ablalarım bana iliski tavsiyesi verir misiniz

k2msall

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2025
1
-2
1
18
ilk oncelikle kucugum yani sirf arkadasim olmadigi icin tavsiye alicak kimsem yok annemle konusmuyorum babamla da ayni evdeyiz ama konusmuyoruz iste o yuzden tabsiye alcak kimsem yok hesabimi yeni actim.
klasik lise aski seylerini anlaticam yani iste kisacasi sevgilim var 2 senelik ayni siniftayiz ve beni iliskimizin basinda eski sevgilisiyle aldatmisti ben affettim bidaha yapmicagini bildigim icin. siniftaki insanlar cok igrenc insanlar oldugu icin hepsiyle gecen sene konusmayi kestim en azindan yalniz kalirim boyle insanlarlq takilmam dedim. arkadas yokken ayrilmak sevgilinden kotu oluyor ve dedikodu yapiliyor. neyse bu sene son senem zaten sinavima odaklanacagim kesinlikle. ve o cocuga asik degilim sadece sinifta yalniz kalmiyim diye ve o baska biriyle olup beni sinifta rezil etmesin diye onlayim. ayrilinca da uzuluyorum yapamicak gibi oluyorum ama sacma biliyoeum sonucta 18 yasindayim daha. ama kimseyle konusamadigim icin beni gazlicak birilwri yok isterseniz agzima edin ama bisi diyin cok yalnizim. aliskanlik oldugundan ayrilmak cok zor geliyor ve beni ayrildigimiz anda unutuyor hani baska birileriyle hemen konusma huyu yok ama gario hissediyorum. simdi ondan ayrilmayi dusununce kotu gelmiyor ama ayrilinca cok kotu oluyorum mental rahatsizligim oldugu icin de o da tetikliyor beni

Bence seni ikişkinin başında aldatan birine güvenmemelisin.
Bence sen bu çocuğu sevmiyorsun, ondan gelecek ilgiyi, aranılıp sorulmayı, merak edilmeyi seviyorsun. Arkadaşın yokmuş, ayrılırsan tamamen yalnız kalacağını düşünüyorsun.
Bir ilişki itmeyle yürümez. Seven çabalar. Aldatmaz.
Daha çok küçüksün. Önce kendi yaşamını kurmalısın. Sıkı bir şekilde sınava hazırlan.
Kendi kendini geliştir.
Zaten insan kendini yetiştirdiğinde ve daha iyi bir versiyonu olduğunda karşısına çıkan seçenekler çok daha iyi oluyor.

Yanlız kalmamak için salak saçma insanlarla birlikte olma . Derslerine çalış ondan sonra arkadaşta gelir sevgilide

Asalak bir ergen için hayatını mahfetme.

Derslerine çalış. Çok çalış. Mesleğini eline al. Üni oku. Bir gün başına bir şey gelse çatır çatır çalışırsın. Kimsenin eline bakmazsın.

Ders ders ders. Herkesin bi altın bileziği olmalı.

Seneye belki de ne gereksız bı sey yapmısım dıyeceksın. Yalnız kalmamak ıcın böyle bısey yapılır mı? Arkadas ol gul gec. Kendıne güven , ileride neler neler yasayacaksın gulerek hatırlayacaksın..Ne ılıskısı? Sınava odaklan ınankı zamanın varken kendını dusun. Geleceğını dusun. Bosver ergen bı cocugu. Ayrıca bı kere aldatan mutlaka ıkıncıye aldatır. Bunu unutma ablacğm

Çocuktan ayrıl tamamen derslerine odaklan kulağına kulaklık tak sırtında çantan ders kitapların cool cool takıl okulda. Boşver arkadaşı sevgiliyi 1 sene sonra üniversitede her şey çok daha güzel olacaktır buna odaklan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…