Ablalarım bana bi akıl verin yardım edin çünkü gerçekten ihtiyacım var...

Aslında kimse burada arkadaşa dış görünüş önemli değildir demiyor, gerçekten seven kalbi ısınan insan saçı maçı çok da takmıyor diyor.
Sen çok sigsin
Okuduklarima inanamıyorum beyaz saç için neler demişsin vs yazmışlar
Onlara kızdım ben
Beyaz saç sevmemek sığ olmak değil bence
Dış görünüşune ısınmazsa nasıl kalbi sevebilir ki ? Ha gerçekten aşık olsaydı beyaz saçına bile aşık olurdu bu doğru ama demek ki adamdaki o aura yok aşık olamamis adama ve batıyor
Bnm de.benzer biri ile görüşmem olmuştu
Dünya iyisi sessiz.biriydi ama yüzünde çukurluklar vardı sivilce izi gibi çok batmıştı bana. Maddi durumu iyi ve beni prenses gibi yasatirdi muhtemelen ama isinmayinca olmuyo. Şimdi maddi olarak çok daha zorlayan birisi ile evliyim pişman değilim

Konuya değil ama yorumlara çok şaşırdım. Konu sahibi karşındaki adama aşık değil olsa saçında ki beyaza takılmazdı evet. Ama takılmış olması onu yerden yere vurmak için bir sebep değil. Benim içinde karşımdaki erkeğin saçının olmaması olumsuz olma sebebiydi bu beni kötü mü yapar? Eşimin ileride kel olma ihtimaliyle tanıdığım zaman kel olması arasında epey fark var.

Siz ilk önce eğitim ve gelir konularındaki farklılıklarınızı da gözden geçirin onlar saçtan daha önemli. Ve gözününüz beğenip gönlünüzün ısınmadığı insanla sırf iyi diye devam etmeyin. Hem iyi hem her yönüyle size hitap eden biri çıkacaktır karşınıza.

Konuya değil ama yorumlara çok şaşırdım. Konu sahibi karşındaki adama aşık değil olsa saçında ki beyaza takılmazdı evet. Ama takılmış olması onu yerden yere vurmak için bir sebep değil. Benim içinde karşımdaki erkeğin saçının olmaması olumsuz olma sebebiydi bu beni kötü mü yapar? Eşimin ileride kel olma ihtimaliyle tanıdığım zaman kel olması arasında epey fark var.

Siz ilk önce eğitim ve gelir konularındaki farklılıklarınızı da gözden geçirin onlar saçtan daha önemli. Ve gözününüz beğenip gönlünüzün ısınmadığı insanla sırf iyi diye devam etmeyin. Hem iyi hem her yönüyle size hitap eden biri çıkacaktır karşınıza.
Çok teşekkür ederim bu yorumu okumak bana iyi geldi gerçekten anlayışlı insanlar da varmış demekki neden bu derece linç edildim bu kadar kötü ne demiş olabilirim anlamadım ben.. ne sığlığım kaldı, mesleğime laf edildi, sevilmeyi hak etmediğim söylendi, işte ne biliyim siyah sırma saçlı birinden çekeceğim kaldı çok acımasız değil mi bin pişman oldum sorduğuma yemin ederim.

Sen çok sigsin
Okuduklarima inanamıyorum beyaz saç için neler demişsin vs yazmışlar
Onlara kızdım ben
Beyaz saç sevmemek sığ olmak değil bence
Dış görünüşune ısınmazsa nasıl kalbi sevebilir ki ? Ha gerçekten aşık olsaydı beyaz saçına bile aşık olurdu bu doğru ama demek ki adamdaki o aura yok aşık olamamis adama ve batıyor
Bnm de.benzer biri ile görüşmem olmuştu
Dünya iyisi sessiz.biriydi ama yüzünde çukurluklar vardı sivilce izi gibi çok batmıştı bana. Maddi durumu iyi ve beni prenses gibi yasatirdi muhtemelen ama isinmayinca olmuyo. Şimdi maddi olarak çok daha zorlayan birisi ile evliyim pişman değilim
Ben kötü bir şey demedim gerçekten ya da ben mi anlatamadım derdimi anlamadım, sanki çocuğa bi kötülük yaptım ihanet ettim ya da kötü şeyler söyledim sadece paylaşmak istedim.. şimdi içime sinmeyen bu sebepden dolayı görüşmeyi kesersem ben biri tarafından çok üzülmeyi mutlu olmamayı mı hak ediyorum yani?

