- Konu Sahibi magic girl
-
ablalari baslikda belirttigim gibi benim 8 yasini yeni bitirmis oglum teee 3 yasindan beri resimler cizer ilk hevesi boyle baslayip devam etti simdi dahada guzellesdi cizimleri simdi konumuz ise oglumun ogretmeni cok guzel seyler cizdigini soyleyince buda ben hayatta en cok cizmekden hoslaniyorum ama kedi kopek bana zevk vermiyor kopruler binalar daha cok hosuma gidiyor demis ogretmeni afferim sana gelecegin mimarisin ne guzel demis buda mimar nedir diye sordu bende anlattim dershaneye giderken maca turkokuluna her yere cantasina oyuncaklari koyup onlari satmis o kadar cok oyuncagi varki fark bile etmedim bazen garaja koyar almaz ordan gunlerce neyse anne bu parayi al bana mimarlik kitaplari al ne olursun diye yalvariyor cok geri kalmis olcum yapmasi lazimmis elinde cetvel olcup ciziyor binalar kopruler okullar bende erken oldugunu ama cizdiklerini saklayacagimi soyledim hatta kalbi kirilmasin diye kocaman kilitli kutuda aldim ama yokkkk ablariri o tutturmus kitap istiyor artik kim nasilsin dese mimarlik kitaplari istiyor bazen agliyor bile ben onun mimar olmasini istemedigim icin kitap almiyormusum hadi bakalim ablalari ne yapalim bu yakisikliya o guzel fikirlerinizi benimle paylasin gelecegin mimarini kaybetmeyelim
ooo masallah uc cocuk Allah kolaylik versin canimcanim dershanede ve turk okullunda teneffuslerde satmis arkadaslarina robotu pelus ayiciklari zeka gelistirici puzzle falan vardi onlari satmis okadar cok oyuncagi varki evime her gelen oyuncak getiriyor malum 3 cocuk olunca
ayyyyy masallah yaaaaa ablası ısırır yanagından onunnnnnablalari baslikda belirttigim gibi benim 8 yasini yeni bitirmis oglum teee 3 yasindan beri resimler cizer ilk hevesi boyle baslayip devam etti simdi dahada guzellesdi cizimleri simdi konumuz ise oglumun ogretmeni cok guzel seyler cizdigini soyleyince buda ben hayatta en cok cizmekden hoslaniyorum ama kedi kopek bana zevk vermiyor kopruler binalar daha cok hosuma gidiyor demis ogretmeni afferim sana gelecegin mimarisin ne guzel demis buda mimar nedir diye sordu bende anlattim dershaneye giderken maca turkokuluna her yere cantasina oyuncaklari koyup onlari satmis o kadar cok oyuncagi varki fark bile etmedim bazen garaja koyar almaz ordan gunlerce neyse anne bu parayi al bana mimarlik kitaplari al ne olursun diye yalvariyor cok geri kalmis olcum yapmasi lazimmis elinde cetvel olcup ciziyor binalar kopruler okullar bende erken oldugunu ama cizdiklerini saklayacagimi soyledim hatta kalbi kirilmasin diye kocaman kilitli kutuda aldim ama yokkkk ablariri o tutturmus kitap istiyor artik kim nasilsin dese mimarlik kitaplari istiyor bazen agliyor bile ben onun mimar olmasini istemedigim icin kitap almiyormusum hadi bakalim ablalari ne yapalim bu yakisikliya o guzel fikirlerinizi benimle paylasin gelecegin mimarini kaybetmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?