Ablalar bir sey sorucam cok kirginim

Seven ve iyi olan insan bütün bunları size layık görmezdi. Çok üzülüyorum gencecik yaşında böylesine kıymet bilmez insanlarla hayatını birleştiren ve dahi öylesi insanları baba yapan kadınlara. Çok yazık gerçekten Allah yardımcınız olsun.

Kirilmakta hakliyim dimi o kadar hazmedemedimki sabah bir uynadim gozl3rim balon gibi 5 aylik hamileyim ya daha 3 yıllık evliyim
Üzgünüm ama doğum gününü unutan eşten daha büyük sorununuz var,Sizi sevmeyen canı isterse kapı dışarı atacak bir kocanız var.Ne hamileliğe ne cocuğa güvenin.Adam o kadar kolay sizden kurtulur ki şaşar kalırsınız ....

Aşka bak, insana babasını sildiriyor. Hem de ezikleyen aşağılayan hiç yerine koyan döverim aldatırım diyen bir hanzo için. Senden çok var kerhane orada lafını baba evinizde duydunuz mu hiç? Kulağınızla bu lafları duyuyorsunuz ve aslında beni çok seviyor diyorsunuz pes vallahi,

Neyse kocanızın kafasını kızdırmayın susun oturun. Kerhane falan diyor kaptırırsınız sonra. Bu olmazsa üçüncü çocuğu yaparsınız.
Baba evinde dayak calisip elinden alinan para uvey anneden hakaret amcalarima halalarima alin sizde kalsin da size her ay para vereyim karim isteniyor diyordu gittigim yerde de ya dayak yiyordum ya koleleri oluyordum pek sıkıntılı hayatim oldu bunca yasantidam sonra iyi biri sandim mutlu olurum sandim

Dun dogum gunumdu esim hatirlamadi komse hatirlamadi ama onemli olan o debil zaten çok da sevmem öyle seyleri esim aksam disari cikti gece 1 de geldi sozde saka uapiyor ya salak gerizekalı beyinsiz deyip furuyir bir de diyor ne surat asiyorsun zaten evlenmisim ail3m yanimda degil babamla bile konuşmuyorum onun icin bari unuttun unutrun gece laf soyleme guz2l sarilip uyuyalim laf soyledi bemde dedim laf soyluyorsun uzuluyorum doğum gunum bugun dedim sonra iste vay efendim ben surat asmisim hatirlamayabilirmis insanlik haliymis ben edepsiz terbiyesizmisim yuz vermiste boyle olmus sansimi sorluyormusum dayak istiyormusum beni bir seylere zorlama diyor aldatmayi ima ediyor hamileyim hamile olmasan bilirdim ne yapacagimi diyor sonra aglamaya basladim dedi ki işte terbiyesiz senden çok var dışarda kerhane orda nasil kırıldım zoruma gitti sizce ben mi abartiyorum hatirlasim hediye alsin istemedim sadece guzelce sarılıp uyumak istedim beni cok seviyor kotu degil ama dili cok sivri pis tek sorun dili siniri ama cok kirildim icimdeki sevgi saygi bu sozden sonra bitti ebde iki yabanciyim onunla gozumde sadece çocuklarımin babasi benim icinde bir yabancı
Hamile olmasan ne yapacagimi bilirdim diyor, aldatmakla tehdit ediyor, edepsiz terbiyesiz diyor ama seni cok seviyor oyle mi? Gerizekali misin yavrum sen? Gercekten sevdigine inaniyor olamazsin cunku...

Tamam çaresizlikten kurtuluş gibi görüp bu adamla evlendiniz. Hadi bunu anlayalım. Olabilir diyelim. Ama bir ara düzeldi o yüzden 2. çocuğu yaptım nedir yaa.. Zaten 3 yıllık bir evlilik.Ne zaman işler kötüye gitti, ne zaman düzelir gibi oldu da 3 yıla yangından mal kaçırır gibi iki çocuk sığdı? Yarın sizin çocuklarınız da evde huzur yoktu diye mutluluğu dışarıda karşılarına çıkan ilk insanda aramayacaklar mi? Kendi yaşadığınız çaresizliği neden çocuklarınıza da yaşatıyorsunuz? Bazı şeyleri anlamayacağım ve kabul etmeyeceğim.

Lütfen çaresizlik falan demeyin. Bugün kendinize çare olmak için ne yapıyorsunuz, hangi adımları atıyorsunuz, nasıl bir yol izliyorsunuz, uzun vade planlarınız neler onu anlatın. Hayatta hep kurban olarak mı devam edeceksiniz yoksa?

Back
X