Benim merak ettiğim, evlendiğiniz adamım elbet 3 5 sene sonra saçı beyazlaşacak.
Boyamam da diyebilir, boşayacak mısınız?

Bence de aksine, bir erkeğin saçları kırlaştı mı daha çekici görünüyor.

Çok teşekkür ederim bu yorumu okumak bana iyi geldi gerçekten anlayışlı insanlar da varmış demekki neden bu derece linç edildim bu kadar kötü ne demiş olabilirim anlamadım ben.. ne sığlığım kaldı, mesleğime laf edildi, sevilmeyi hak etmediğim söylendi, işte ne biliyim siyah sırma saçlı birinden çekeceğim kaldı çok acımasız değil mi bin pişman oldum sorduğuma yemin ederim.
Rica ederim.

Dediğim gibi bende anlayamadım neden bu kadar tepki verilmiş.

Bunun sığlikla falan alakası da yok kesinlikle. Herkesin karşısındaki kadında, erkekte takıldığı farklı konular olabilir. Kimi boya takılır, kimi yaşa, kimi saça. İçinize sinmiyorsa devam etmeyin. Devam etmediniz diyede de kötü şeyler yaşayacak da değilsiniz.

İlk yorumum da dedim, saç haricinde gözardı ettiğiniz konuları da tekrardan düşünün.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

aynı şekilde ben de anlamadım, ne saçma tepkiler verilmiş, Allah beyaz saçlıya muhtaç etsin diye bedduaya geçecekler sandım bir ara.
benim saçlarım da gayet beyaz ama hiç gocunmadım okurken...
sevmemesinin tek nedeni saç beyazlığı değil tabii, sevmediği için saçları beyaz adamın. bunu görmemek için kör olmak lazım.
"Anlamıyor musun
Sen sevildiğin için güzelsin bu kadar
Ben sevilmediğimden böyle çirkinim"
ümit yaşar bile böyle demiş:KK52:

adam sevilmediği için saçları beyaz.
seveceğiniz biriyle karşılaşırsınız inşallah.

bi bakan bir daha donup bakar? Ne kadar kendinizden eminsiniz öyle. Neden baktıklarını bilemezsiniz ayrıca insanız illa ki gözümüz kayıyor. Kendinizi fazla onemsiyosunuz iste bütün sorununuz bu.Ve sırf evde kalmamak icin birinin duygularıyla oynuyosanız güzelliginiz de 5 para etmez. Ha bir de madem abarttıgınız kadar güzelsiniz mutlaka alıcınız olur, bırakın adamı kurtulsun sizden

Yorumları okumadım, ınsallah ayrılmıssınızdır. Yazı dilinizi bile sevmedim o derece diyim.
Adamı Allah kurtarsın sizden.
Parası bile olmayabilir önemli degıl derken, suyu elektırıgı ödeyemedıgınızde Gordugunuz bir ayakkabıyı alamadığınız da yeniden gelin yazın buraya, kocam cok yakısıklı sacları beyazda degıl ama mum ısıgın da oturuyoruz diye.

aynı şekilde ben de anlamadım, ne saçma tepkiler verilmiş, Allah beyaz saçlıya muhtaç etsin diye bedduaya geçecekler sandım bir ara.
benim saçlarım da gayet beyaz ama hiç gocunmadım okurken...
sevmemesinin tek nedeni saç beyazlığı değil tabii, sevmediği için saçları beyaz adamın. bunu görmemek için kör olmak lazım.
"Anlamıyor musun
Sen sevildiğin için güzelsin bu kadar
Ben sevilmediğimden böyle çirkinim"
ümit yaşar bile böyle demiş:KK52:

adam sevilmediği için saçları beyaz.
seveceğiniz biriyle karşılaşırsınız inşallah.
çok teşekkür ederim hislerim var ona karşı ama bunu da göz ardı edip tam bağlanamıyorum, yorumları okurken korktum bi ara veyaz saçlıya muhtaç ol siyah saçlı birinden eziyet gör gibi şeyler gerçekten böyle bi soru sorduğum için bunu hak mı ediyorum diye düşündüm pişman oldum sorduguma..

