- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.195
- 78
- 32
- Konu Sahibi birgaripogretmen
Zaten evlenmeyin
Sevmiyorsunuz
Sevmiyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seven biri. Buna takılmaz.Bakın bazı yorumlar gerçekten acımasız karakterine bakarak görüşmeye başladım zaten, aramızda eğitim farkı var maddi farklılıklar var bunları göz ardı ediyorum gerçekten karakterli biri olduğuna inanarak ama saçına takıyorum diye neden bu kadar kötü oldum ben birden olamaz mı?
Sana kötü bir haberim var bir gün beyaz saçlı değil diye evlendiğin adamın da saçları beyazlayacak. Hatta burun ve kulak kılı meselesi de var.Evlilik işi ne kadar zormuş gerçekten... 26 yaşıma yeni girdim gerçekten güzel bir bayanım bir bakan bir daha bakar, sözlerimi yanlış anlamayın lütfen. Bu yaşıma kadar evlilik düşünmedim okumuş çalışan bir bayanım, yaşımın küçük olduğunu ve hazır hissetmediğimi düşünerek hep 25 yaşından sonra evlenmeyi düşünürüm dedim.. 3 aydır görüştüğüm biri var kendisi gerçekten çok iyi çok düzgün birisi beni de seviyor buna inanıyorum benim de çok yoğun olmasa da ona karşı hislerim var zamanla bu daha ileri seviyeye gidebilir ama ne olur kızmayın bu söylediğime. Sorunum şu ki erkek arkadaş 29 yaşında henüz o da genç ben de ama ırsi olarak saçların da epey beyazlar var yani çok hatta... ben bu durumu çok kafama takıyorum bu sebepten dolayı de içime sinmiyor ben de saçlarında beyazlar olsun istemiyorum benim için önemli bir detay... maddi durumu yetersiz olabilir ama bunu önemsemiyorum gerçekten ama saçlarındaki beyazları çok kafama takıyorum bi kere şaka yollu söyledim asla boyamam dedi.Boya da demedim diyemem de ama görünüşe önem veriyorum, bu sebepten de ayrılmak istiyorum diyemiyorum ama gerçekten içime sinmiyor ve böyle istemiyorum, aile baskısına da maruz kalıyorum ailem bana yaşım geçecek evde kalacakmışım gibi hissettiriyor sırf bu yüzden de içime sinmeyen bi evlilik yapmak istemiyorum acele etmek istemiyorum yani sizce bu durumda ne yapmalıyım? Devam ettirmeli miyim yoksa içime sinmeyen sebeplerden ötürü devam ettirmesem karşıdaki insana haksızlık etmiş olur muyum.. kendimi gerçekten zorluyorum ama olmuyor ne yapabilirim...
Seven biri. Buna takılmaz.
Yemin ediyorum eşimin kel olduğunu annem deyince fark ettim nişanda
Bakın bazı yorumlar gerçekten acımasız karakterine bakarak görüşmeye başladım zaten, aramızda eğitim farkı var maddi farklılıklar var bunları göz ardı ediyorum gerçekten karakterli biri olduğuna inanarak ama saçına takıyorum diye neden bu kadar kötü oldum ben birden olamaz mı?
Çünkü saçma bir takıntıBakın bazı yorumlar gerçekten acımasız karakterine bakarak görüşmeye başladım zaten, aramızda eğitim farkı var maddi farklılıklar var bunları göz ardı ediyorum gerçekten karakterli biri olduğuna inanarak ama saçına takıyorum diye neden bu kadar kötü oldum ben birden olamaz mı?
Hayır sadece görünüşe takılıyorum aslında başlar da ben de takmıyordum ama annem bi kaç kere dile getirdi saçlarında beyazlar var yanında yaşlı durur mu acaba falan diye ya da işte bizimkiler saçı beyazmış gibi laflar edebilir diye dediğinden beri fazla takmaya başladım.Demekki göz ardı edememişsin ki
saçını bahane ediyorsun.
Teşekkür ederim sonunda beni anlayan biri çıktı, gerçekten kötü bir şey demek istemedim bunu kafama takıyorum dedim akıl almak istedim ama çok acımasız sert yorumlar alıyorum..Niye bu kadar tepki gösterilmiş anlamadım. Adama hakaret etmemiş bir şey dememiş. Görünüş onemli değil diyemeyiz ki hiçbirimiz.
Ben de şaşırdım açıkçası. Hani adamı asağilar bir üslupla yazsanız anlarım da dış görünüş de önemli ha kimi beyaz saça takmaz boya takar, kimi başka bir şeye takılır. Ama normal yani. Her şey karakterin iyi olmasıyla bitmiyor ki hayatın gerçeği bu.Teşekkür ederim sonunda beni anlayan biri çıktı, gerçekten kötü bir şey demek istemedim bunu kafama takıyorum dedim akıl almak istedim ama çok acımasız sert yorumlar alıyorum..