Ablalar bir sey sorucam cok kirginim

Aile dayagindan uvey qnn3den kaçtım kendini cok efendi tanitti gercek yuzu degilmis meğer bir hata omrume mal oldu zaten beni kurtarin demiyorum cok uzgunum dertlesmek istedim

İnanamıyorum yaşınız küçük galiba nasıl evlendiniz bu adamla çok üzüldüm

Aile dayagindan uvey qnn3den kaçtım kendini cok efendi tanitti gercek yuzu degilmis meğer bir hata omrume mal oldu zaten beni kurtarin demiyorum cok uzgunum dertlesmek istedim
Peki üç senede neden 2.cocuk ?? Atlı mı koşturıyordu.
Bir ara duzelmisti cok iyiydi

Ay ne var bunda? Sen abartıyosun tabi ki de...

babamla bile konuşmuyorum onun icin
Aşka bak, insana babasını sildiriyor. Hem de ezikleyen aşağılayan hiç yerine koyan döverim aldatırım diyen bir hanzo için. Senden çok var kerhane orada lafını baba evinizde duydunuz mu hiç? Kulağınızla bu lafları duyuyorsunuz ve aslında beni çok seviyor diyorsunuz pes vallahi,

Neyse kocanızın kafasını kızdırmayın susun oturun. Kerhane falan diyor kaptırırsınız sonra. Bu olmazsa üçüncü çocuğu yaparsınız.

Bu şerefsiz için babanla görüşmüyorsun öyle mi? Baban öyle haklıymış ki. Allah bu adamı bildiği gibi yapsın.
Neyi seviyor? Kerhane seviyor. Sen de kerhaneci falan mısın ki seni sevsin? Tövbe ya! Kendinize bu yaptırmayın yazıklar olsun!

Polyanna cılık oynamayı bırakın ve gerçeklerle yüzleşin. Seven bir erkek kalbinizi kıracak tek bir kelime söyleyebilir mi? Diyelim ki unuttu özür dilerim telafi edicem dediği an konu kapanır biter. Şu sizin 'seven erkek, iyi erkek' den kastınız ne gerçekten anlamıyorum. Bu iyiyse öldürünce mi kötü oluyor? Neye göre karar veriyorsunuz iyi kötü olduğuna? Bence kocanız berbat bi adam. Hepimiz kocalarımıza trip atıyoruz kendim için konuşuyorum kocama kızsam küssem trip atsam ne yapacağını şaşırır gönlümü almadan uyumaz. Küserim koltukta yatarım o da aynı oda da yerde yatar. Normali bu geliyo bana biz mi koşucaz peşlerinden?

Kaç çocuğunuz var? 23 yaşında mısınız? Nerden buluyorsunuz bu adamları? Tek sorun doğum günü mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…