Evlilik işi ne kadar zormuş gerçekten... 26 yaşıma yeni girdim gerçekten güzel bir bayanım bir bakan bir daha bakar, sözlerimi yanlış anlamayın lütfen. Bu yaşıma kadar evlilik düşünmedim okumuş çalışan bir bayanım, yaşımın küçük olduğunu ve hazır hissetmediğimi düşünerek hep 25 yaşından sonra evlenmeyi düşünürüm dedim.. 3 aydır görüştüğüm biri var kendisi gerçekten çok iyi çok düzgün birisi beni de seviyor buna inanıyorum benim de çok yoğun olmasa da ona karşı hislerim var zamanla bu daha ileri seviyeye gidebilir ama ne olur kızmayın bu söylediğime. Sorunum şu ki erkek arkadaş 29 yaşında henüz o da genç ben de ama ırsi olarak saçların da epey beyazlar var yani çok hatta... ben bu durumu çok kafama takıyorum bu sebepten dolayı de içime sinmiyor ben de saçlarında beyazlar olsun istemiyorum benim için önemli bir detay... maddi durumu yetersiz olabilir ama bunu önemsemiyorum gerçekten ama saçlarındaki beyazları çok kafama takıyorum bi kere şaka yollu söyledim asla boyamam dedi.Boya da demedim diyemem de ama görünüşe önem veriyorum, bu sebepten de ayrılmak istiyorum diyemiyorum ama gerçekten içime sinmiyor ve böyle istemiyorum, aile baskısına da maruz kalıyorum ailem bana yaşım geçecek evde kalacakmışım gibi hissettiriyor sırf bu yüzden de içime sinmeyen bi evlilik yapmak istemiyorum acele etmek istemiyorum yani sizce bu durumda ne yapmalıyım? Devam ettirmeli miyim yoksa içime sinmeyen sebeplerden ötürü devam ettirmesem karşıdaki insana haksızlık etmiş olur muyum.. kendimi gerçekten zorluyorum ama olmuyor ne yapabilirim...
Sen demekki bu çocuğu evlenecek kadar sevmiyorsun. Sevsen onun sivilcesi bile sana güzel görünür. O yüzden evlenme. Merak etme evde kalmazsın🙃 evde kalçam diye evlenirsen hayat sanada evlendiğin kişiyede zehir olur

Bayan bayan nedir yahu okurken icim sisti
Konuya gelince sevgili maasli+guzelce bayan (burdn yola cikarak giderim cok demissiniz anladigim kadariyla) hissiyatim cok yok diyorsunuz, sacina basina da takildim diyorsunzu eee evlenmeyin o zaman yani cok da ayilip bayilmadiginiz biriyle neden omur gecirmek istiyorsunuz? Almazsiniz olur biter. Atanmis ogretmen kizlar tum KVlerin gozdesi daha iyisi cikar korkmayin :olamaz:

Nikiniz gibi bir garipsiniz gerçekten, eşimle aynı yaştayım 16 yaşında tanıştık taa o zaman vardı beyazları, yıllar geçti üstünden hala var ve ben her telini severim çünkü sadece saçı sevilmez bir insanın bütünü sevilir yani, dert mi bu, bir bakan bir daha dönüp bakıyormuş ya nasıl bir ego bilmiyorum ama böyle birisi olduğunuzu bilseler emin olun bakmazlar, beni seviyor eminim diyorsunuz eee ama saçında beyaz varrr 😑😑😑

Bi erkegi/ kadini seveceksen o sacindaki beyazliklarida seveceksin.
Ben nisanlimi kis aylarinda tanidim.
Beraber gezerken kafasinda beresi vardi.
Zaman gectikce yaz geldikce bereyi cikardi mecburen ama ufaktanda hala bere takma istegi vardi. Ben farkettim neden, megersem saci arkadan yavas yavas dokulmeye baslamis. Saclarini oksarken hemen bi mudahale etme istegi olusuyordu.
Belli etmedim ama fikir olrak " su sapkada sana guzel yakisir' dedim. Yaninada ekledim " bunu ben istedgim icin soylemiyorum, sen saclarinin dokulmesinden rahatsiz oldugin icin soyluyorum. Amaaa bana kalsa sacli sacsiz ne farkederki, bizim butun aile kel, tek saci olan damat sensin :) sana evet demisken sacin yok diye birakacam degilim tabi ki, saci varmis diye secmedim seni, gonlunun guzelligi icn sectim" dedim.
Sonra yavas yavas oda alisti.

Erkek olsam sana Zümüğümü atmam.. Kendini övmende bir Garip.. Sen ilk Önce bir Uzmandan yardım al Psikolojin bozuk senin :)

Back
X