- Konu Sahibi Rojininannesi_
Neden öyle bir benzetme yapmış cevabını veremediniz mi?23 oldum dun
Kerhane ye giderim demedi senin gibisi dolu dışarda kerhane orda dedi beni orda kine benzetti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden öyle bir benzetme yapmış cevabını veremediniz mi?23 oldum dun
Kerhane ye giderim demedi senin gibisi dolu dışarda kerhane orda dedi beni orda kine benzetti
Böyle bir evlilikte bu adama üçüncü çocuk bacım nolur şu seviyede insanlar çok üremesin ilgisiz ve mutsuz ailede büyümekten sağa sola sarıyorlar sonraAllah qskina dur ya zagen moralim hozuk ne annem ne babam yanimda gidecek yerim yok 2 cocugum vqr dqyak mi yiyim icime ata ata kanser olucam
Eşin seni sevmiyor ve kötü biriDun dogum gunumdu esim hatirlamadi komse hatirlamadi ama onemli olan o debil zaten çok da sevmem öyle seyleri esim aksam disari cikti gece 1 de geldi sozde saka uapiyor ya salak gerizekalı beyinsiz deyip furuyir bir de diyor ne surat asiyorsun zaten evlenmisim ail3m yanimda degil babamla bile konuşmuyorum onun icin bari unuttun unutrun gece laf soyleme guz2l sarilip uyuyalim laf soyledi bemde dedim laf soyluyorsun uzuluyorum doğum gunum bugun dedim sonra iste vay efendim ben surat asmisim hatirlamayabilirmis insanlik haliymis ben edepsiz terbiyesizmisim yuz vermiste boyle olmus sansimi sorluyormusum dayak istiyormusum beni bir seylere zorlama diyor aldatmayi ima ediyor hamileyim hamile olmasan bilirdim ne yapacagimi diyor sonra aglamaya basladim dedi ki işte terbiyesiz senden çok var dışarda kerhane orda nasil kırıldım zoruma gitti sizce ben mi abartiyorum hatirlasim hediye alsin istemedim sadece guzelce sarılıp uyumak istedim beni cok seviyor kotu degil ama dili cok sivri pis tek sorun dili siniri ama cok kirildim icimdeki sevgi saygi bu sozden sonra bitti ebde iki yabanciyim onunla gozumde sadece çocuklarımin babasi benim icinde bir yabancı
Sanırım biraz daha agliycamGerçekten çok üzüldüm şu yaşadıklarınıza rağmen “ben mi abartıyorum” dediğiniz için. Velevki abarttınız diyelim bunlar bu laflar hamilesiniz birde.kimse hatırlamadı demişsiniz.İyiki doğdunuzayaklarının üstünde duran çocuklarının doğum gününde karne gününde tüm başarı ve başarısızlıklarında yanında olan güzel mutlu bir anne olmanızı diliyorum
bu adamı boşayamıyorsanızda lütfen kalbinizden çıkarıp oraya kendiniz koyun
![]()
Hanımefendi sizi sevmiyor. Kötü biri.beni cok seviyor kotu degil ama dili cok sivri pis tek sorun dili siniri ama cok kirildim
Senin tek sorunun dili mi sence?beni cok seviyor kotu degil ama dili cok sivri pis tek sorun dili siniri
Allah qskina dur ya zagen moralim hozuk ne annem ne babam yanimda gidecek yerim yok 2 cocugum vqr dqyak mi yiyim icime ata ata kanser olucam
Aynen seni çok seviyorDun dogum gunumdu esim hatirlamadi komse hatirlamadi ama onemli olan o debil zaten çok da sevmem öyle seyleri esim aksam disari cikti gece 1 de geldi sozde saka uapiyor ya salak gerizekalı beyinsiz deyip furuyir bir de diyor ne surat asiyorsun zaten evlenmisim ail3m yanimda degil babamla bile konuşmuyorum onun icin bari unuttun unutrun gece laf soyleme guz2l sarilip uyuyalim laf soyledi bemde dedim laf soyluyorsun uzuluyorum doğum gunum bugun dedim sonra iste vay efendim ben surat asmisim hatirlamayabilirmis insanlik haliymis ben edepsiz terbiyesizmisim yuz vermiste boyle olmus sansimi sorluyormusum dayak istiyormusum beni bir seylere zorlama diyor aldatmayi ima ediyor hamileyim hamile olmasan bilirdim ne yapacagimi diyor sonra aglamaya basladim dedi ki işte terbiyesiz senden çok var dışarda kerhane orda nasil kırıldım zoruma gitti sizce ben mi abartiyorum hatirlasim hediye alsin istemedim sadece guzelce sarılıp uyumak istedim beni cok seviyor kotu degil ama dili cok sivri pis tek sorun dili siniri ama cok kirildim icimdeki sevgi saygi bu sozden sonra bitti ebde iki yabanciyim onunla gozumde sadece çocuklarımin babasi benim icinde bir yabancı
bende öyle anlamıştım da arkadaşlar yorumlayınca , ben yanlış anladım sandım. ya kızsam sövsem sana ayrı eşine ayrı.kültür işte evliliğiniz yaşantınız erkeklere tapmalar kadınları moktan beter görmeler. banlanmak istemiyorum. Allah yardımcınız olsun.23 oldum dun
Bu mu sevgisi ??Dun dogum gunumdu esim hatirlamadi komse hatirlamadi ama onemli olan o debil zaten çok da sevmem öyle seyleri esim aksam disari cikti gece 1 de geldi sozde saka uapiyor ya salak gerizekalı beyinsiz deyip furuyir bir de diyor ne surat asiyorsun zaten evlenmisim ail3m yanimda degil babamla bile konuşmuyorum onun icin bari unuttun unutrun gece laf soyleme guz2l sarilip uyuyalim laf soyledi bemde dedim laf soyluyorsun uzuluyorum doğum gunum bugun dedim sonra iste vay efendim ben surat asmisim hatirlamayabilirmis insanlik haliymis ben edepsiz terbiyesizmisim yuz vermiste boyle olmus sansimi sorluyormusum dayak istiyormusum beni bir seylere zorlama diyor aldatmayi ima ediyor hamileyim hamile olmasan bilirdim ne yapacagimi diyor sonra aglamaya basladim dedi ki işte terbiyesiz senden çok var dışarda kerhane orda nasil kırıldım zoruma gitti sizce ben mi abartiyorum hatirlasim hediye alsin istemedim sadece guzelce sarılıp uyumak istedim beni cok seviyor kotu degil ama dili cok sivri pis tek sorun dili siniri ama cok kirildim icimdeki sevgi saygi bu sozden sonra bitti ebde iki yabanciyim onunla gozumde sadece çocuklarımin babasi benim icinde bir yabancı
Boşanamaz çünkü çaresiz tabi ki!Yani tamam bir hata yapmışsın bu adamla evlenip iki çocuk yaparak daha cok gencsın bari bundan sonra hata yapma. Boşan çocukların bu ortamda büyümesin.
Valla bence bu kadarı bencillik. Tamam sen kendinin değerinin farkında değilsin tabii ama annesin çocuklar bu ortamda sağlıklı yetişebilir mi?Boşanamaz çünkü çaresiz tabi ki!