ceyrekli olan zaman geçince kocanın hayallerini süsler bozalim falan yaparBen 5 aylık nişanlılıyım. Kaynanam bana altın alacak, ya baget seti alayım, ya da çeyrekli altın kolye alayım dedi. Hangisini istersin, bence kolyeyi belki takmazsın, baget seti daha çok kullanışlı olur senin için dedi. Sizce hangisi daha iyi olur benim için? Siz benim yerimde olsanız hangisini alırdınız? Altın çeyreği takmasan bile yatırım amaçlı olur diyorum. Baget takımıda çok hoş güzel duruyor ama, kararsız kaldım
Takmazsin .yatırıma bakBen 5 aylık nişanlılıyım. Kaynanam bana altın alacak, ya baget seti alayım, ya da çeyrekli altın kolye alayım dedi. Hangisini istersin, bence kolyeyi belki takmazsın, baget seti daha çok kullanışlı olur senin için dedi. Sizce hangisi daha iyi olur benim için? Siz benim yerimde olsanız hangisini alırdınız? Altın çeyreği takmasan bile yatırım amaçlı olur diyorum. Baget takımıda çok hoş güzel duruyor ama, kararsız kaldım
Daha önce de kaynananızın size altın baget yüzük modeli baktığından bahsetmişsiniz. Kimse açık aramıyor, hemen altta açtığınız konular görünüyor. Bu aynı konu olmuyor mu? He pardon o yüzüktü, bu takı seti. Bir sonraki konunuz da kaynananızın size almak istediği altın bileklik olur artık. Konularınızın ana teması kaynananız ve altın. Başka gündeminiz yok mu?Yoo burada konu aynı falan değil, gayette farklı bir konulu soru sordum. Yinede görüş paylaştığınız için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?