Ablalari benim minigimide bi el atin lutfen

İstanbulda minopolis diye bir yer var çocuklara meslekleri eglendirerek öğretiyorlar bulundugun yerde varsa bir araştır mimarlık kitapları agır gelir kafası karışır ama maşallah minik zehir zeka

İstanbulda minopolis diye bir yer var çocuklara meslekleri eglendirerek öğretiyorlar bulundugun yerde varsa bir araştır mimarlık kitapları agır gelir kafası karışır ama maşallah minik zehir zeka
bende ondan almak istemiyorum mimarlik kitaplari kafasi cok karisicak diye almasamda uzulecek cevremdekilere bakiyorum mimarlik okuyan varmi diye olmadi odunc isteyecegiz bi baksin incelesin

bende ondan almak istemiyorum mimarlik kitaplari kafasi cok karisicak diye almasamda uzulecek cevremdekilere bakiyorum mimarlik okuyan varmi diye olmadi odunc isteyecegiz bi baksin incelesin
Muhakkak onun yaşına uygun oyuncak tarzı değil de eğitici tarzda şeyler oluyor. Kitaplar da... İnternetten bulursunuz.

neden almamakta diretiyorsunuzki...alın birtane kitap ne olcak..bence sevinmelisiniz çok güzel şeylere ilgi gösteriyor...her çocuk farklı oluyor işte sizin oğlunuz maşallah çok zekiymiş.bırakın çizsin çocuk..

alicam karar verdim babasida diyor yeterki istesin o hafta sonu birlikde gidip bakacagiz cizmesini engellemem zaten bu mumkun olmaz o oyuncaklarla oynayan bir cocuk degil onun oyuncagi cizmek baska neler yapabilirim diye iyiki acmisim bu konuyu bayagi fikir veren oldu cok sagolun kizlar

kesinlikle doğru karar hevesi kırılmasın.inşallah ilerde çook iyi bir mimar olur canım ya..tekrar diyeyim 41 kere maşallah

Tubitagin boyle kitaplari var. Cocuk a siklopediler var. Lutfen alin. Boyle cocuklara hayranim hastayim hatta. Biz yetiskinlerin bile bir hayali cabasi yok. Lutfen koreltmeyin. Ben onu anliyorum. Aahhhh annem babam ahhh diyorum sadece

B
Bir zeka testi yaptirmanizi tavsiye ederim..sonucuna gore belki okul bile degistirmeniz gerekebilir. Benim de vardi boyle bir ogrencim am ona zeki oldugunu farkli oldugunu hissettirneyin derim. Bu arada bu cocuga hamilyken ne yiyip ne ictiniz var mi formul. Hamileyim de :)

yok yok soylemiyoruz diger kardeslerindende ayri birsey yapmiyoruz valla o kadar cok balik yedimki balik hafizali olcak bu cocuk diye arkadas arasinda espirimiz bile vardi demekki balikda hikmet varmis test edip ogrenmis olduk

Sende mimarlığı anlatan bi kitap alsan. Onun seviyesine uygun. Yada mesela mimar sinanın hayatını anlatam bi kitap alsan. Yada bi mimarla görüştürüp o kitapları almak için biraz daha büyümelisin falan dese.

Miniginiz ustun zekali ozellikleri gosteriyor :) turkiye de olsaniz RAM a basvurun derdim ama bulundugunuz ulkede nereye yonlendiriliyor bilemem. Okul psikologu bilir muhakkak.. miniginize bi kitap alin hevesi kirilmasin, zeka testi uygulatin muhakkak..

Tubitagin boyle kitaplari var. Cocuk a siklopediler var. Lutfen alin. Boyle cocuklara hayranim hastayim hatta. Biz yetiskinlerin bile bir hayali cabasi yok. Lutfen koreltmeyin. Ben onu anliyorum. Aahhhh annem babam ahhh diyorum sadece
onlarida arastirayim malum yurtdisinda oldugumdan mimarlikda okuyan yok etrafimda bilgi edinemiyorum bende buna uzuldum turkiyede kardesime soyleyip getirtdirebilirim evet bende cok heyecanlaniyorum oglumun bu istegine insaallahda mimar olur hayallerinin pesinden gider

sizde alın yaratıcı mimari bir çocuk kitabı paşamıza olsun bitsin annesi

yok yok soylemiyoruz diger kardeslerindende ayri birsey yapmiyoruz valla o kadar cok balik yedimki balik hafizali olcak bu cocuk diye arkadas arasinda espirimiz bile vardi demekki balikda hikmet varmis test edip ogrenmis olduk
Ya evet herkes balik doyor da 3.5 aylik oldum halamide bulantilarindan gozum bisey gormuyor. Kucuk mimari hatirlayip daha cok cabalayacam yemeye artik :) bu arada soylemeyi unuttum bu mimmarlik olayi cocukta saplanti hali e de gelebilir. Ona farkli ilginc meslekleri tanitan baska kitaplarda alin derim ufku bakis acisi genislesin

canim kitap kesinlikle alicam birazda arastirma yapicam olmadi benim mezun okudugum hatta mastir icin gidecem onumuzdeki ay soracam hocama bakalim neler yapabilirim o daha iyi bilir ingiliz kendisi onada gostermistim cizdiklerini woowww ayakda alkisliyorum bu minik yakisikliyi demisti gecen yil oda sasirmisti yasini soyleyince daha cok soka girmisti test icin ve baska seyler icin burda kurum var universitenin bir bolumu kac kez aradilar ama ben gitmemistim babasida istememisti yasitlarindan ayrilsin istemedik zaten okullarda cok basarili gayetde memmun hayatindan bende onun hayallerin pesinden kosmasina zamanimi harcayim istiyorum

yok kendisi ben demesemde arastirir bi ara turkiyenin tarihi kulturu onu arastirdi okuldalarda kac yil ustuste usbye yukleyip turkiyeyi tanitti tam not aldi ogretmenlerinden hayvanlari incelemeyi cok seviyor yanliz asiri hayvan sevgisi var parklardan bile buldugu sumuklu bocek tirtil solucan eve getirip beslemek istiyor izin vermesemde sakliyor bahceye birakiyor bak geldik evimize diye basindan ayrilmiyor internetten arastiriyor ne yer ne icer nerde mutlu olur sonar uzulmesinler diye dogaya birakiyor

maşallah paşaya :)
arkadaşın dediği mantıklı bir üniversiyenin mimarlık bölümü süper olur
internetten araştırsanız var mı acaba onun anlayacağı türden çocuklara uygun mimarlık kitabı

eveeeetttt varmis iyiki dedin bi goz attim buldum yarin isim var pazar biraz bakinicam ama hafta ici tum gun ona kitap aramaya cikicam

çocuk küçükten kendini belli edere güzel bir örnek daha
yapı setleri var onlardan alın inşaat setleri çocuklar için kitaplar da var
alın yahu

maşalah cnm oğluna bence önce br mimar ile görüşme yapıp konuşup oğlunla konuşmasını sğalarsan bence çok hoş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…